Guitar -->

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Πως κατάφερε μια δράκα κλεπτομανών πολιτικών σαλτιμπάγκων να κυβερνήσει τόσα χρόνια τον Ελληνικό λαό!


ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ…



Η ΑΦΟΡΜΗ

«ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΔΡΑΣΗ» η εκπομπή ατο Αλαχαβούζειο τηλεοπτικό έκτρωμα του ΣΚΑΪ. Συντονιστής της εκπομπής ο κ. Σπύρος Μάλλης,  δημοσιογράφος με πλήρως διαμορφωμένο τον υπερμνημονιακό του χαρακτήρα και με συγκεκριμένη θητεία στη γενικότερη προσπάθεια νόθευσης των αντιπνευμονικών θέσεων.


Θέμα η λίστα Λαγκάρντ και στο βάθος η αγωνιώδης προσπάθεια του καταρρέοντος κατεστημένου της χρονίζουσας διαπλοκής να κρατήσει ζωντανό το φάντασμα της τρικομματικής συγκυβέρνησης Σαμαρά, η οποία πιστή «της κείνων ρήμασι» ξεθεμελιώνει και τα τελευταία υπολείμματα των λαϊκών κατακτήσεων, μετατρέποντας τη χώρα σε αποικιακής μορφής προτεκτοράτο και τους Έλληνες σε σύγχρονους δουλοπάροικους!
 


Οι απόψεις της ΝΔ εκφρασμένες μέσα από το ελεεινό δόγμα Σαμαρά δεν ξενίζουν πλέον κανένα, ούτε ασφαλώς κι αυτές της ΔΗΜΑΡ, που εξελίσσεται ραγδαία σε ένα αποκρουστικό αντιδραστικό ακροδεξιό μόρφωμα! 



Ως δε προς το ανύπαρκτο ΠΑΣΟΚ, τραγική είναι για μια ακόμη φορά η διαπίστωση το πως κατάφερε  μια δράκα κλεπτομανών πολιτικών σαλτιμπάγκων να κυβερνήσουν με τρόπο γκανγκστερικό για τόσα χρόνια τον Ελληνικό λαό!
 


Άχρωμη, άοσμη και άγευστη η παρουσία του κουρασμένου κ. Β. Οικονόμου, που αναμάσησε τις Κουβέλειες μπουρδολογίες περί ανάγκης διάσωσης της χώρας και της αναγκαστικής στήριξης του κ. Βενιζέλου εν ονόματι της κυβερνητικής συνοχής για τη συνέχιση της προσπάθειας «σωτηρίας της χώρας»
 


Καινούργιος φασουλής πασοκικής ακτινοβολίας φαίνεται να ξεπρόβαλε στο πολιτικό σκηνικό  και το όνομα αυτού Ανδρουλάκης. Νηπιακός πολιτικός λόγος και επιχειρήματα γηπεδικού χαρακτήρα. Από τη μια ο Βουβουζέλος κι από την άλλη οι Ανδρουλάκηδες. Αηδιαστικός  πολιτικός πολτός  που συνεχίζει να δηλητηριάζει τη βαριά άρρωστη πολιτική ζωή του δύσμοιρου αυτού τόπου…
 


Περί Γεωργιάδη καλύτερα να μη γίνεται λόγος γιατί πάει χαμένος. Μικρόνους φασιστοδεξιοαλαζωνιστής, άξιος εκπρόσωπος της λεκτικής βίας και του απολύτου πολιτικού κενού!
 


ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ


Ο σμπαραλιασμένος μνημονιακός πασοκονεοδημοκρατισμός και η νεοφώτιστη νεοδεξιούρα των τυχοδιωκτών της ΔΗΜΑΡ, στην απέλπιδα προσπάθειά τους να μείνουν ζωντανοί, «γύρω τους ύψωσαν τείχη» απομόνωσης που αργά ή γρήγορα, μάλλον γρήγορα, θα τους εξαφανίσει από το πολιτικό σκηνικό, μαζί με τα βοθροκάναλα και το συρφετό των διαπλεκομένων και των μεσαζόντων…
 
Βασίλης Ν. Τριανταφυλλίδης
(Χάρρυ Κλυνν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.