Guitar -->

Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Ο ιδρυτής του μαρξισμού Κάρλ Μαρδοχάϊ η Μαρξ



H δημιουργία του Μαρξισμού και οι συνδετικοί του κρίκοι με το κεφάλαιο.Ο ιδρυτής του μαρξισμού ήταν ο Κάρλ Μάρξ (το πραγματικό του όνομα ήταν Μαρδοχάϊ).

Ο Μάρξ γεννήθηκε στη Γερμανία το 1818. Πατέρας του ήταν ο Έρσχελ Μαρξ,Εβραίος δικηγόρος ενώ ο παππούς του ήταν ραββίνος.Η μητέρα του ήταν Εριέτα Πρεσμπούργκερ που είχε γεννηθεί στην Ολλανδία και ήταν επίσης Εβραία από οικογένεια ραββίνων μάλιστα.


Το 1836 εισήλθε στην νομική σχολή της Βόννης.

Όταν έκλεισαν οι γερμανικές αρχές την εφημερίδα του σαν ανατρεπτική πήγε στο Παρίσι όπου ξανά είχε την ίδια τύχη.

Τότε ο Μαρξ γνώρισε τον Φρειδερίκο Ένγκελς ένα βαθύπλουτο εβραίο βιομήχανο ο οποίος τον έφερε σε σύνδεση με τη μυστική εταιρεία ΄΄Σύνδεσμος των Δικαίων΄΄.

Το 1874 με τον Ένγκελς μετέβησαν στο Λονδίνο και στη μητρόπολη του καπιταλισμού ο Μάρξ έγραψε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο.

Ο Μαρξισμός:

-Καταστροφή του αστικού κράτους και των προνομιούχων τάξεων μέσω της λαϊκής βίας.

-Κατάργηση ατομικής ιδιοκτησίας γιατί παράγει την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και αντικατάστασή της με την κοινοκτημοσύνη

-Να καταργήσει τη μισθωτή εργασία η οποία είναι σκλαβιά.

-Κατάργηση της οικογένειας σαν θεσμό του αστικού κράτους και επικράτηση της ελεύθερης συμβίωσης των δύο φύλων.

-Κατάργηση της έννοιας του έθνους.

-Κατάργηση της θρησκείας η οποία χρησιμοποιείται σαν το όπιο των λαών.

Ο Μάρξ το 1864 συλλαμβάνεται στις Βρυξέλλες και αποφυλακίζεται μέσα σε μία εβδομάδα. Μεταβαίνει στο Παρίσι όπου είχε κηρυχθεί επανάσταση για να την συντονίσει(Η Κομμούνα του Παρισιού).

Όταν και αυτή η επανάσταση απέτυχε πήγε να οργανώσει επαναστατικά την Γερμανία αλλά κατηγορήθηκε από συντρόφους του ως «μυστικό όργανο της κεφαλαιοκρατικής αριστοκρατίας».

Μέσω των μυστικών εταιρειών,που τον είχε μυήσει ο Ένγκελς,ο Μάρξ είχε αποκτήσει σχέσεις με την εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ που ήταν και βασικοί χρηματοδότες όλων των τότε επαναστατικών κινημάτων.

Το 1864 συναντιέται ο Μάρξ με άλλους ομοϊδεάτες και σοσιαλιστές στο λίκνο του καπιταλισμού και της αστικής τάξης στο Λονδίνο.Εκεί ιδρύουν τη «Διεθνή Ένωση Εργατών».

Ο Μάρξ μεταφέρει την έδρα της διοίκησης της Ά Διεθνούς στην Νέα Υόρκη,άλλη μια πρωτεύουσα του καπιταλισμού.

Ακριβώς πριν είχε διαγράψει τον Μιχαήλ Αλεξάνδροβιτς Μπακούνιν, ο οποίος κατηγόρησε τον Μαρδοχάϊ ότι συνεργάζεται με την πάμπλουτη εβραϊκή οικογένεια των Ρόθτσιλντ,με τη δικαιολογία ότι είναι πράκτορας της Τσαρικής αστυνομίας.

Η Ά Διεθνής διαλύθηκε στη διάσκεψη της Φιλαδέλφειας.

Στη συνέχεια και αφού σε αρκετές χώρες είχαν ιδρυθεί μαρξιστικά κόμματα το 1889 στο Παρίσι ιδρύουν την Β΄ Διεθνή Σοσιαλμαρξιστική.

Η διαφορά με την πρώτη ήταν η μη συμμετοχή μερικών μη Εβραίων όπως ο Μπακούνιν.

Η διάλυση της Β΄Διεθνούς ήρθε με το ξέσπασμα του Ά Παγκόσμιου Πόλεμου το 1914.

Η Γ΄Διεθνής έγινε στη Μόσχα το 1919.

Το 1903 διεξήχθει το 2ο συνέδριο του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος

της Ρωσίας στο Λονδίνο.Απο το συνέδριο αυτό βγήκαν δύο τάσεις του Λένιν και του Μαρτώφ(μπολσεβίκοι και μενσεβίκοι).

Ο πατέρας του Λένιν ήταν ο Ίλια Ουλιάνωφ και η μητέρα του ήταν η Μαρία Αλεξάντροβνα(Εβραία).Το πλήρες όνομα του Λένιν(ψευδώνυμο)ήταν Βλάντιμιρ Ίλιτς Ουλιάνωφ.

Ο Λένιν το 1900 ξεφεύγει από την εξορία και μεταβαίνει στην Ελβετία με φανταστική ευκολία, όπου και βρίσκοταν η έδρα του κόμματος!

Κατά την επανάσταση στη Ρωσία το 1905 στην Αγία Πετρούπολη εμφανίζεται ως αρχηγός των σοβιέτ ο Λέων Δαυίδοβιτς Μπρονστάϊν(Εβραίος), ο επονομαζόμενος Τροτσκυ.

Όταν ο Λένιν έπρεπε να απελευθερωθεί από την Πολωνική αστυνομία τη λύση έδωσε ο Καγκελάριος της Αυστροουγγαρίας ο οποίος κανόνισε να μεταφερθεί ο Λένιν και η οικογένεια του με τρένο στην Ελβετία.Ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από όλα αυτά ήταν ο Ίσραελ Γκέλφορντ(Εβραίος), ο επονομαζόμενος Πάρβους, που ένωνε τους αόρατους φρουρούς των Μπολσεβίκων με τους ίδιους.Ο «Πάρβους» αργότερα θα ήταν αυτός που θα προωθούσε το χρήμα των Σιωνιστών τραπεζιτών του καπιταλιστικού συστήματος στους μπολσεβίκους και θα έφερνε τους επαναστάτες από την Ελβετία στην Ρωσία μετά τη Φεβρουριανή επανάσταση.

Το 1917 καταφθάνει στη Ρωσία εξ Αμερικής ο Τρότσκυ.Ο Τρότσκυ μετά την αποτυχία του 1905 διέμενε στην Νέα Υόρκη,αφού είχε και αυτός περάσει όλη την Ευρώπη ενώ είχε αποδράσει από τη Σιβηρία,

εργαζόμενος στην εφημερίδα του Κομμουνιστικού Κόμματος Αμερικής.Εργοδότης του ήταν ,ο καταγόμενος από τη Ρωσία, Εβραίος βιομήχανος και πολυεκατομμυριούχος Αρμάντ Χάμμερ, που ήταν και ο ιδρυτής του Κ.Κ της Αμερικής.

Μετά το Κόκκινο Οκτώβρη και την έφοδο στα ανάκτορα,στον ίδιο χώρο των Χειμερινών Ανακτόρων έγινε το δεύτερο πανρωσικό συνέδριο των Σοβιέτ.Απο το συνέδριο αυτό αποφασίστηκε η νέα κυβέρνηση από «επιτρόπους του λαού».

Ο Ρωσικός Αντικομμουνιστικός Σύνδεσμος «Εδίνστβο Ρούς» κατήρτησε ένα πίνακα που ανέφερε όλα τα ονόματα των νέων κυβερνητών και τα ονόματά τους.

Παρακάτω βρίσκονται μόνο οι Λαϊκοί επίτροποι εξαιτίας του μεγέθους του πίνακα:

Συμβούλιο των λαϊκών επιτρόπωνΠρώτος πρόεδρος του σοβιέτ Ουλιάνωφ(Λένιν) εκ μητρός Εβραίος.

Επίτροπος των εξωτερικών Τσιτσερίν(Ρώσος.

Επίτροπος των εθνικοτήτων Τζουγκασβίλι(Στάλιν)Γεωργιανός?.

Επίτροπος του ανωτάτου οικονομικού σοβιέτ Λουριέ(Λάριν) (Εβραίος)

Επίτροπος αποκαταστάσεως Σλίχτερ(Εβραίος)

Επίτροπος της γεωργίας Προτιάν (Αρμένιος)

Επίτροπος στρατιωτικών και ναυτικών Τροτσκυ(Λέον Δαυίδοβιτς Μπρονστάϊν) (Εβραίος)

Επίτροπος των γαιών του κράτους Κάουφμαν(Εβραίος)

Και συνεχίζεται η λίστα που λέει ότι από το συμβούλιο αυτό οι 2 είναι ρώσοι,ο Γεωργιανός είναι ένας και οι Εβραίοι 18.

Στο σύνολο από τους 554 της νέας κυβέρνησης είναι 30 Ρώσοι,43 Λιθουανοί,12 Γερμανοί,13Αρμένιοι,3 Φινλανδοί,2 Πολωνοί,2 Γεωργιανοί,1 Τσέχος,1 Ούγγρος και 447 Εβραίοι!

Η επανάσταση πέτυχε, που όμως θα έβρισκαν τα χρήματα όταν ο κόσμος θα άρχιζε να πεθαίνει?Εδω οι πάμπλουτοι καπιταλιστές Σιωνιστές της απέναντι μεριάς του Ατλαντικού έκαναν το «θαύμα» τους.Οι τρείς αδελφοί Warburg και ο Hammer.O Max Warburg εισοδηματίας καπιταλιστής της Φρανκφούρτης, ήταν σύμβουλος στο Καϊζερικό υπουργείο Εσωτερικών.Ο Paul Warburg, αντιπροσώπευε τους Ρόθτσιλντ στην Ουάσινγκτον.Ο Felix Warburg,είχε τραπεζικό γραφείο στη Νέα Υόρκη και ήταν νυμφευμένος με την κόρη του μεγαλοτραπεζίτη Jacob Shiff οικονομικού παράγοντος των ΗΠΑ.συναιτέρου στην Νέα Υόρκη Τραπέζης Kuhn en Loeb and Co, η οποία ανέλαβε την αντιπροσώπευση των οικονομικών συμφερόντων της μπολσεβικικής Ρωσίας στη Δύση εν συνεργασιά με την Τράπεζα J.P Morgan και τον Alfred Milner, συγγενή των Ρόθτσιλντ.

Πήραν βοήθεια και από άλλες τράπεζες, αλλά τα ονόματα των καπιταλιστών αυτών αρκούν για να καταλάβει κάποιος το πόσο στενά συνδεδεμένοι ήταν οι «επαναστάτες»μαρξιστές με τους μεγαλοεπιχειρηματίες και πλουτοκράτες που «έπιναν το αίμα του εργάτη».

Πνευματικό παιδί του «Πάρβους» ήταν και ο Αβραάμ Μπεναρόγια,ιδρυτής του ΣΕΚΕ(μετέπειτα ΚΚΕ).

Ο Πάρβους είχε εγκατασταθεί στην Κωνσταντινούπολη και δέχοταν τους αντιπάλους της Τσαρικής Ρωσίας με ευχαρίστηση.

Δραστηριοποιήθηκε και στα Βαλκάνια για την επέκταση των επαναστατικών κινημάτων με το χρήμα να ρέει άφθονο όπως και στη Ρωσία.

Τέλος ο Πάρβους ήταν και ο εκπρόσωπος του Τουρκικού ΚΚ.

Στη συνέχεια στην Τουρκία την εξουσία καταλαμβάνουν οι ντονμέδες(εξισλαμισθέντες Εβραίοι)του Κεμάλ που όλους τυχαίως λαμβάνουν βοήθεια σε όλους τους τομείς στο πόλεμο κατά της Ελλάδος,από τη μαρξιστική Ρωσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.