Guitar -->

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Δειτε που εφεραν Γερμανοι και Πασοκ την Ελλαδα


ΠΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...;

ΣΩΛΟΜΟΥ-ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΟΕΚ


Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2013 ΜΙΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ  ΧΩΡΑ – Η ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
Δείτε με προσοχή την φωτογραφία που τραβήχτηκε χθες ( 11-1-2013) στις 2.30 το μεσημέρι, και ευτυχώς που δεν φαίνεται το πρόσωπο του εικονιζόμενου, οπότε δεν θα κατηγορηθούμε για χρήση προσωπικών δεδομένων από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΗ.

Χαμένος στον κόσμο των ναρκωτικών, ασθενής αφού βρίσκει το σπασμένο αυτοκίνητο σε κεντρικώτατο δρόμο της Αθήνας ( ΟΔΟΣ ΣΩΛΟΜΟΥ και ΠΑΤΗΣΙΩΝ), έχει μπει σχεδόν ολόκληρος μέσα στο αυτοκίνητο με την ελπίδα να βρει κάτι αξιοποιήσιμο το οποίο να του εξασφαλίσει την δόση του.

Το λυπηρό είναι ότι πριν από αυτόν έχουν περάσει δεκάδες πρεζόνια και έχουν ξαναψάξει το βανδαλισμένο αυτοκίνητο και θα περάσουν εκατοντάδες ακόμα.

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Στην γύρω περιοχή γεμάτος ο τόπος από πρεζόνια κάθε ηλικίας τα οποία έχοντας χάσει εντελώς κάθε αίσθηση της λογικής και της επαφής με την πραγματικότητα, άλλα τρυπιώνται στα σκαλιά  έξω από τα κτίρια του ΕΘΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟΥ και του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΣΤΟΥΣ, άλλα ψάχνουν να βρουν γωνία να κατουρήσουν στα υπόστεγα του «διαλυμένου ΟΕΚ» με τον φύλακα που έχει απομείνει να φυλάει την σχεδόν διαλυμένη κρατική υπηρεσία της μοναδικής κοινωνικής παροχής στους εργαζόμενους, να προσπαθεί ματαίως να τους απομακρύνει.

Απέναντι στο ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ μερικοί αστυνομικοί ντυμένοι με την στολή των ΜΑΤ σε μια γωνία, από την μία παρακολουθούν την διαμαρτυρία αυτών που έφυγαν από την βίλα ΑΜΑΛΙΑ και ήρθαν έξω από το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, και από την άλλη τα πρεζόνια να τρυπιώνται και να παραπαίουν, χωρίς να μπορούν να κάνουν τίποτα.

Νωρίς το πρωί γύρω στις 7,30, ομάδα αστυνομικών είχε απομακρύνει πρεζόνια που είχαν βρει για νυχτερινή κλίνη χαρτόκουτα και πάσης φύσεως σκεπάσματα στο υπόστεγο της πολυκατοικίας που κάποτε έμενε η αείμνηστη εθνική μας αοιδός ΣΟΦΙΑ ΒΕΜΠΟ, και συνεργείο του ΔΗΜΟΥ της ΑΘΗΝΑΣ είχε καθαρίσει και πλύνει την περιοχή από την συσσώρευση των νυχτερινών  δράσεων από τις σύριγγες και τα σύνεργα των ασθενών που έκαναν χρήση της δόσης.

ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
Ενώ κατά τις 11, 00 οι αστυνομικοί έφυγαν, γύρω στις 2,00 το μεσημέρι που ξυπνούν οι χρήστες, εμφανίζονται σιγά – σιγά και αρχίζουν τον αγώνα για την απόκτηση της δόσης.

Όλα τα παραπάνω συμβαίνουν στην πρωτεύουσα της ΕΛΛΑΔΑΣ την  ΑΘΗΝΑ του 2013, και μάλιστα στο κέντρο της και δίπλα από ιστορικά και κρατικά κτίρια μείζονος σημασίας, όπως , ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ-ΜΟΥΣΕΙΟ-ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ-ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ κλπ…

Ποιος έχει την ευθύνη για το κατάντημα;
Ποιος θα πληρώσει για όλα αυτά;
Έχει τελειωμό ο κατήφορος;
Που αλήθεια οδηγούν την ΕΛΛΑΔΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.