Guitar -->

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

καλο παιδι ο δολοφονος πακιστανος λεει η εργοδοτις του!!!

τον ήξερε ενάμιση μήνα και βάζει το χέρι στην φωτιά η σκατογρια του κερατα





  • ΠαλιοΚωλογρια εσενα επρεπε να πεταξει στα βραχια το λαθροσκουπιδι. Που σε ελεγε και μαμα. Παλιοπουτανα κωλογρια.
  • Καριόλα εσύ τάιζες τον δολοφόνο
Niko Gibson
  • Και που και που σου τραβαγε κι ενα μανικι,ετσι μωρη παλιοπουτανα?
  • Ο ίδιος συνελήφθη, οι δυο συμπατριώτες του επίσης, οι ιδιοκτήτες που έδωσαν διαμονή και δουλειά σε ένα λαθρομετανάστη, γιατί δε συνελήφθησαν; Σε όποιο νησί και να πας, λαθραίους έχουν να δουλεύουν, για να βγάζουν τα χοντρά φράγκα οι "μεγαλοεπιχειρηματίες" της κακίας ώρας, εκμεταλλευόμενοι την κατάσταση τους και δίνοντας τους ψίχουλα. Όποιος Έλληνας πάει να ζητήσει δουλειά, δεν τον παίρνουν! Ντροπή σας!
  • Το όνομα του το προστατεύουν, την εικόνα του την προστατεύουν... γιατί τα κρύβουν; Όταν για επικοινωνιακούς λόγους ο Χρυσοχοίδης μαζί με τον Αβραμόπουλο διαπόμπευαν τις οροθετικές ιερόδουλες και μας έβγαζαν και δελτία τύπου με πόσες επιπλέον έβγαιναν θετικές , ήταν σωστό, τώρα; Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο!
  • Kανεις Ελληνας σε ξενοδοχεια που αποσχολουν λαθρεποικους..Πρεπει πρωτα απο ολα να σκεφτουνε την ασφαλεια των παιδιων τους...Δεν κινδυνευουν μονο απο τις ανωμαλες ορεξεις των λαθρεποικων αλλα και απο ασθενειες...
    Καλυτερα να κατασκηνωσετε σε βουνο που λεει ο λογος..Τα νησια ειναι κεντρα διακινησης σκληρων ναρκωτικων..Δεν παρεχουν καθολου ασφαλεια..Για αυτο ας μην κανεις Ελληνας και ας κρατησουν τους Αλβανοπακιστανους που τοσο γουσταρουν!!!
  • ζητω η χρυση αυγη , γαμηστε τους δολοφονους και τα αριστερα σκουπιδια .
  • Εκτελέσεις , στρατιωτικός νομος, ωράριο κυκλοφοριας, και ΜΑΣΤΙΓΙΟ, μονον αυτο σωζει πλεον αυτον τον τοπο της απολυτης παρακμης και εκφυλισμού
    Εσυ μωρη βρωμιαρα Ελληνα δεν ειχε να βαλεις στην δουλεψη σου, ηταν και "καλο παιδι" ξεφτιλισμενη. ηθικος αυτουργος οι καθεστωτικοί εβραιομπολσεβικοι και οι συντηρητές των ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.