Guitar -->

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΥΔΡΑΣ ΣΔΟΕ-ΠΑΣΟΚ





Ένα πανάθλιο, ίδιο μ’ αυτούς που το εμπνεύστηκαν, επικοινωνιακό τερατούργημα, ντροπή για την Ελλάδα και τους Έλληνες  και πλήρης εξευτελισμός της ήδη χαμένης ανθρώπινης αξιοπρέπειας…

8 σχόλια:

δanaos είπε...
Οι φόροι σας πληρώνουν τον μισθό της κόρης του Πολύδωρα!
http://takisapostolopoulos.blogspot.ie/2012/08/blog-post_19.html

Προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην χρησιμοποιήσω χυδαίες εκφράσεις για να εκφράσω την αγανάκτησή μου με την υποκρισία που κυριαρχεί σε ολόκληρο τον δημοσιογραφικό κόσμο της Ελλάδας!

Αναφέρομαι φυσικά στην "μεγάλη είδηση" των τελευταίων δυο ημερών, που αφορά τη σύλληψη εστιάτορα που δεν έκοβε αποδείξεις στην Ύδρα!

Κυβέρνηση και ΜΜΕ αναφώνησαν δυνατά όλοι μαζί στα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τα social media...ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΩΝ ΑΥΤΌΝ!

Ήθελα να ήξερα δεν ντρεπόμαστε λιγάκι μωρέ! Πριν από μερικές ημέρες αποκαλύφθηκε ότι ο Πολύδωρας μας έκανε τη χάρη, κατά δήλωση του ιδίου, και διόρισε ΜΟΝΟ την κόρη του, ενώ ο νόμος του έδινε το δικαίωμα να διορίσει 5-6 άτομα, όντας πρόεδρος της βουλής για ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ!


Αυτή η είδηση έπαιξε για μια ημέρα, δεν υπήρξε καμία ουσιαστική αντίδραση από κανένα κόμμα και το όλο θέμα έχει ήδη ξεχαστεί!

Στην περίπτωση του εστιάτορα όμως, μέχρι και τα ΜΑΤ επιστρατεύθηκαν σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να μας πει δια στόματος κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδήκογλου - ενός μεσήλικα ο οποίος αμφιβάλλω αν έχει εργαστεί έστω και μια ημέρα στη ζωή του - σε αυστηρό ύφος και κουνώντας τα φρυδάκια του όπου χρειαζόταν για να τονίσει την αυστηρότητα, ότι η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει τέτοια φαινόμενα!

Με άλλα λόγια...πληρώστε κορόιδα εστιάτορες, έμποροι, καφετζήδες και λοιποί βιοπαλεστές που χάνετε ότι αποκτήσατε εδώ και δεκαετίες, για να πληρώνεται η κόρη του Πολύδωρα, οι διεφθαρμένοι εφοριακοί, οι διεφθαρμένοι ΙΚΑτζήδες, οι γιατροί που πλουτίζουν με φακελάκια και με την υπερχρέωση των ασφαλιστικών ταμείων την οποία εσείς θα πληρώσετε, άχρηστοι δημόσιοι υπάλληλοι, άχρηστοι αντιδήμαρχοι και λοιποί κρατικοδίαιτοι καραγκιόζηδες!
Ανώνυμος είπε...
Μάγκες τα παραμύθια τέλειωσαν. Τα Γαλλογερμανάκια μας δάνεισαν κάτι μύρια και τα θέλουν πίσω. Παλιά έστελναν τις φρεγάτες και σουλατσάριζαν στο Φάληρο. Τώρα έχουν τακτ και Καψή. Οι καημένοι που μάζευαν τόσο καιρό τα ψίχουλα από το τραπέζι των αφεντικών του Καψή και νόμιζαν ότι θα γίνουν νοικοκυραίοι τα κεφάλια μέσα. Γλυκύτατοι μου ο καπιταλισμός είναι άγριο πράγμα έχει αφεντικά μικρά, έχει αφεντικά μεγάλα, έχει πλαστικές σφαίρες έχει μεταλλικές σφαίρες έχει και κανόνια. Ένα πράγμα μόνο δεν έχει, συμπόνια. Μην το παίρνετε λοιπόν προσωπικά. Όπως λένε και οι αμερικάνοι, please, everyone, business as usual. Let's get back to work.
Φάνης
βασιλης είπε...
Εγώ νομίζω οτι για να χρωστάς χρήματα σε κάποιον πρώτα θα πρέπει να σου τα δανείσει. Πήρε ποτέ κανείς απλός Έλληνας πολίτης δανεικά από τους «δανειστές» μας; Άν τα δάνεισαν στους διεφθαρμένους πολιτικούς μας λαδώνοντας τους για να μας σκλαβώσουν, να τα ξοφλήσουν αυτοί. Να γίνει μονομερής διαγραφή του χρέους που μας φόρτωσαν μέσω των «Ελλήνων, πολιτικών, αναζήτηση οικονομικής βοήθειας από αλλού,και άμεση εκμετάλευση του ορυκτού μας πλούτου.
Ανώνυμος είπε...
Μου θυμίζει κάτι παρόμοιο στην οδό πατησίων.
Ένας εφοριακός να κάνει ελιγμούς ανάμεσα από παράνομους πωλητές στο πεζοδρόμιο για να μπει στο κατάστημα να ελέγξει.

Ενώ έχει γινει η μεγαλύτερη απάτη δισεκατομμύριων στην ελλάδα με προδότες που έχουν γεμάτους λογαριασμούς στο εξωτερικό, κυνηγάνε τον κακομοίρη που περιμένει έναν μήνα για να βγάλει τον χρόνο.

Παναγιώτης
Ανώνυμος είπε...
Φίλοι, μας δουλεύουν.
Ο επιχ/τίας έκοβε τις αποδείξεις.
Δεν τον συνέλαβαν γιατί πλήρωναν οι πελάτες και δεν έκοβε, αλλά
γιατί κατά την διάρκεια του γεύματος στο τραπέζι δεν υπήρχαν οι αποδείξεις .
Βάσει νέας "ΠΟΛ" όφειλε να την κόβει "μετά την εκτέλεση (σερβίρισμα)" και να βρίσκεται στο τραπέζι κατά την διάρκεια του γεύματος.
Άρα έχουμε παράβαση και όχι φοροδιαφυγή.

Eίναι λυπηρό, κανένας να μην λέει την αλήθεια.
Και από εμάς -τους “αναγνώστες”- κανείς να μην ενδιαφέρεται για αυτήν.
Η υπόθεση με τον εξοργισμό της τοπικής κοινωνίας φαίνεται να είναι
πάλι η σαδιστική και χυδαία λειτουργία των δημόσιων λειτουργών,
-αμφοτέρων νομοθετούντων και χαμηλόβαθμων υπαλλήλων- οι οποίοι
συνεργαζόμενοι παγιδεύουν τους πολίτες.
Η πηγή του προβλήματος : Η “ΠΟΛ 1081/2009” (πολυγραφημένη υπουργική εγκύκλιος)
η οποία αναφέρει:
“Ορίζουμε όπως τα κέντρα διασκέδασης και τα καταστήματα γενικά, που διαθέτουν στο κοινό οποιοδήποτε είδος τροφής ή ποτού για επιτόπια κατανάλωση (εστιατόρια, ψητοπωλεία, ταβέρνες, καφετέριες, πιτσαρίες κ.λπ.) και υποχρεούνται να χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιούν προαιρετικά φορολογική ταμειακή μηχανή του ν. 1809/1988 ή ηλεκτρονικό υπολογιστή για την έκδοση των φορολογικών στοιχείων λιανικής πώλησης, εκδίδουν και παραδίδουν τα φορολογικά στοιχεία αμέσως μετά την εκτέλεση (σερβίρισμα) κάθε μιας παραγγελίας, αρχικής ή συμπληρωματικής, ...”

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι διάλεξαν το πιο κρίσιμο στοιχείο της εγκυκλίου να είναι
μη μετρήσιμο. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ πχ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ” ή “ΜΑΖΙ” ή “ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ” ΜΕ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ αλλά “αμέσως μετά το σερβίρισμα”.
Το πιο κρίσιμο στοιχείο διάλεξαν να είναι μη μετρήσιμο. Ο καθένας να το τεντώνει ή να το στενέυει όπως γουστάρει.. Οι εφοριακοί αλλιώς, οι επαγγελματίες -που δίνουν το αγώνα της παραγωγικής διαδικασίας- αλλιώς εκ των περιστάσεων.
Αυτό είναι το κόλπο. Αυτό κάνουν για δεκαετίες. Για να μπορούν κατά το δοκούν να γεννάνε παραβάσεις. Αν κατά τύχη μάθει κανένας για την “ΠΟΛ” και προστατευθεί, θα βρεθούν οι πολλοί
που δεν θα την γνωρίζουν, η ένα σωρό άλλα “νομοθετήματα” από τον κυκεώνα που συνεχώς βγάζουν για τους σκλάβους (=πολίτες)... Αντί οι ενέργειες των νομοθετούντων να έχουν σκοπό την προαγωγή της “ευημερίας και της προόδου” των πολιτών ώς πεμπτουσία και σκοπός συστάσεως του κράτους, έχουν σκοπό το αντίθετο. Έχουν μεταλλαχθεί σε τυράννους της τουρκοκρατίας.
Και είναι τόσα πολλές οι πονηρίες τους! Συνεχώς. Παραβιάζουν συνεχώς τον σκοπό συστάσεως
του κράτους. Την διασφάλιση της προόδου και της ευημερίας των πολιτών. Την διασφάλιση της ασφάλειάς τους.
Φίλοι μου οι γονείς μας και οι προγονοί μας θα χαιρόντουσαν να μην είμαστε χαλβάδες,
να μην τρώνε ότι βρωμιά μας πετάξουν. Να μην είμαστε καταναλωτικά ζώα. Εξαρτημένα.
Από ότι δείχνουν τα πράγματα, μέχρι τώρα, ότι παθαίνουμε, το αξίζουμε...
Γιατί με την αδιαφορία μας το επιτρέπουμε. Για χρόνια...
“Δούλεμα” λοιπόν από όλα τα μέσα ενημέρωσης (συμπεριλαμβανομένων των BLOGs), μιας και μας αποκρύπτουν την αιτία.
Ανώνυμος είπε...
Ανώνυμε πάνω παρά πολύ σημαντικό το σχόλιο σου αν αληθεύει.
Εχω ακούσει και αλλά παρόμοια φορολογικά παιγνίδια με αμφιλεγόμενα τιμολόγια και άλλα.
Ένας έντιμος φορολογούμενος πολίτης ειναι θέμα τύχης να μην πέσει στόχος από το "κράτος".

Παναγιώτης.
Ανώνυμος είπε...
Φίλε Παναγιώτη,
Την ουσία ελάχιστα ΜΜΕ την ανέδειξαν.
Συγκεκριμένα μόνο 2 βρήκα που δεν προώθησαν την σύλληψη ως φοροδιαφυγή.
Αυτό που αποθήκευσα ήταν το http://www.capital.gr/News.asp?id=1590184
Στην 10η και 11η γραμμή είναι η απαντησή σου για το αν αληθέυουν:
Επώνυμη δημοσιογραφική αναφορά.
Από αρκετά παραδείγματα που αν ενδιαφέρεται κανείς θα βρεί, η κοινή συνησταμένη είναι ότι
“ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΟΦΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ
“ η ότι “ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ,.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΒΑΙΩΣΟΥΝ “
Ανώνυμος είπε...
Για τον στόχο προϋπολογισμού τα εχω ακούσει καί από λογιστές.
Θα αποδειχθεί μια τεράστια φούσκα.
Μάλλον εκτρέφουν την φούσκα τα ΜΜΕ με αυτο τον τρόπο παρέα με την κυβέρνηση.
Η κατάσταση στον ιδιωτικό τομέα ειναι ανεξέλεγκτη, απελπιστική και χαώδες και οι λογιστές δεν ξέρουν τι να σου πουν για να σε προστατέψουν.
Πολύ καλές οι πληροφορίες και για όσους τις δουν και καταλάβουν.

Με εκτίμηση,
Παναγιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.