Guitar -->

Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ...

Το λέμε επανειλημμένως όχι για να τρομοκρατήσουμε αλλά για να αφυπνίσουμε. Το επαναλαμβάνουμε εδώ και καιρό, σε σημείο που κάποιοι μας θεώρησαν τρομολάγνους. Μέσα σε λίγο διάστημα τα γεγονότα ήρθαν να μας επιβεβαιώσουν. Οι παράφρονες της Ευρώπης, κατέσφαξαν μέσα σε 5 μέρες τις καταθέσεις των Κυπρίων και συνολικά την οικονομία της Μεγαλοννήσου. 

 

Άρπαξαν τα πάντα. Πρωτοφανές, αλλά έγινε το μοντέλο όπως είπε και ο χαρτογιακάς Γ. Ντάιζελμπλουμ, επικεφαλής του Εurogroup! Το λέει εν ψυχρώ ότι θα πάρουν τις καταθέσεις των Ελλήνων. 

Όσο και αν οι Στουρνάρας-Χατζηδάκης διαβεβαιώνουν ότι οι ελληνικές καταθέσεις δεν κινδυνεύουν, σας το λέμε μετά λόγου γνώσεως ότι είναι δηλώσεις για να κοιμίζουν τον κοσμάκη. 

 

Όπως έκανε ο Βενιζέλος, όταν  έλεγε ότι "οι αποταμιεύσεις των ομολογιούχων δεν κινδυνεύουν" ενώ είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γιούνκερ για την ληστεία των ομολογιούχων του Δημοσίου", τον ίδιο ακριβώς σκοπό υπηρετούν οι καθησυχαστικές δηλώσεις των υπουργών ότι -δήθεν- δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις του κόσμου. Ο δε Σαμαράς, γνωρίζει τι θα γίνει αλλά λέει ότι δεν πρόκειται να παρθούν άλλα μέτρα γιατί ο λαός δεν αντέχει άλλο!!!

Δανειστές και ντόπιοι δωσίλογοι έχουν καταλάβει ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο και τον ταϊζουν συνεχώς ...πίτουρα. Ο κοσμάκης πείθεται και πέφτει στην παγίδα. Όπως παλαιότερα με το Χρηματιστήριο, όταν ο Σημίτης και ο Παπαντωνίου ωθούσαν τον λαό να ποντάρει στο Χρηματιστήριο, γιατί -λέγανε- ήταν ο καθρέφτης της οικονομίας η οποία πήγαινε...σφαίρα! Ο κόσμος πείσθηκε, έπαιξε και καταστράφηκε. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και μέσα στους επόμενους μήνες, με τις καταθέσεις στις ελληνικές τράπεζες. 

Ιδού τι προειδοποιούσαμε: ΣΗΚΩΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ...

 

 ΧΡΕΩΣΑΝ ΤΑ ΦΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ! 

Αύριο, θα αποκαλύψουμε πώς και γιατί θα εφαρμόσουν το ίδιο μοντέλο κλοπής της Κύπρου και στην Ελλάδα. 'Ηδη, όσοι διάβαζαν προηγούμενες αποκαλύψεις μας θα πρόσεξαν ότι αυτό θα γίνει διότι φόρτωσαν όλο το χρέος των ελληνικών Τραπεζών στον πολύπαθο φορολογούμενο! Τα φέσια από τα εκατοντάδες δις ευρώ δάνεια που εξασφάλισαν οι δωσίλογες  κυβερνήσεις μαζί με τον Προβόπουλο για τις Τράπεζες, τα έριξαν στις πλάτες του κόσμου!

Για να μην σας τα πούμε όλα σήμερα, αναφέρουμε μόνο τη δήλωση του οικονομολόγου κ. Θεοδωρίδη για το τι παίζεται από τις κυβερνήσεις σε βάρος του κοσμάκη!  

 

Θεοδωρίδης: «Το κόλπο ήταν στημένο από την ώρα που δίνανε τα λεφτά. Όταν έδιναν τα δισεκατομμύρια στις Τράπεζες, μέσα στα ΦΕΚ είχαν προβλέψει και έλεγαν επί λέξει: "Το κόστος που θα βαρύνει το Δημόσιο σε περίπτωση κατάπτωσης της εγγύησης του Δημοσίου, πλέον των προβλεπομένων από τους οικείους του ομολογιακού δανείου τόκων και πάσης φύσεως επιβαρύνσεως". Αυτό μας λέει απλά: "Τράπεζα αν δεν το πληρώσεις, θα μπουν στο δημόσιο χρέος και θα τα πληρώσει το κορόιδο ο λαός"! Την ώρα που δίνουν τα λεφτά στις Τράπεζες, με ΦΕΚ τους λένε αυτό το πράγμα: αν δεν τα πληρώσετε εσείς θα τα πληρώσει ο λαός»!

 

http://indobserver.blogspot.gr/2013/03/blog-post_2903.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.