Guitar -->

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δεν είμαστε Τουρκική μειονότητα λένε οι μουσουλμανοι της Ροδου


 

ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων Ρόδου
βίντεο

Σε πλήρη διάψευση των όσων υποστηρίζει ο Ευρωβουλευτής και μέλος του συμβουλίου της Ευρώπης, αρμόδιος για την έκθεση περί της Μουσουλμανικής μειονότητας σε Ρόδο και Κω που πρόκειται να συζητηθεί στις αρχές Μαρτίου, Ανδρέα Γκρος, προχώρησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος.... του πολιτιστικού Συλλόγου Μουσουλμάνων Ρόδου, Αδελφοσύνη, που αριθμεί 3000 μέλη περίπου Μεχμέτ Ζαμαντάκης. 
Ο Ελβετός ευρωβουλευτής υποστήριξε ότι καλέστηκε από τους Μουσουλμάνους του νησιού για να ακούσει συμπληρωματικές απόψεις που δεν κατατέθηκαν στην προηγούμενη επίσκεψη του, κάτι που διέψευσε κατηγορηματικά ο πρόεδρος και εκπρόσωπος των Μουσουλμάνων Ρόδου, γεγονός που αφήνει ερωτηματικά για του λόγους της δεύτερης επίσκεψης και την προέλευση των πιέσεων που δέχθηκε ο κ. Γκρος.
Έχει ιδιαίτερη αξία το γεγονός ότι ερωτηθείς ο Ρόδιος Μουσουλμάνος κ. Ζαμαντάκης για το εάν τον αντικατοπτρίζει ο προσδιορισμός ''Τουρκική μειονότητα'' που θέλει να του προσάψουν, απάντησε αρνητικά δίνοντας ξεκάθαρο μήνυμα σε Τουρκία και Ε.Ε.
Δείτε το video

ΖΑΜΑΝΤΑΚΗΣ NEWSKOSMOS 

NewsKosmos 

Το είδαμε εδώ
http://e-rodios.blogspot.com


η αναφορα του εθνικοσοσιαλιστη [φασιστα] στην ΕΕ
Doc. 12526 
23 February 2011 
The situation of the inhabitants of Rhodes and Kos with a 
Turkish cultural background 
Report
1
Committee on Legal Affairs and Human Rights 
Rapporteur: Mr Andreas GROSS, Switzerland, Socialist Group

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.