Guitar -->

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

Ο Μέγας εχθρος του Ελληνικού εθνους, Ανδρέας Παπανδρέου

ΤΟ ΕΙΠΑ ΤΟ 1983, ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ….



η Ελλας παραπαιε και αυτο το καθικι πηγε βρηκε γκομενα στα 70 του. Σκατοψυχε...

Ούτε το Μνημόνιο, ούτε οι δανειακές συμβάσεις είναι το μεγάλο πρόβλημα αυτής της χώρας… 
Ούτε δυσθεώρατο χρέος, ούτε η βαθιά ύφεση, ούτε ακόμα και εκείνη η κατοχική κυβέρνηση του ημιπαράφρονα μειοδότη πρωθυπουργού Γ. Α. Παπανδρέου κι αυτή ακόμα η θλιβερή συγκυβέρνηση της «παράδοσης της χώρας» του δοτού τραπεζοϋπαλλ
ήλου…
Το μεγάλο και ανυπέρβλητο πρόβλημα αυτής της χώρας είναι η πολτοποίησις της συνείδησεωςς του δηλητηριασμένου με το δηλητήριο του άκρατου ατομισμού και του με κάθε τρόπο ανελέητου κυνηγιού του χρήματος, ελληνικού λαού, που επέβαλε και ανακήρυξε ως κυρίαρχο ήθος ο «Μέγας εκμαυλιστής» του Ελληνικού λαού, Ανδρέας Παπανδρέου… 
Να γιατί, ενώ οι τοκογλύφοι και οι Ευρωφασίστες στέλνουν με μέτρα πρωτόγνωρης σκληρότητας τη χώρα στην κόλαση της οικονομικής εξαθλίωσης, ο Ελληνικός λαός παραμένει απαθής, μοιραίος και αδρανής!
Τελεία και παύλα.



 Χάρρυ Κλυνν    

σχόλια:

Yianniskriti είπε...
Όλο σχεδόν το δημόσιο χρέος στην Ελλάδα δεν είναι τιποτε άλλο απο ΔΑΝΕΙΑ που πήρε ενα βρυκολακοειδές εν ονόματι ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για να "βολέψει" σε πλαστές θέσεις στο δημόσιο εκατοντάδες χιλιάδες αεργους κοπρίτες να κάθονται να τα ξύνουν, με αντάλλαγμα να τον ψηφίζουν αυτοί και οι οικογενειες τους. Αυτά τα χρέη τα οποία πάνε να πνίξουν τις νέες γενιές και να μας οδηγήσουν σε αφανισμό, πήγαν στις τσέπες των αργόμισθων κοπρόσκυλων των ΔΕΚΟ και ψευτοΔημοσίων Υπηρεσιών που δημιουργήθηκαν για να ταλαιπωρούν τον μέσο Έλληνα, και σε εξυπηρετήσεις/βολέματα πάσης φύσεως στο όνομα του σοσιαλισμού. Όλα αυτά φυσικά φεσώνοντας τις νέες γενιές και τα κορόϊδα ιδιώτες πάσης φυσεως.

Εαν λοιπόν υπήρχε μια στοιχειώδης αξιοπρέπεια σ' αυτόν τον λαό, έπρεπε να διοργανωθεί ένα ακόμα ΚΙΝΗΜΑ. Κίνημα απο νέους, οι οποίοι θα πάνε να ρίξουν πίσσα και βοθρολύμματα στα κόκκαλα αυτού του παλιανθρώπου, του πιο π****ικου δίποδου που έχει βγάλει ποτε αυτός ο τόπος, του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.