Guitar -->

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΒΡΑΚΙΑ του ΣΑΜΑΡΑ


ΤΑ ΛΕΡΩΜΕΝΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΟΣ ΠΑΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΛΙΤΣΑΣ ΣΑΜΑΡΑ.

ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ… ΦΤΗΝΗ Η ΠΟΥΣΤΙ@... ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΟΙ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΙ…


Μόνο που το τίμημα έχει θύμα του ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία. Ενώ το εγκώμιο της πουστιάς ανέλαβαν να το πλέξουν και πάλι, επιστρατεύοντας και το τελευταίο ίχνος της αυταπάρνησης που τους απέμεινε, οι εργολάβοι της διαπλοκής και οι κάθε λογής αυλικοί που πίνουν και πάλι στην υγεία των κορόιδων.

Ας ξεβρακώσουμε λοιπόν τη βρωμιά που στρώνει το έδαφος για να παιχτεί γι ακόμη μια φορά στις πλάτες του λαού μας το πιο άθλιο και δολοφονικό παιχνίδι.

Ο διπλός πάτος στη βαλίτσα του Σαμαρά…
Δεν αποτελεί παρά το συνηθισμένο αξεσουάρ του κάθε λογής λαθρέμπορου, μηδέ εξαιρουμένου και του λαθρέμπορου της ελπίδας μιας ολόκληρης κοινωνίας. Μόνο που και αυτή τη φορά, οι «μιλημένοι» της κατευθυνόμενης ενημέρωσης..


Αγνόησαν το δεύτερο πάτο και επιμένουν να μοστράρουν μόνο τα ξυριστικά και τα φρεσκοσιδερωμένα που βρίσκονται στην επιφάνεια.

Σ αυτό το μέρος της βαλίτσας ανακάλυψαν «τρόπαια» και «νικηφόρους αγώνες» ενός δηλωσία πρωθυπουργού, που έχει προκαταβολικά και ενυπόγραφα παραιτηθείαπό την υποχρέωσή του ν αγωνιστεί για τη χώρα του και το λαό του.

Τα πολυδιαφημισμένα «τρόπαια» δεν είναι παρά αέρας κοπανιστός, που πρόκειται να αξιοποιηθεί ως βολικότατο άλλοθι, πάνω στο οποίο θα εξαπολυθεί η πλέον ανελέητη επίθεση σε βάρος ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας.

Οδήγησαν μια ολόκληρη κοινωνία στην απόγνωση…
Φύτεψαν οριστικά τη δυστυχία σε κάθε σπίτι…
Πλιατσικολόγησαν ανεξέλεγκτα τον κοινωνικό και το δημόσιο πλούτο αφήνοντας πίσω τους ερείπια, αποκαΐδια και ατιμώρητους καταχραστές…

Και τώρα αυτοί… οι αδίστακτοι πολιτικοί κουκουλοφόροι που συνηγόρησαν με τους δημίους της Γκεστάπο και υπηρέτησαν πιστά το εθνοκτόνο σχέδιο των ισχυρών,επιχειρούν να εμφανίσουν την προσωπική τους ταπείνωση και την κορυφαία εθνική προδοσία, ως προσωπική τους «νίκη» απευθυνόμενοι στα διαχρονικά κορόιδα που εμφανίζονται διατεθειμένα να τους χειροκροτήσουν.

Τι πήγαν και τι έφεραν από το ταξίδι της ταπείνωσης…
Πήγαν γονυπετείς και κατέθεσαν την αξιοπρέπεια της χώρας τους στα πόδια της Γκεστάπο…
Γύρισαν «ορθοστατούντες» με το «καμάρι» του προσκυνημένου, έχοντας αποσπάσει «ευχές» και τη «συμπάθεια» των πολιτικών ανδρεικέλων της Ευρώπης για το εφιαλτικό – εντεθνικό έργο τους.

Παρέδωσαν τη χώρα τους και το λαό της, και έκαναν παντιέρα την ικανοποίηση των συμμοριών γιατί εξετέλεσαν επιτυχώς την αποστολή που τους ανατέθηκε.

Αύριο κιόλας οι ευχές θα έχουν εξανεμιστεί…
Οι ολέθριοι εκβιασμοί θα επανέλθουν δριμύτεροι…
Και τότε θα έρθει η στιγμή που θα ανοίξει και ο δεύτερος πάτος της βαλίτσας.

Σ αυτόν το δεύτερο πάτο…
Που σκόπιμα δεν είδαν και ηθελημένα αποσιώπησαν τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ, βρίσκονται ταξινομημένα τα συμβόλαια του καθολικού ξεπουλήματος.

Αυτό που στη γλώσσα της διπλωματίας βάφτισαν «υλοποίηση δεσμεύσεων» και «εθνική ευθύνη απέναντι στους εταίρους», δεν είναι παρά οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου της κοινωνίας, της αξιοπρέπειας και της ίδιας μας της πατρίδας σε τελευταία ανάλυση.

Το τίμημα για τη φιέστα των «ευχών» και της «συμπάθειας», θα είναι μια νέα πιο γενικευμένη επιδρομή προκειμένου να γκρεμιστεί ότι απέμεινε όρθιο από την «πρώτη γενιά των σωτήρων» του ΓΑΠ και του Παπαδήμου.
Θα είναι ένα νέο πλιάτσικο που θα αφαιρέσει από την Ελληνική κοινωνία και το τελευταίο της ακριβοπληρωμένο καταφύγιο, και μαζί μ αυτό θα εξοντώσει οριστικά κάθε ελπίδα ανάκαμψης, αφού οι συμφωνίες «κυρίων» προσυπεγράφησαν, και ο πανεθνικός πλειστηριασμός ξεκινά οσονούπω.
Θα είναι ένας νέος, ακόμη πιο μακρύς κατάλογος δολοφονημένων συμπολιτών μας, δολοφονημένων ονείρων και της αδικοχαμένης ελπίδας μας.

Κι αυτό το τίμημα θα είναι βαρύ και αξεπέραστο, γιατί περιλαμβάνει όλα εκείνα που με την ανοχή μας σαν κοινωνία δεχτήκαμε να θυσιάσουμε, στα πόδια χρεοκοπημένων πολιτικών και στο όνομα μιας καταδικασμένης προσδοκίας.

Αυτό είναι το περιεχόμενο του δεύτερου πάτου της βαλίτσας του ταξιδεμένου εφιάλτη που πήγε σκυφτός και γυρίζει σερνόμενος για να «πανηγυρίσει» τη «συμπάθεια» των πολιτικών του νταβατζήδων.

Αν οι «ευχές» και οι «συμπάθεια» είναι τρόπαια…
Τότε οι περισσότεροι από 3.000 δολοφονημένοι συμπολίτες μας τι στο διάολο είναι???
Κι αν αυτή η κοινωνία τολμήσει να πανηγυρίσει για ένα ματσάκι «ευχές» που εδώ και τρία το ακριβοπλήρωσε με αίμα, με νεκρούς, με ένα απέραντο πλιάτσικο σε ολόκληρη τη χώρα, με δισεκατομμύρια κουρσεμένα από το αίμα και τον ιδρώτα της, με την απεραντοσύνη της δυστυχίας που της επέβαλαν, που δολοφονεί καθημερινά την ίδια, τα παιδιά της και τα πιο όμορφα όνειρα ζωής που τόλμησε ποτέ να ονειρευτεί…

Τότε το ερώτημα…
Αυτό το αμείλικτο ερώτημα που ζητά επιτακτικά απάντηση και τη ζητά από όλους μας με το χέρι στην καρδιά είναι ένα και μοναδικό:

Ποιο τέλος πρέπει να περιμένει όλους αυτούς που την εξαπάτησαν και ξεπούλησαν τα πάντα στις δυνάμεις κατοχής με αντάλλαγμα ένα μάτσο ευχές και μπόλικη δόση κοροϊδίας???

Ποιο ατιμωτικό τέλος πρέπει να περιμένει όλους αυτούς για να δικαιωθούν οι ψυχές των αδικοχαμένων συμπολιτών μας που έπεσαν θύματα στο βωμό της εθνικής προδοσίας, και των δολοφονημένων ονείρων της νεολαίας μας που της στέρησαν το δικαίωμα να αγαπηθεί από την ίδια της την πατρίδα???

Ποια πατρίδα σώσατε άθλιοι, εσείς που παραδώσατε αξίες, Γη, συσσωρευμένο πλούτο και την αξιοπρέπεια ενός λαού, για να γυρίσετε πίσω μ ένα μάτσο παπαρδέλες και τα κουρελόχαρτα της ταπείνωσης κρυμμένα ανάμεσα στα λερωμένα σας από τον τρόμο σώβρακα, για το έγκλημα σε βάρος της ίδιας σας της χώρας???

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.