Guitar -->

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

Δημοκρατία ή Ελλάδα? Ισλανδία ή Χούντα?


ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ??? ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΝΕΝΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ ???


Σε μια δημοκρατική και σοβαρή χώρα, ακόμα και αν έκαναν το λάθος και "δοκίμαζαν" τη συνταγή των παγκόσμιων τοκογλύφων, μετά από 2,5 χρόνια και έχοντας τα σημερινά αποτελέσματα, το λιγότερο που θα έκαναν ήταν  να έδιωχναν την παρέα των νεκροθαφτών της κοινωνίας τους, στέλνοντάς τους στον αγύριστο.

Εμείς, πιστοί υπηρέτες των δανειστών, επιβραβεύουμε αυτήν την τρέλα κερδοσκοπίας που διαλύει την κοινωνία μας, εξαθλιώνει τους ανθρώπους μας, ξεπουλάει την πατρίδα μας.
Κάποιοι λαοί και κάποιοι πολιτικοί δε λυγίζουν, εμείς γίναμε ...

πηνίο και οι πολιτικοί και ο λαός...

Εντάξει, δεν έχουμε Δημοκρατία όπως στην Ισλανδία, που οι πολίτες στα πρώτα 2 δημοψηφίσματα που έγιναν ποτέ στη χώρα τους και αφορούσαν την κοινωνικοποίηση των τραπεζικών χρεών, με φρικτό πόλεμο από την Ευρώπη μέσω των εξαγορασμένων τοπικών ΜΜΕ- όπως και στις δικές μας εκλογές, με τα ίδια ακριβώς επιχειρήματα και εκβιασμούς, αυτοί και τις 2 φορές απάντησαν ένα βροντερό "ΟΧΙ".


Εμείς δεν είχαμε δημοψήφισμα, αν και πιστεύω πως και να είχαμε "ΝΑΙ" θα ψηφίζαμε, είχαμε όμως 2 εκλογές σε 2 μήνες και αντί να καθαρίσουμε το παιχνίδι από τους κλέφτες, τους απατεώνες και τους προδότες, εμείς τους κάναμε ξανά κυβέρνηση.


Σημειωτέων ότι οι 3 τράπεζες της Ισλανδίας χρωστούσαν 87 δις στους ίδιους με εμάς δανειστές όταν ο πληθυσμός της χώρας δε ξεπερνά τις 335.000.
Οι Ισλανδοί πολίτες επέλεξαν την κοινωνία τους ενώ εμείς τις τράπεζες...


Δημοκρατία ή Ελλάδα?


Ισλανδία ή Χούντα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.