Guitar -->

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΥΡΡΟΥ ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ


για να εμφανίσουν ως αρχαιοελληνικό τον ναζιστικό χαιρετισμό….

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΥΡΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΕΡΑΙΤΙΣΜΟΣ

=== …..ή ΝΑΖΙΣΤΙΚΌ ΟΡΚΟ!!!!! ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ — ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ!!!!!!!

 === Η εικόνα που εμφανίζει δήθεν άγαλμα του βασιλιά της αρχαίας Ηπείρου, Πύρρου, να χαιρετά…. ναζιστικά, στάλθηκε και σε μένα και τη πέταξα στα σκουπίδια ως εμφανώς γελοία και ΠΛΑΣΤΗ!!!!
  
=== Το κακό με την ώρα όμως απλωνόταν σαν χολέρα και όταν είδα ότι άρχισαν να το αναδημοσιεύουν παντού και να το αναπαράγουν φίλοι μου αγνοί πατριώτες, ΑΓΡΙΕΥΤΗΚΑ και όταν αγριεύει ο Μπαρμπανίκος…….

 === Λοιπόν ΜΕΓΑΛΟΚΟΠΡΙΤΕΣ φιλοσιωνιστές ΝΕΟΝΑΖΙ, αποδειχθήκατε για άλλη μια φορά ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙ, αλλά και για άλλη μια φορά δειλοί, διότι δεν βάζετε τις αθλιότητές σας κατ΄ ευθείαν στις επίσημες σελίδες σας, αλλά βάζετε μπροστά ηλίθιους, που έχουν κάνει πιστεύω τους το «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»

 === Φίλοι μου μη παγιδεύεστε στις λούμπες που ανοίγει ο σκοταδισμός των φιλοσιωνιστών νεοναζί. Η εικόνα που σας πλάσαραν είναι ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ εικόνας του αγάλματος που υπάρχει στα…. Ιωάννινα!!!!!! Το αυθεντικό άγαλμα (που σημειωτέον δεν είναι αρχαίο, αλλά σύγχρονη έμπνευση) αναπαριστά τον βασιλιά Πύρρο να δείχνει με το…. δάκτυλο προς μια κατεύθυνση μπροστά του. Αυτό το άγαλμα φωτογράφησαν οι ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ, του έβαλαν γκρίζο σαν τη ψυχή τους φόντο και παραποίησαν το σηκωμένο του χέρι, ώστε να φαίνεται σαν…. ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ!!!
  
=== ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ!!!!!! Είστε κατασκεύασμα του σάπιου συστήματος, από τα ίδια σάπια υλικά.

πηγη
http://chaos-crisis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.