Guitar -->

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Μην τολμήσετε ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!!




 Τη νομοθετική δυνατότητα να μπορούν να προσλαμβάνουν νέους άνεργους με μισθούς 300 ευρώ το μήνα για μερική απασχόληση ζήτησαν εκπρόσωποι 11 πολυεθνικών εταιρειών από τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.
Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», στη σύσκεψη που έγινε πριν από λίγες ημέρες μεταξύ των επιχειρηματιών και του υπουργείου...
Ανάπτυξης, οι εκπρόσωποι των πολυεθνικών εκτός από διευκολύνσεις που αφορούν στη γραφειοκρατία και στη μείωση του κόστους της ενέργειας έθεσαν και θέμα περαιτέρω μείωσης των ημερομισθίων στην Ελλάδα.

«Σε μια χώρα όπου η ανεργία στους νέους έχει φτάσει σε απίστευτα επίπεδα, δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί πρέπει να υπάρχει η δέσμευση του κατώτατου ημερομισθίου», ανέφερε διευθυντικό στέλεχος εταιρείας ζυμαρικών σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Στο αίτημα των πολυεθνικών ο κ. Χατζηδάκης φέρεται να απάντησε διπλωματικά δηλώνοντας αναρμόδιος και υποσχέθηκε να ενημερώσει τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση για το θέμα.


http://goo.gl/4pDwU
http://harryklynn.blogspot.gr/2013/03/blog-post_7409.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.