Guitar -->

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Ρεχάγκελ ενας ηλιθιος φασιστας που υποτιμα τους Ελληνες...

 
...Άνθρωπος αγράμματος ...ξύλο απελέκητο !!
Ποιοι κρύβονται πίσω από την προφανή ηλιθιότητά του;
Αν ο κλόουν, τον οποίο τον πληρώνεις τα βράδια —για να σε διασκεδάζει—, έρθει το πρωί στο γραφείο σου, για να σου πει τι να κάνεις με τη δουλειά σου και την οικογένειά σου, παύει να είναι κλόουν και γίνεται ...καραγκιόζης. Τα μεγάλα "σαλόνια" της Ευρώπης και οι αερολογίες περί εθνικών ποδοσφαιρικών "θριάμβων", επικών νικών και ποδοσφαιρικής "παιδείας" καλές είναι όταν φίλοι μοιράζονται μερικές μπύρες και κάθονται μπροστά σε μια τηλεόραση για να διασκεδάσουν. Όταν οι "ήρωες" αυτών των επικών "μαχών" και των μεγάλων "σαλονιών" ξεχνάνε ότι είναι αγράμματοι "κλόουν" διασκεδαστές των μαζών και "μπαίνουν" στις ζωές τους, τότε είναι κοινοί καραγκιόζηδες και δεν πρέπει να υπάρχει κανένα έλεος στην αντιμετώπισή τους.



Ένας τέτοιος θρασύς και άσχετος "κλόουν" αποδεικνύεται ο Ρεχάγκελ. Για πόσο κάφρους μας έχει, όταν έρχεται ως εκπρόσωπος της σταλινικής Μέρκελ, για να μας "απευθύνει" μήνυμα αντιρατσιστικό; Στα χρόνια της παραμονής του στην Ελλάδα "διέγνωσε" ο "επιστήμονας" ότι είμαστε ρατσιστές και μας έστειλε "μήνυμα"; Τολμάει ένας άνθρωπος, ο οποίος γεννήθηκε στην "καρδιά" του Γ‘ Ράιχ να "πουλήσει" πολιτισμό στους Έλληνες; Πόσο τενεκές πρέπει να είναι ένας Ρεχάγκελ, στη δύση όχι μόνον της καριέρας του αλλά και της ζωής του, όταν έρχεται και σε έναν λαό, ο οποίος τον "αγκάλιασε" με αγάπη —για τα ασήμαντα που του πρόσφερε σε ασήμαντους χώρους, όπως οι ποδοσφαιρικοί— και "παίζει" εις βάρος του παιχνίδια ιμπεριαλισμού;
Εβδομηνταπέντε χρονών είναι. Δόξα τω θεώ οι "χρεοκοπημένοι" τον "χορτάσαμε" χρήμα και οικονομική ανάγκη δεν έχει. Γιατί ανακατεύεται σε θέματα τα οποία δεν γνωρίζει; Έρχεται να εξομαλύνει τις σχέσεις της Ελλάδας με την κυβέρνηση της Μέρκελ; Όταν κυνηγούσε το τόπι πάνω στο κοντοκουρεμένο χορτάρι, γνώριζε τι έκανε η Siemens στην Ελλάδα; Όταν έξυνε τη μύτη του στον πάγκο της εθνικής, γνώριζε τι έκανε η Ferrostaal στην Ελευσίνα; Τι ακριβώς γνωρίζει για τις ελληνογερμανικές σχέσεις και εμφανίζεται σαν ειδικός στη διαχείρισή τους; Από πού τα έμαθε όλα αυτά, όταν οι συναναστροφές του ήταν πάντα η Σάρα η Μάρα και το κακό ποδοσφαιρικό συναπάντημα;
Τα χρήματα, τα οποία όφειλε στον ίδιο η Ελλάδα —ως γνήσιος Γερμανός φραγκοφονιάς— τα πήρε μέχρι τελευταίας δεκάρας ...Γνώριζε να κάνει προσθαφαιρέσεις και να διεκδικεί το δίκιο του. Αν οι Έλληνες δεν του έδιναν τα χρήματα, θα είχε καλές σχέσεις με την Ελλάδα; Θα μπορούσε κάποιος Έλληνας να εξομαλύνει αυτές τις σχέσεις μόνο με συμβουλές και παραινέσεις; Θα ανεχόταν κάποιον Έλληνα να πάει στη Γερμανία να τον "νουθετήσει" τζάμπα και βεβαίως να του περάσει ένα αντιναζιστικό "μήνυμα"; ...Όχι βέβαια ...Ο Όττο θα τον περίμενε με το κομπιουτεράκι του. Πώς λοιπόν αυτός ο ίδιος άνθρωπος έρχεται να εξομαλύνει σχέσεις, τις οποίες δεν γνωρίζει; ...Έρχεται ως αντιπρόσωπος της Γερμανίας; ...Γνωρίζει τι χρωστάει η Γερμανία στην Ελλάδα; ...Γνωρίζει το "φέσι" της; ...Γνωρίζει τα περί αναγκαστικού δανείου; ...Γνωρίζει τα περί πολεμικών αποζημιώσεων; ...Γνωρίζει ότι 3500 Έλληνες αυτοκτόνησαν εξαιτίας μιας οικονομικής κρίσης, την οποία όλοι πλέον οι Ευρωπαίοι τη "χρεώνουν" στη Γερμανία;
Από τη στιγμή που δεν γνωρίζεις τις παραμέτρους, οι οποίες επηρεάζουν τις σχέσεις μεταξύ των κρατών και των λαών, πως αναλαμβάνεις να τις "εξομαλύνεις"; Τι είναι οι λαοί και τα κράτη; ...Αγράμματοι αλητάμπουρες, που πιάστηκαν στα χέρια μέσα στα αποδυτήρια; ...Τι δουλειά έχει ένας πρώην προπονητής ποδοσφαίρου και εμφανίζεται από κοινού με ένα κτήνος σαν τον Φούχτελ; ...Γνωρίζει τι κάνει ο Φούχτελ στην Ελλάδα; ...Γνωρίζει τα "παιχνίδια" του στη Βόρεια Ελλάδα; ...Γνωρίζει τι κάνει στη Θράκη; ...Γνωρίζει ποιος είναι ο ρόλος του στη σημερινή λεηλασία της Ελλάδας; ...Για πόσο κάφρους μπορεί να μας έχει, όταν μας υπόσχεται "επενδυτικά" προγράμματα με δήθεν προετοιμασίες γερμανικών ομάδων στη χώρα μας; ...Τέτοια "εικόνα" του δώσαμε στα χρόνια που κάθισε στην Ελλάδα ...Την εικόνα του "Ινδιάνου", που θα του δώσεις μερικά "καθρεφτάκια" και θα σε προσκυνήσει;
Για έναν λαό της ποιότητας και του ιστορικού "βάθους" των Ελλήνων το θέμα με τον Ρεχάγκελ είναι παντελώς ασήμαντο και πιθανότατα κάποιοι να γελάνε μ' αυτό ...Πιθανότατα κάποιοι άλλοι να θεωρούν ότι δεν αξίζει της παραμικρής αξιολόγησης ...Πολλοί μπορεί να απορούν ακόμα και για το γεγονός ότι ο γράφων κάθισε και ασχολήθηκε μ' αυτό ...Αυτό είναι λάθος. Το γεγονός ότι κάτι δεν θα το έκανες εσύ, επειδή το θεωρείς γελοίο, δεν σημαίνει ότι είναι εξίσου γελοίο και γι' αυτόν που το κάνει. Ο Ρεχάγκελ αυτήν τη στιγμή προδίδει την εμπιστοσύνη μας προς το πρόσωπό του ...Εκτελεί γερμανική "αποστολή" εναντίον της χώρας μας ...Σοβαρή αποστολή ...Απλά είναι σοβαρή αποστολή, η οποία του δόθηκε από ασόβαρους ανθρώπους.
Οι αρχαίοι Έλληνες έλεγαν το εξής σοφό. Έλεγαν ότι ...πολλές φορές οι άνθρωποι κρίνουν εξ’ ιδίων τα αλλότρια. Τι σημαίνει αυτό για την περίπτωσή μας; Ότι αυτό, το οποίο βλέπουμε να επιχειρούν να κάνουν οι Γερμανοί μέσω του Ρεχάγκελ, δεν το κάνουν για "πλάκα". Πραγματικά νομίζουν πως είμαστε τόσο αφελείς και βλάκες, που αρκεί να έρθει ένας Ρεχάγκελ και να μας αλλάξει την "εικόνα" του κόσμου που βλέπουμε. Νομίζουν —με λίγα λόγια— ότι, κρίνοντας από τους εαυτούς τους, γνωρίζουν το πώς σκεφτόμαστε και από αυτήν την λανθασμένη βάση σκέψης ξεκινούν να ενεργούν.
...Ενεργούν με στόχο να περιορίσουν την αντίδραση του ελληνικού λαού στον σύγχρονο γερμανικό ιμπεριαλισμό ...Ενεργούν με στόχο να βάλουν ένα συμπαθές πρόσωπο μπροστά στη μερκελική θηριωδία και να μετριάσουν τις αντιδράσεις των θυμάτων τους. Νιώθουν κυρίαρχοι της Ελλάδας και προσπαθούν να φερθούν ως τέτοιοι. Όμως, μη έχοντας εμπειρία κυριαρχίας —καθώς εδώ και έναν αιώνα περίπου είναι υπόδουλοι του σιωνισμού— προσπαθούν να αντιγράψουν αυτούς που γνωρίζουν ως κυρίαρχους και δεν είναι άλλοι παρά οι Εβραίοι. Το "παιχνίδι" δηλαδή με τον Ρεχάγκελ είναι "αντιγραφή" του παιχνιδιού που "έφαγαν" οι Γερμανοί από τους Εβραίους στη Γερμανία και προσπαθούν να το "παίξουν" τώρα και οι ίδιοι στην Ελλάδα.
Τι έκαναν όμως οι Εβραίοι στη Γερμανία και αυτό επηρεάζει την κρίση των Γερμανών απέναντι στους Έλληνες; ...Οι Εβραίοι της Κεντρικής Ευρώπης με μερικά σώβρακα και φανέλες "έχτισαν" ένα έθνος ...Η απόλυτη ειρωνεία ...Το έθνος των ξανθών "Αρείων" είναι φτιαγμένο από τα ψέματα και τις "κοπριές" των μαυροκέφαλων γύφτων των εβραϊκών γκέτο. Αυτό το "έθνος" το διαμόρφωσαν στα μέτρα τους και το υπέταξαν στην εξουσία τους ...Γερμανία δεν υπήρχε πριν τους Εβραίους ...Πριν τον Μαρξ, την Λούξεμπουργκ και βέβαια τον χρηματοδότη αυτών των "κομμουνιστών" τον διαβόητο Ρότ-σιλντ δεν υπήρχε Γερμανία. Αυτοί οι Εβραίοι ίδρυσαν τη Γερμανία και την έδωσαν στα θύματα τους, για να την "λατρεύουν" σαν πατρίδα. Οι Εβραίοι πλήρωσαν έναν Χίτλερ, για να ιδρύσει τη Γερμανία και από εκεί και πέρα αυτήν την εθνική "κωμωδία" την συντηρούν με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου ...Τραγικό και μόνον να το σκεφτεί κάποιος.
Η Γερμανία, ως κράτος, ως λαός και ως έθνος είναι ένας Χίτλερ και τρία Παγκόσμια Κύπελλα Ποδοσφαίρου ...Τίποτε άλλο. Όσο κι αν ψάξει κανείς, δεν θα βρει τίποτε άλλο, που να "ενώνει" τους Γερμανούς σε μια κοινή "πλατφόρμα" ...Τίποτε άλλο, που να συνδέει τη Βαυαρία με την Πρωσία ...Τον Καθολικό νότο με τον Προτεσταντικό βορά ...Το "δούλεμα" των αιώνων. Γι' αυτόν τον λόγο τρέχουν στα ποδοσφαιρικά γήπεδα οι "Καγκελάνθρωποι". Γι' αυτόν τον λόγο βάζουν τη γριά του Βερολίνου να "μπουκάρει" στα αποδυτήρια των ποδοσφαιρικών ομάδων. Εκτός από το ποδόσφαιρο δεν έχουν τίποτε άλλο να "πανηγυρίσουν" στο όνομα της Γερμανίας.
Βλέποντας κάποιοι Γερμανοί αυτήν την πετυχημένη εβραϊκή εφαρμογή, νόμισαν ότι μπορούν να την αντιγράψουν. Νόμισαν ότι θα μπορούσαν να "δουλέψουν" τους Έλληνες όπως "δουλεύουν" τους ίδιους οι Εβραίοι. Θεώρησαν ότι, αν για τη μεγάλη Γερμανία αρκούν τρία παγκόσμια κύπελλα για να "υπάρχει", τότε για τη μικρή Ελλάδα φτάνει και περισσεύει ένα πανευρωπαϊκό κύπελλο ...Εδώ κολλάει" η αρχαιοελληνική ρήση ...Νομίζουν ότι οι Έλληνες είναι όμοιοι με τους Γερμανούς ...Νομίζουν ότι η Ελλάδα του Μνημονίου είναι σαν τη Γερμανία της Βαϊμάρης ...Νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι σαν τη Γερμανία και έχει ανάγκη έναν ποδοσφαιρικό "θρίαμβο" για να αποκτήσει μια στοιχειώδη εθνική "παράδοση" ...Νομίζουν ότι ένας τέτοιος "θρίαμβος" θα μπορούσε να αποτελέσει βασικό συνεκτικό στοιχείο για την εθνική μας "ταυτότητα" ...Αγνοούν την κολοσσιαία και μακραίωνη ιστορία της Ελλάδας και της φέρονται σαν την Γερμανία, η οποία δεν "μετρά" πάνω από έναν αιώνα ιστορίας ...Υπάρχουν ζωντανοί άνθρωποι πιο "ηλικιωμένοι" από τη Γερμανία.
Έχοντας αυτήν την άποψη για τα πράγματα, νόμιζαν ότι θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τη συμβολή ενός Γερμανού σε αυτήν την εθνική έστω και ποδοσφαιρική "παλιγγενεσία". Νόμιζαν ότι θα μπορούσαν αυτήν τη συμβολή να την εισπράξουν σε συμπάθεια. Γι' αυτόν τον λόγο μας έστειλαν την κατάλληλη ώρα τον κατάλληλο άνθρωπο ...Τον "δικό τους" άνθρωπο ...Τον Γερμανό "πατέρα" μας. Αυτόν, στον οποίο "χρωστάμε" την "αναγέννησή" μας σαν έθνος ...Νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι σαν τη Γερμανία και έχει ανάγκη —για την ύπαρξή της— έναν αγράμματο "Κάιζερ" του ποδοσφαίρου ...Νομίζουν μάλιστα ότι έχουν ιδιοκτησιακό "δικαίωμα" σε αυτήν την "νέα" Ελλάδα, εφόσον συνεισέφεραν στην ίδρυσή της με έναν από τους "πατέρες" αυτής της Νέας Ελλάδας.
Είναι φανερό ότι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε έχουν "σχέδια" για την Ελλάδα. Νομίζουν ότι "χτίζουν" την Ελλάδα του μέλλοντος, στέλνοντας οι ίδιοι ως εκπρόσωπό τους έναν από τους "πατέρες" της ...Τον Όττο ...Τον Όττο τον Β’, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε το ίδιο το γερμανικό το ξύλο το απελέκητο ...Τον ανιστόρητο και άσχετο Όττο τον Β’. Τον ρωτάμε λοιπόν τώρα, που ήρθε στην Ελλάδα και κάνει πολιτικές "επαφές": Αφού αυτός είναι ο Βου γνωρίζει τι έκανε ο Α; ...Ο Όττο ο Α’, όταν ήρθε στην Ελλάδα, σηματοδότησε την έναρξη της απεχθούς περιόδου της Βαυαροκρατίας ...Ο Όττο ο Β’ τι ακριβώς σηματοδοτεί με την άφιξή του;
...Κρίμα για τον Ρεχάγκελ. Η ζωή ήταν γενναιόδωρη μαζί του, γιατί, κυνηγώντας μια μπάλα και μαζεύοντας σώβρακα και σπασουάρ μέσα στα αποδυτήρια, έγινε άκοπα πλούσιος και διάσημος. Παίζοντας και διασκεδάζοντας κέρδισε αυτά, τα οποία άλλοι με άπειρο κόπο δεν μπόρεσαν ποτέ να πετύχουν. Αυτό δεν το εκτίμησε και το έριξε στον "κουβά" της αθλιότητας και του ιμπεριαλισμού. Μέχρι τώρα είχε μια χώρα να πάει στα γεράματά του και να τον αγαπάει ο κόσμος που τον βλέπει στον δρόμο ...Μια χώρα, η οποία, παρ' όλο που τον πλήρωσε και τον έκανε πλούσιο, δεν είχε πρόβλημα να θεωρεί ότι του "χρωστά" ...Μια γενναιόδωρη χώρα, όπου ακόμα κι ένας φτωχός θα ήθελε να τον κεράσει ένα ουζάκι ...Αυτό τώρα θα το χάσει.
Μέσα σε λίγες ημέρες θα "γκρεμίσει" αυτά τα οποία "έχτισε" στην Ελλάδα. Ταυτίστηκε με τα κτήνη και αυτό ήταν μοιραίο λάθος. Ξοδεύει την "πίστωση" που είχε στην Ελλάδα, περιφερόμενος με ένα από τα πιο μισητά πρόσωπα, τα οποία σήμερα δραστηριοποιούνται σ' αυτήν. Σύντομα θα ξαναγυρίσει στο συννεφιασμένο Έσσεν, όπως ακριβώς ήταν πριν έρθει στην Ελλάδα ...Ένας ακοινώνητος Γερμανός, ο οποίος δεν ξέρει τίποτε άλλο πέρα από ποδόσφαιρο ...Ένας άσημος Γερμανός, όπως ήταν πριν του δώσει η Ελλάδα μια δεύτερη ευκαιρία στην καριέρα του ...Ένας μοναχικός Γερμανός, ο οποίος κάποτε είχε πολλούς φίλους στην Ελλάδα, αλλά τους έχασε. Απλά πιο πλούσιος, χάρη στην ελληνική λεία και στους ελληνες μαλακες. Σύντομα θα είναι κάποιος, ο οποίος εργάστηκε για τους Έλληνες, πληρώθηκε από αυτούς και δεν του "χρωστάνε" πλέον απολύτως τίποτε. Μέχρι τώρα ήταν από τους Γερμανούς εκείνους, που οι Έλληνες είχαν λόγο να τον αγαπούν ...Δυστυχώς δεν το εκτίμησε.
Ασχολούμενος όλη του τη ζωή με κόρνερ και οφσάιντ, δεν έμαθε ότι ...όποιος μπλέκεται με τα "πίτουρα", στο τέλος τον τρώνε οι "κότες". Πάντα ήταν ένας ατάλαντος παίκτης και δυστυχώς γι' αυτόν δεν απέφυγε το "αυτογκόλ" ...και μάλιστα στις "καθυστερήσεις" του ενεργού του βίου. Ελλείψει παιδείας και γνώσης έγινε υποχείριο εξουσιών, τις οποίες δεν κατανοεί καν.  Ό,τι κέρδισε με αρκετά χρόνια διασκεδαστικής παραμονής —ντροπή είναι να πούμε εργασίας— στην Ελλάδα, θα το χάσει μέσα σε λίγες ημέρες. Σύντομα θα γίνει ένας από τους Γερμανούς, που οι Έλληνες πραγματικά θα έχουν λόγο να αντιπαθούν ...Αχάριστος πραγματικά.
...Όττο Β’, να ξέρεις ότι στα τρελοκομεία υπάρχουν και πολλοί Ναπολέοντες Α’ ...Δες λιγάκι το θέμα μήπως στην επόμενη "αποστολή", που θα σου αναθέσει η Μέρκελ, χρειαστεί να στείλεις και εκεί κανένα μήνυμα "νίκης" στους συναδέρφους σου ...κατακαημένε Ρεχάγκελ ...Σε αποκάλεσαν "στρατηγό" στα καφενεία της Ελλάδας και το πήρες τοις μετρητοίς ...Μόνον στολή που δεν έβαλες ...να μας ζητάς και άλογο.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Υ.Γ.
Επίτηδες δεν βάλαμε κάποια φωτογραφία του με τη στολή της Εθνικής Ελλάδας, γιατί απλούστατα θεωρούμε ότι δεν το δικαιούται πλέον. Ήταν ένας μισθοφόρος εργαζόμενος και πληρώθηκε αδρά για την εργασία του. Δεν δικαιούνταν και δεν δικαιούται να εμφανίζεται σε φωτογραφίες με το Εθνόσημο ...Το Εθνόσημο μιας χώρας, που με την πρώτη ευκαιρία την πρόσβαλε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.