Guitar -->

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Δείτε τι έλεγε για τους Εβραίους ο Ούγκο Τσάβες!!!


 (Αυτά που κάνουν πως δεν ξέρουν οι αριστεροί...)


Διάβασα όλα τα δεκάδες αφιερώματα των αριστερών εφημερίδων στον μακαριστό ηγέτη της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες, με αφορμή την παρουσία του Αλεξίου Τσίπρα στη κηδεία του στο Καράκας… Ούτε ένα από αυτά τα αφιερώματα δεν έκανε την παραμικρή μνεία για το πόσο Αντισημίτης υπήρξε ο Τσάβες και πόσο τον μισούσαν οι Εβραίοι γι’ αυτόν τον λόγο!.. 

Πρίν προχωρήσω, θυμίζω την δήλωση του Τσίπρα, όπως την δημοσίευσε η ίδια η «Αυγή»: «Ο Ούγκο Τσάβες ήταν εμπνευστής των ιδεών της δημοκρατίας και των μεγάλων επαναστατικών, δημοκρατικών και προοδευτικών κατακτήσεων»!.. Το Διαδίκτυο βρίθει από τις κατά καιρούς Αντιεβραικές Δηλώσεις του Τσάβες, τις οποίες δεν πήραν ειδησιν ούτε ο αγράμματος Τσίπρας, ούτε οι Συριζαίοι σύμβουλοί του, αλλά ούτε και οι Έλληνες δημοσιογράφοι που έγραψαν διθύραμβους για τον Ηγέτη της Βενεζουέλας!.

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ:
1) Ο Τσάβες έκανε με κάθε ευκαιρία αναφορές στα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» μιλώντας από την Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας!. Μια φορά το τόλμησε αυτό από το βήμα της Βουλής ο Ηλίας ο Κασιδιάρης και έπεσε πάνω του όλος ο Συριζέϊκος Αντιρατσισμός να τον φάει!..

2) Ο Τσάβες είχε την άποψη και το έλεγε συχνά, πως ο Χίτλερ ήταν όργανο των Εβραίων και έκανε όσα έκανε κατ’ εντολήν τους, για να συμπαθήσει ο κόσμος τους απογόνους του Αβραάμ!.. Μια φορά το είπε αυτό ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ και έπεσε πάνω του όλη η Ελληνική Αριστερά να τον ξεσκίσει…

3) Τον Ιανουάριο του 2009, κάποιοι έγραψαν Αντισημιτικά συνθήματα στην κεντρική Συναγωγή του Καράκας. Ο Τσάβες, βγήκε στην Κρατική Τηλεόραση της Βενεζουέλας και δήλωσε πως τα συνθήματα τα έγραψαν οι ίδιοι οι Εβραίοι για να προκαλέσουν την συμπάθεια του Λαού της Βενεζουέλας!..

4) Ο «Κώστας Πλεύρης» της Βενεζουέλας ονομάζεται Νορμπέρτο Τσερέζολε: Είναι δεδηλωμένος αρνητής του Ολοκαυτώματος και μέγας Αντισημίτης. Η Εβραϊκή Κοινότητα της Βενεζουέλας είχε επανειλημμένως ζητήσει από τον Τσάβες να καταδικάσει τις δηλώσεις και τα γραπτά του Τσερέζολε. Τι νομίζετε ότι έκανε ο μακαρίτης ο Ούγκο που τόσο θαυμάζει ο Αλέξιος Τσίπρας; Βγήκε δημοσίως και δήλωσε ότι ο Τσερέζολε είναι «ένας σπουδαίος διανοούμενος που αξίζει μεγάλο σεβασμό»!
Και κάτι τελευταίο, γιατί δεν με παίρνει ο χώρος: Στα χρόνια που κυβέρνησε την Βενεζουέλα ο Τσάβες, η Εβραϊκή Κοινότητα μειώθηκε κατά 50%: Οι 7.500 από τους 15.000 Εβραίους της Βενεζουέλας εγκατέλειψαν την χώρα, γιατί δεν άντεχαν τις καθημερινές προσβολές που υφίσταντο από το καθεστώς του Τσάβες!..

ΕΡΩΤΗΣΗ: Αλέξιε [αξελ] Τσίπρα, πώς γίνεται να λατρεύεις τους Εβραίους και να έχεις ίνδαλμά σου τον Μέγα Αντισημίτη Ούγκο Τσάβες;

ΣΧΟΛΙΟ ΣΕΛΕΥΚΟΥ: ΚΙ' Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Με το 80% των Ελλήνων δημοσιογράφων να ψηφίζουν Σύριζα, γίνεται και παραγίνεται… Εδώ οι μισοί Έλληνες νομίζουν ότι ο αγράμματος Τσίπρας είναι Μεγάλος Ηγέτης και οι μισές Ελληνίδες έχουν πειστεί από την Αριστερή Προπαγάνδα ότι ο Αλέξιος είναι σπουδαίος γκόμενος…

"Κοινός Νούς"
ΠΗΓΗ

http://xemandrios1.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.