Guitar -->

Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

οι τρεις Ρωσίδες φεμινίστριες τους συγκροτήματος Pussy Riot

Και οι τρεις Ρωσίδες φεμινίστριες τους συγκροτήματος Pussy Riot που έχουν καταδικαστεί με τριετή φυλάκιση είναι Εβραϊκής Καταγωγής ! 



Ναντεζτα Τολκοβνικοβα, Μαρια Αλεχινα, Εκατερινα Σαμουτσεβιτς

Έχουν πάρει Καναδέζικη υπηκοότητα και κάνουν στην Ρωσία καμπάνια κατά τους Πούτιν, καλώντας τον κόσμο να ξεσηκωθεί σε διαδηλώσεις κατά τους Πούτιν.
21.02.2012 εισέβαλαν στον ναό του Χριστού Σωτήρα στην Μόσχα και επιδίδονταν σε προσβλητικές ενέργειες.
Αν και γνωρίζετε τις θέσεις του Επανελληνισμού κατά της Εβραϊκής βίβλου, ωστόσο είμαστε αντίθετοι στις προσβολές κατά των θρησκευτικών αισθημάτων των πολιτών, οποιασδήποτε θρησκείας και αν είναι !
Για αυτό είμαστε κάθετα αντίθετοι με τέτοιου είδους πράξεις σε χώρους λατρείας !
Πιστεύουμε σε επιχειρήματα και καταδικάζουμε την αθλιότητα !


!


Παρακάτω έχει συνέχεια !
Τα μέλη του συγκροτήματος με την πρωτοβουλία της Ναντέζτα Τολκόβνικοβα όντας έγκυος στον 9ο μήνα επισκέφθηκε μαζί με άλλα 10 άτομα το βιολογικό μουσείο στην Μόσχα το 2008, όπου δημόσιο γδύθηκαν μέσα στο μουσείο μπροστά στα μάτια του κόσμου που ήταν με ανήλικα παιδιά, και επιδόθηκαν σε Δημόσια Πορνό Όργια, κάνοντας σεξ σε κοινή ώρα επίσκεψης στο μουσείο και σε κοινή θέα.
Ήδη από τότε είχαν καταδικαστεί για προσβολή κοινού και αλητεία.
Όλα αυτά όμως δεν τα λένε τα ΜΜΕ, όπως και πληθώρα άλλων σκληρών πορνό που ανέβαζαν στην ιστοσελίδα τους και αποκαλούσαν αυτό ως έργο τέχνης.




Στα σοβαρά κράτη όμως τέτοια κόλπα δεν παίρνανε και έτσι το Ρώσικο Δικαστήριο δικαίως καταδίκασε τις σαβούρες τις κοινωνίας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών , και όταν λέμε 3 έτη ... σημαίνει 3 έτη στην φυλακή και υπό σκληρές συνθήκες !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.