Guitar -->

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.


ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ-

Η ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ:

ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ
ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΑΠΟΨΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΙ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ.

Η ΑΠΟΨΙΣ να επιβληθεί ειδικός φόρος σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην Εκκλησία, ΚΑΤΑ ΤΑ ΙΣΧΥΟΝΤΑ σε άλλες χώρες της Ευρώπης, τη Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία, ΑΝΤΙΒΑΙΝΕΙ ΣΑΦΩΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ !

ΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΑΝΘΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΤΗΛΕΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΟΠΩΣ Η ΓΑΛΛΙΑ!

Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΙΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΜΑΘΕΙΣ, ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΑΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΠ' ΟΥΔΕΝΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΥΓΧΑΝΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΩΣ ΠΑΡ' ΟΥΔΕΝΟΣ!

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΙΝ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΟΝ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΝΕΥΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ! Π.χ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΚΗ ΠΟΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ Χ.Ο. ΔΙΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙ ΤΟΥ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ! ΤΑ ΕΧΟΜΕ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΜΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΧΡΕΙΑΣΘΗ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΩΜΕ ΓΙΑ "ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ"! ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΖΟΥΜΕ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕΛΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ, ΕΠΙΤΗΡΗΣΙ, ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ, ΜΑΣΤΡΩΠΕΙΑ!

Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ-ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΗ! 
> ΚΑΘΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΖΗ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!
> ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΙΕΡΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΩΣ; ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΑΝ ΕΥΑΡΕΣΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ 10 ΕΥΡΩ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΕΦΟΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ!
> ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΛΙΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΟΥΣ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΣ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΙΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΟΙΚ. ΕΦΟΡΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΟΣ!
> ΘΕΛΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΑ ΚΑΙ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΣ ΕΥΑΡΕΣΤΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ κ.ο.κ. κ.ο.κ.

ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΙΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΙΣΑΛΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ-ΔΕΞΙΕΣ κλπ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ή ΒΗΤΑ ΘΕΣΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΩΝ Χ.Ο. ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΥΠΗΡΞΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Α. ! ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΟΛΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΙ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΟΥ 1968 Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ ΕΙΠΕ/ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1974 Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ εκ της Ν.Δ. ΕΙΠΕ/ ΣΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ 1985 Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ του ΠΑΣΟΚ ΕΙΠΕ/ ΟΛΟΙ ΕΙΠΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΗ ΦΡΑΣΙ: "ΣΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3, Ο,ΤΙ 'ΠΗ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ"! 
ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΗ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΩΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ. ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΩΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΝΟΜΙΩΝ ΤΗΣ! ΕΧΟΜΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΙ ΟΤΙ Ο κ. Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΝ ΤΗΣ Π.Ε.Ε.Α. ! 

[[ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕΛΕΤΟΥΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΣ "ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" (εκδόσεις ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ) ΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΕΥΣΤΟΧΩΣ]] 
ΠΑΝ. ΜΑΡΙΝΗΣ 
--------------------------------------

Τάσος Κουράκης: Για τη μισθοδοσία των ιερέων, φόρο στους χριστιανούς
Αντιδράσεις από την άποψη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ
Διευκρινίσεις για την άποψη που διατύπωσε σε συνέδριο στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τη μισθοδοσία των ιερέων δίνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Tάσος Kουράκης. Υπεραμύνεται της θέσης του ότι θα μπορούσε να επιβληθεί ειδικός φόρος, ο οποίος που θα αποδίδεται στην Εκκλησία από όσους πολίτες δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι, και κατηγόρησε τη ΝΔ για διαστρέβλωση των θέσεων του κόμματός του.

Αναφερόμενος στην αντίδραση της ΝΔ στην ομιλία του στο πρόσφατο συνέδριο στη Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (22-23 Ιανουαρίου) με θέμα «Εκκλησία και Αριστερά», ο κ. Κουράκης παραθέτει το σχετικό απόσπασμα , που
έχει ως εξής: 

«Προτείνουμε να καταργηθεί η μισθοδοσία των ιερέων από το κράτος. Είναι προφανές ότι, όταν ζητούμε τον διαχωρισμό Κράτους - Εκκλησίας, δεν νοείται μισθοδοσία ιερέων οποιασδήποτε θρησκείας ή δόγματος από την Πολιτεία. Θα έλεγα ότι εάν αυτό είναι δύσκολο να γίνει, θα μπορούσαμε να συζητήσουμε μια εναλλακτική πρόταση. Η εναλλακτική πρόταση είναι να επιβληθεί ειδικός φόρος σε όσους πολίτες δηλώνουν κατά την υποβολή της φορολογικής τους δήλωσης ότι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι και ο οποίος θα αποδίδεται στην Εκκλησία. Σε αυτή την περίπτωση οι πολίτες θα πρέπει να είναι απολύτως ενημερωμένοι ότι η δήλωσή τους ότι είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι συνεπάγεται την επιβολή αυτού του φόρου».

Ο κ. Κουράκης αναφέρθηκε σε ισχύοντα και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, τη Γερμανία, την Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Ιρλανδία και υπογραμμίζει ότι στην ίδια ομιλία του έκανε λόγο για εξαντλητικό διάλογο με την Εκκλησία.

«Πρέπει να σας πω ότι αυτή η λύση δεν είναι καινοφανής, δεν την ανακάλυψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Πάρα πολλές αστικές δημοκρατίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν μισθοδοτούν τους κληρικούς. Πιο συγκεκριμένα, σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες (Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Ιρλανδία) δεν τους μισθοδοτούν διόλου, έχουν όμως επιβάλει τον λεγόμενο "εκκλησιαστικό φόρο' που τον καταβάλλουν οι δεδηλωμένοι πιστοί και τον αποδίδει το κράτος στις αντίστοιχες Εκκλησίες. Πρέπει να σας πω ότι η Αγγλία περιορίζεται αποκλειστικώς και μόνο στο να συντηρεί με κρατική δαπάνη τους ναούς που έχουν χαρακτηριστεί ιστορικά μνημεία. Στη δε Γαλλία όχι μόνον δεν μισθοδοτούνται οι κληρικοί, αλλά και η πάσης φύσεως επιχορήγηση προς τις Εκκλησίες απαγορεύεται ρητά από το Σύνταγμα».

ΝΔ: Προκαλεί έκπληξη και αναβρασμό

Η θέση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τάσου Κουράκη για την φορολόγηση όσων δηλώνουν χριστιανοί ορθόδοξοι προκάλεσε την αντίδραση της ΝΔ, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι οι δηλώσεις του προκαλούν έκπληξη, προβληματισμό και δικαιολογημένο αναβρασμό.

«Πρώτον, αναφέρει ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, στην πιο δύσκολη συγκυρία για τον ελληνικό λαό, ζητά την επιβολή νέου ειδικού φόρου, προφανώς για το σύνολο του πληθυσμού, μια που οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι στη χώρα μας ξεπερνούν το 90%. Περιμένουμε με ενδιαφέρον από τον ΣΥΡΙΖΑ να διευκρινίσει το ύψος του ειδικού φόρου και τον τρόπο καταβολής του.

»Δεύτερον, ζητά την φορολόγηση των Ελλήνων ανάλογα με την πίστη τους, θέση που θυμίζει τα πιο σκληρά χρόνια των απολυταρχικών, σταλινικών καθεστώτων, όπου διώκονταν οι πιστοί, ή την Τουρκοκρατία, όπου και διώκονταν αλλά και φορολογούνταν κατ' αποκλειστικότητα μόνον οι Χριστιανοί.

»Τρίτον, είναι προφανές ότι κινείται εκτός των ορίων του Συντάγματος, αφού διαχωρίζει τους Έλληνες ανάλογα με την πίστη τους.

»Τέταρτον, έστω με καθυστέρηση πολλών ετών, και με λάθος τρόπο, ανατρέπει την απόλυτη θέση του κόμματός του κατά της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, αφού το θρήσκευμα θα είναι προσδιοριστικό χαρακτηριστικό για την φορολόγηση των πολιτών
».

Η ΝΔ ζητά από το πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να ξεκαθαρίσει: «Σε περίπτωση που οι χριστιανοί δεν πληρώσουν τον "ειδικό φόρο ΣΥΡΙΖΑ", τι ποινή θα τους επιβάλει ο ίδιος; Επιτίμιο, αφορισμό ή κατάσχεση περιουσίας;».

Απαντώντας στη ΝΔ, ο κ. Κουράκης είπε ότι είναι αστείο να δηλώνει η ΝΔ η θέση του συνιστά επιπλέον φορολόγηση των χριστιανών ορθοδόξων και ότι αυτή η φορολόγηση συνιστά διωγμό των πιστών.

«Μιλάμε», προσθέτει, «για χρήματα που ούτως ή άλλως συνεισφέρουν οι πολίτες μέσω της φορολογίας, απλώς αλλάζει ο τρόπος είσπραξής τους, αναλόγως των θρησκευτικών πεποιθήσεων των πολιτών».

Ο κ. Κουράκης αναφέρει ακόμη ότι «αν η ΝΔ αγωνιά για την αντίφαση της θέσης του κόμματός μας για την μη αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες και την αναφορά των θρησκευτικών πεποιθήσεων των πολιτών στη φορολογική τους δήλωση, να είναι σίγουρη η ΝΔ, ότι τόσο στις ευρωπαϊκές χώρες όσο και στη χώρα μας υπάρχουν τρόποι για να διαφυλαχτεί αυτό το προσωπικό δεδομένο».

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Υπερέβη τα εσκαμμένα

Στις δηλώσεις του Τ. Κουράκη αντέδρασαν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υπογραμμίζοντας πως «την ώρα που ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος προσφέρεται να μοιράσει τη γη της Εκκλησίας σε ανέργους για να την καλλιεργήσουν, οι κατά τόπους ενορίες στηρίζουν τους απόρους με συσσίτια αγάπης και ο απλός ιερέας βρίσκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου οικογενειάρχη, έρχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κουράκης να προτείνει φορολόγηση της ελληνορθόδοξης πίστης μας.

«Αν και δεν πιστεύουμε στην φίμωση της ελεύθερης άποψης, κρίνουμε ότι ο κ. Κουράκης υπερέβη κατά πολύ τα εσκαμμένα
», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.