Guitar -->

Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΟΥΣΚΟΣ εφερε τον αττιλα στην Κυπρο


Ποιός κάλεσε τους Τούρκους στην Κύπρο;


ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΜΟΥΣΚΟΣ: «Καλώ το Συμβούλιον Ασφαλείας να χρησιμοποιήσει όλους τους τρόπους και τα εις την διάθεσίν του μέσα ώστε η συνταγματική τάξις εις Κύπρον αποκατασταθεί άνευ καθυστερήσεως. Τα γεγονό­τα στην Κύπρο δεν αποτελούν εσωτερικών υπόθεσιν των Ελλήνων της Κύπρου. Οι Τού­ρκοι της Κύπρου επηρεάζονται επίσης. Το πραξικόπημα της Ελληνικής Χούντας είναι μία ΕΙΣΒΟΛΗ και Θα υποφέρουν Έλληνες και Τούρκοι. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ και είναι πολύ περισσότερο επι­κίνδυνοι από τους Τούρκους. Εις τα κρατικά κτήρια έχουν αναρτηθεί Ελληνικές Σημαίες. Σήμερον κινδυνεύει και η Τουρκοκυπριακή Κοινότης»!!..
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΣΕΛΕΥΚΟ: 
 Ο ΜΑΚΑΡΙΟΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΑΝ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΣΥΝΘΗΚΗ ΖΥΡΙΧΗΣ-ΛΟΝΔΙΝΟΥ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΦΟ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
  ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ  ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ (ΚΩΛΟΧΑΝΙΑ) ΕΘΝΗ.
 ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΜΑΚΑΡΙΟΥ? ΕΒΡΑΪΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αρχιεπίσκοπος Μακάριος Μούσκος στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη, στις 19 Ιουλίου 1974, λίγες ώρες πρίν εισβάλλει ο «Αττίλας» στην Κύπρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.