Guitar -->

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Ζήτω η επανάσταση του 1821 – ο αγών συνεχίζεται




Η συμφωνία που επιτεύχθηκε σήμερα στο Γιούρογκρουπ “δικαιώνει” την απόφαση του κυπριακού λαού και της ηγεσίας που ανέδειξε στις πρόσφατες εκλογές για παραμονή στην ευρωζώνη και σύναψη μνημονιακής σύμβασης με την τρόικα.
Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές του Ε.ΔΗ.Κ. διαφωνήσαμε με αυτή την επιλογή και καταθέσαμε πρόταση εξόδου από την ευρωζώνη και επιστροφής σε εθνικό νόμισμα στα πλαίσια μιας εθνικοκοινωνικής ανασυγκρότησης της οικονομίας και ριζικής αναθέσμισης της πολιτικής κοινωνίας.

Τονίσαμε επίσης πως η υποταγή στο μνημόνιο θα προκαλέσει δραματικές εξελίξεις και στο εθνικό θέμα , δεδομένου ότι η “επανεκκίνηση της οικονομίας” όπως την καταλαβαίνουν οι κρατούντες και οι τραπεζίτες θα συνδεθεί με την επιβολή “οδυνηρής λύσης” στο κυπριακό.
Με τις ελάχιστες δυνάμεις μας συνεχίζουμε τον αγώνα , ενάντια στην καταστροφική αυτοκτονική απόφαση του λαού και της ηγεσίας του , στο όνομα των ηρώων και των μελλοντικών γενεών . 

Στην εθελοδουλία του λαού μας αντιτάσσουμε αγώνα εθνικό και ανυποχώρητο όπως οι Έλληνες εθνικοκοινωνιστές του Πλήθωνα και οι πολεμιστές του Κορκόνδηκου Κλαδά που δεν συναίνεσαν στην υποταγή και πότισαν με τον λόγο και το αίμα τους το δένδρο της εθνικής ελευθερίας .
Από τον αγώνα εκείνων των ανυποχώρητων Ελλήνων όδευσε το γένος μας στην μεγάλη επανάσταση του 1821 που σήμερα τιμούμε και εορτάζουμε. 
Το όνειρο των Ελλήνων για επανάκτηση της σκλαβωμένης πατρώας γης και πνευματική αναγέννηση του ελληνισμού δεν ολοκληρώθηκε .
Ο αγώνας συνεχίζεται .
Ζήτω οι ήρωες του 1821 , ζήτω η αιωνία Ελλάς.

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

http://edikcyprus.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.