Guitar -->

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΗΜΕΡΑ




Υπαρχει Ελληνας σήμερα πού πιστεύει οτι στο ΠΑΣΟΚ είπαν την αλήθεια ? Αδιαφάνεια, χοντροκομμένη νοθεία, εγκάθετοι που ψηφισαν τουλάχιστον από πέντε φορες ο καθένας σε διαφορετικά τμήματα, και ψέμματα με τη σέσουλα. Αλλωστε ποιός να τούς κάνει έλεγχο.? Εγω μένω απέναντι από Δημαρχείο όπου σήμερα είχε.....στηθεί κάλπη. 

Επινα το καφεδάκι μου στη βεράντα και εβλεπα τι γινότανε. Μεχρι τις 11 το πρωί άντε και να πήγαν καμμιά τριανταριά γέροι με τις γριές τους. Μετα τον καφέ βάλαμε τσιπουράκια και μέχρι τις 2 το μεσημέρι άντε να προσήλθαν ακόμη δεκαπέντε, (παντοτε ηλικιωμένοι). Από τις τρείς και μετά , δεν πάτησε ουτε ένας. Η εικόνα φυσικά ήταν η ίδια σε όλη την Ελλάδα. Τα ασύστολα λοιπόν ψέμματα για περί δήθεν μεγάλη προσελευση να τα πούνε στα αφεντικά τους τους Τροικανούς. Ηταν μιά απίστευση συντριβή, ενα ομαδικό κλάσιμο και φτύσιμο από τον Ελληνικό λαό, που σημαίνει ότι αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν προκειται να πάρει πάνω από 7 μεχρι 8 % στις επόμενες εκλογές..
Να σας ζήσει ο αρχηγός παιδιά.!


απο το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.