Guitar -->

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Το "δηλητήριο" των παπαντρεηδων σκότωσε την Ελλάδα


.!


Οι ακάλυπτες αρχικά και μετέπειτα με δανεικά καλυμμένες επιταγές του λαοπλάνου νεροκουβαλητη του Κισσινγκερ, πολιτικάντη Ανδρέα Παπανδρέου είχαν ημερομηνία λήξεως.
Αυτό το γνώριζαν όλοι οι υγειώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω Pasok - εν μια νυκτί - κοιμήθηκαν ...λούμπεν και ξυπνήσαν ...άρχοντες.!
Δεν πρόκειται βεβαίως περί Φθινοπωρινής "Ανδρεϊκής" τυμβωρυχίας, αλλά θα είναι ίσως η πρώτη φορά που θα πω, ας μην τον συγχωρέσει ο Θεός.!
Είθισται ο Θεός του λαου του παππου του να συγχωρεί...
μόνον εκείνους που ζητάνε ταπεινά συγνώμη, αλλά ο καθ' ου, φρόντισε μέχρι και την τελευταία στιγμή της ζωής του να παραμείνει ένα αμετανόητο, αισχρό και σιχαμερό ανθρωποειδές.
Ζητώ συγνώμη απ' τον εαυτό μου κι' απ' όλους εσάς, αλλά δυστυχώς,δεν μπορώ να ξεχάσω.
Πιστέψτε με δε, πως δεν μπορώ να κάνω και διαφορετικά.
Θυμάμαι τις αλήστου μνήμης μέρες του "ένδοξου" πλην αισχρού ..."Ανδρεϊσμού" και ντρέπομαι για τη χώρα μου που επέτρεψε να ασελγήσει πάνω της αυτό το πολιτικό έκτρωμα της σύγχρονης ιστορίας συνεπικουρούμενο και από τον πάλαι ποτέ ακριβοπληρωμένο ..."αυριανισμό"  κι' αυτό βεβαίως τη βοηθεία του "Θείου"...βρέφους του Pasok αισχροτάτου Λαλιώτη, ο οποίος - τώρα πλέον - πατάει πάνω στα ελληνικά δισεκατομμύρια του φτωχού κοσμάκη, χωρίς ωστόσο να καταφέρει μέχρι και σήμερα να βγάλει έστω και μια δεκάρα τσακιστή με τον ιδρώτα του προσώπου του.

Η αισχρή εποχή του "Ανδρεϊσμού" με σήμα κατατεθέν το ζιβάγκο, την απλησιά και το μούσιδυστυχώς δεν θα περάσει τόσο εύκολα όσο νομίζαμε αρχικά.
Κι' αυτό γιατί, όταν οι ...πάσης φύσεως μουσάτοι αλήτες των απανταχού της χώρας πρασίνων κλαδικών, μπούκαραν από πόρτες και από παράθυρα στο ταλαίπωρο Δημόσιο κι έγιναν εν μια νυκτί, οι κηπουροί γιατροί του μετέπειτα ΕΣΥ του μακαρίτη Γεννηματά , οι τελειόφοιτοι Γ΄ Δημοτικού, προϊστάμενοι τμημάτων, οι ξυλοσχίστες πρόξενοι στις ανά τον κόσμο Διπλωματικές μας εκπροσωπήσεις και έτσι απέκτησε καθολική ισχύ το λεγόμενο ..."Λαϊκό κεκτημένο".
"Δεν υπάρχουν θεσμοί, παρά μόνον ο Λαός" διακήρυσσε εκστασιασμένος απ' την ..."Λατρεία" του πλήθους - όχλου από κάποιο μπαλκόνι της Κοζάνης - θυμάμαι - ο παπαντρεου, αλυσοδένοντας για 30-40 χρόνια την χώρα με τα δεσμά του Λαϊκισμού...
Έτσι φθάσαμε λίγο αργότερα επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη στα πρωτοφανή ...ξεβρακώματα των άτυχων ..."ΣΕΠιτων" των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας από τους πράσινους στρατευμένους και τερατογενείς Σταμουλοκολλάδες, στα κατεβάσματα των διακοπτών της ΔΕΗ των Μπακούληδων, στα τερατώδη και υπέρ Μαυράκηδων "δωράκια" ποσού των 500.000.000 δραχμών και σήμερα στα ...νταηλίκια των φορτηγατζήδων, των ταξιτζήδων και των λοιπών συντεχνιών, μηδέ εξαιρουμένων και των τύποις και ελέω πράσινης πολιτικής κονόμας αισχρά κατασκευάσματα των ΜΚΟ εντός των οποίων σταυλίζονται τα χρυσοπληρωμένα και πάσης φύσεως τρωκτικά του δημοσίου χρήματος, μιας εκ των οποίων ανήκει και στην...βρυκολακα Μάργκαρετ τσαντ!  
Οποίος εξευτελισμός.!
Όσοι λοιπόν τότε έδρεπαν καρπούς "αγλαών" ημερών και ειρωνεύονταν τα ... "κοροΐδα της απ' έξω" μεριάς, ας...φάνε τώρα στη μάπα, έναν Ανδρέα ...κατεψυγμένο και αργότερα ...βλέπουμε!

Βεβαίως, κοντά σε σας αληταράδες, θα καούμε κι' εμείς, αλλά θα έχουμε ήσυχη την συνείδησή μας επειδή δεν κάναμε μακροβούτι στη λίμνη με το χρυσάφι. Εσείς αφαιρέσατε το περιεχόμενο της λίμνης και τώρα ο Ελληνικός λαός κοιτάζει με απορία τον ξερό πυθμένα της.

Δεν μπορώ να ξεχάσω τον ..."Ανδρεϊσμό" που έχοντας δέσει χειροπόδαρα την δικαιοσύνη, λεηλατούσε ως ιέραξ την δημόσια περιουσία και την μετέτρεπε σε προσωπικό τσιφλίκι τόσον του ιδίου και της κλίκας του, όσο και της μετέπειτα συμβίας του Μιμής, η οποία κατά δήλωσή της παραμένει - από τότε - "κλειστή" ως ..."γυναίκα".
Δεν μπορώ να ξεχάσω τον εκλιπόντα εκλογομάγειρα Κουτσόγιωργα που για τα ...μικροέξοδα των παιδιών του άρπαξε 2.000.000 δολλάρια από το υστέρημα του Ελληνικού λαού και τα μετάφερε σε Ελβετική τράπεζα και σε γενόμενη επερώτηση εντός του κοινοβουλίου από μέλος της αντιπολιτεύσεως απάντησε πως ..."εσείς δεν δικαιούσθε δια να ομιλείτε".
Βεβαίως, ο "περήφανος Έλληνας" ...αντάμειψε δεόντως και ...πλουσιοπάροχα τον υιόν Κουτσόγιωργα για την ...Εθνική προσφορά του πατρός του, και του έδωσε μια θέση στο ...κοινοβούλιο.!
Ω αφελή μαλακα ριομιε Έλληνα.!


  • Πίστεψες στ' αλήθεια ότι αυτός ο "πολιτικός" θα μπορούσε ποτέ να κάνει καλό στην Ελλάδα, την οποία ουδέποτε θεώρησε πατρίδα του;
  • Θεωρείς πως ήταν τυχαία η τοποθέτηση του κανακάρη του και νυν πρωθυπουργού στο υπουργείο Παιδείας; Απλά του έδινε μια ευκαιρία  να την καταστρεψει!
  • Πίστεψες ότι ενδιαφέρθηκε πραγματικά για την Ελλάδα?


Συγνώμη και πάλι, μα δεν μπορώ να ξεχάσω.

Δεν μπορώ να ξεχάσω...
Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ.! 
Όπως και δεν θα μπορέσω να αντέξω επίσης μια νέα συνάντηση μαζί του, ούτε καν στην ...κόλαση.! 

το ειδα στο Χαρρυ Κλυνν γραμμενο απο τον >>gianniotis
το αντιγραφω αφ'ου το συμμαζεψα λιγο διοτι γινοταν μακρυ και επομενως βαρετο για τον αναγνωστη. Εξ'αλλου για τον αθλιο εβραιο-λαμογιο μινεικο δεν θα τελειωσεις ποτε εαν αρχισεις να ανακατευεις τον βοθρο στον οποιο επλεε.

3 σχόλια:

  1. τι κολαση θα ηταν στ αληθεια χωρις τον Παππανδρεου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι κολαση θα ηταν στ αληθεια χωρις τον Παππανδρεου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως! η κολασις εσβηνε και ξανα-αναζωογονηθη με τον σκατοψυχο μηνε-υ-κο

      Διαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.