Guitar -->

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Φιλοισλαμοφασιστας..Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες


ΝΙΚΟΣ ΟΡΦΑΝΟΣ “Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι”

Από του Ψυρρή στο Βοτανικό μετακόμισε πρόσφατα ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πρόβλημα των μεταναστών όπως αυτό έχει διαμορφωθεί τελευταία και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας.
“Δεν με τρόμαζαν οι μετανάστες, είναι ακίνδυνοι.Δεν είναι οι μετανάστες εγκληματίες, οι φτωχοί είναι” είπε χαρακτηριστικά και εξηγεί.
“Οι φτωχοί γιατί φτάνουν στην εξαθλίωση και φτιάχνουν μαφίες.Οι ληστές με τα καλάσνικοφ είναι κυρίως Έλληνες.
Ο μύθος περί μεταναστευτικής εγκληματικότητας υπάρχει μόνο σε κάποια σημεία του κέντρου της πόλης, τα οποία έχουν γκετοποιηθεί, δεν υπάρχει γενικά.
Στην παλιά μου γειτονιά, στου Ρέντη, υπάρχουν πολλοί μουσουλμάνοι, Πακιστανοί, διάφοροι μετανάστες.Βοηθούν ενίοτε τη μάνα μου, που μένει εκεί, είναι ακίνδυνοι.Βγήκανε κάτι μάγκες, μία αληταρία χρυσαυγίτικη, κάτι χαμένα κορμιά και τους παίρνουν στο κυνήγι.
Ποιοι είναι λοιπόν οι εγκληματίες;
Αυτοί που σηκώνουν το δάχτυλο, όχι αυτοί που νομίζουν”.

ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ.
ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΜΑΣ, ΗΤΑΝ ΠΑΜΠΤΩΧΟΙ.
ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΑΝ, ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΞ'ΑΛΛΟΥ Ο ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ, ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ "ΒΟΛΕΥΕ" ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ [τυχαιο?] ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΥΨΗΛΕΣ ΑΜΟΙΒΕΣ. ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.