Guitar -->

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Η "ΣΠΙΘΑ" ΓΙΑ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..."ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ Η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"...


ΣΠΙΘΑ - LOGOΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ 1/1/2013

Ο άνθρωπος που έβαλε την υπογραφή του μαζί με τον κ. Προβόπουλο για την ένταξη της πατρίδας μας στο μνημόνιο, ο άνθρωπος που παρέδωσε εν μια νυκτί με την υπογραφή του την εθνική κυριαρχία της πατρίδας μας στους ξένους δανειστές - δυνάστες, κατηγορείται σήμερα για ότι κατηγορείται.
Η εθνική κυριαρχία ενός κράτους - έθνους όμως, ως γνωστόν, παραδίδεται μονάχα έπειτα από στρατιωτική ήττα. Στρατιωτική ήττα το κράτος μας δεν υπέστη, ούτε ενεπλάκη τις τελευταίες δεκαετίες σε κάποιον πόλεμο.
Παράλληλα λοιπόν με τις σημερινές κατηγορίες προς το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου, θα πρέπει να απαγγελθεί ταυτόχρονα και η αυτονόητη κατηγορία της εσχάτης προδοσίας απέναντι στην πατρίδα και ως εκ τούτου να του αποδοθεί η ανάλογη τιμωρία από τα αρμόδια, ανεξάρτητα, ειδικά δικαστήρια. Η τιμωρία δεν πρέπει να περιοριστεί μόνο σε εκείνον, αλλά να επεκταθεί σε κάθε υπεύθυνο και εμπλεκόμενο πρόσωπο για την μεγάλη και ασυγχώρητη αυτή προδοσία εις βάρος της πατρίδας μας. 
http://www.spitha-kap.gr/el/kap/news/?nid=3920 Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς Γραφείο  Τύπου Κ.Α.Π - ΣΠΙΘΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.