Guitar -->

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πως θα χάσετε κιλά πιο εύκολα



Δεν έχετε το χρόνο ή τη δύναμη να αντέξετε να κάνετε δίαιτα όλη την εβδομάδα; Δύο ημέρες μόνο αρκούν, σύμφωνα με Βρετανούς ερευνητές. Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε; Μάλλον, όχι κάτι πολύ δύσκολο!

Οι διαιτολόγοι διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που έκοψαν τους υδατάνθρακες για δύο ημέρες και έτρωγαν κανονικά, αλλά λογικά, το υπόλοιπο της εβδομάδας, έχασαν περισσότερο βάρος από τις γυναίκες που είχαν προτιμήσει μια μεσογειακού τύπου διατροφή των 1.500 θερμίδων την ημέρα. Μετά από τέσσερις εβδομάδες, οι γυναίκες που άφησαν στην
άκρη τους υδατάνθρακες δύο φορές την εβδομάδα έχασαν κατά μέσο όρο εννέα κιλά, ενώ η ομάδα που είχε την χαμηλή σε θερμίδες δίαιτα έχασε μόνο πέντε.

Ο επικεφαλής της μελέτης, o διαιτολόγος Michelle Harvie, λέει ότι αυτό είναι κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε στο σπίτι:

«Απλά πρέπει να περικόψετε δραστικά τους υδατάνθρακες δύο ημέρες την εβδομάδα και να προσπαθήσετε να τρώτε λογικά τις υπόλοιπες μέρες. Μπορείτε να φάτε πρωτεΐνες και υγιεινά λίπη στις δύο αυτές μέρες, αλλά αποφύγετε το ψωμί, τα ζυμαρικά και τα λαχανικά ρίζας, όπως πατάτες και καρότα. Εκείνες τις μέρες μπορείτε να φάτε και ένα φρούτο».

www.e-diet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.