Guitar -->

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Γνωμες και σχολια πολιτων απο το διαδικτυο για το πασοκ



Σχετικά με την ψηφοφορια για εκλογή του μοναδικού υποψηφιου αρχηγου του πασοκ ςτις 18.03.2012, ψαχνω, βρισκω και αναρτω αντιδρασεις και σχολια πολιτων απο το διαδικτυο και την κοινωνια...


Αναγνώστης αναφέρει "Ντροπή μας Έλληνες"!

Καλησπέρα κάθομαι και βλέπω την συμμετοχή στην ψηφοφορία του Μπένι και σταυροκοπιέμαι. Βλέπω φάτσες γερόντων σε σάιτ και νομίζω πως δεν γίνεται αλλού ζω εγώ.
Ο σύντροφος που με τους άλλους μας διέλυσαν σαν έθνος - χώρα, που μας πήραν την αξιοπρέπεια να έχει τέτοια αποδοχή και τα γερόντια να τρέχουν σαν σκυλιά να γλύψουν τις πληγές τους. Διαβάζω σε σάιτ για ποσοστά 27-30% στις εκλογές με άλλο τόσο της ΝΔ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ που αναπνέω τον ίδιο αέρα με αυτά τα ανθρωποειδή! Τέλος λοιπόν για μένα, κάνω το καθήκον μου με την ψήφο μου στις εκλογές και φεύγω με την οικογένεια στο εξωτερικό, καλύτερα εκεί υπηρέτης με αξιοπρεπή μισθό παρά εδώ υπηρέτης με ψίχουλα. Άστε που εδώ ο αέρας θα βρωμάει από τα γερόντια που θα πεθαίνουν και θα φουσκώνουν στους δρόμους όπως στην κατοχή. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ και έζησαν κατοχή, ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ γιατί δεν έφτιαξαν τίποτε υγιές σε αυτή την χώρα, βολεύτηκαν με ψίχουλα και τώρα στο τελείωμα της ζωής τους ξανά δολοφονούν την χώρα και τους νέους. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ.

Αναγνώστης



Michael Nevradakis · University of Texas
Swsta ta les gia ta kommatoskula, alla piuos sas eipe oti tha vreite sigoura axioprepi mistho sto exoteriko. Ta idia ginontai pantoy. Elate stin Ameriki na deite kai edo kommatoskula, ftwxeia, astegoys, oures sta sissitia klp.

ΛΑΜΠΡΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ·  Top Commenter
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ,ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ,ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ 100000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ,ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?Η ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ 10.000.000 ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 80 ΧΡΟΝΙΑ /?ΚΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ...

Kouklakis George ·  Top Commenter · Τει αθηνας
ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ ΣκατόΠΑΣΟΚΟΙ.


Nick Veigan ·  Top Commenter
Θα πάρουν από τα 3 το μακρύτερο. Σκεφτείτε λίγο φίλοι, αν συγκέντρωναν αυτό το ποσοστό που λέτε, οι δημοσκόποι που είναι και πουλημένοι θα έτριβαν τα χέρια τους. Αυτοί όμως που τα παίρνουν ατους δίνουν 19%-21% και 9-11% και να ξέρετε ότι χώνουν και κάτι παραπάνω σε αυτά. Γιαυτό σας λέω θα πάρουν ότι τους αξίζει




1 σχόλιο:

  1. Έλληνες ας τους πολεμήσουμε όλοι μαζί,τρομοκρατήστε τους γονείς σας ότι θα φύγετε και θα σας χάσουν,θα φοβηθούν κάποιοι.Τους θεωρώ (ακόμη και τους γονείς μου)ηθικούς αυτουργούς αν δώσουν ξανά την ψήφο τους σ'αυτούς που δολοφονούν την οικογένεια μου και τους συμπολίτες μου και την αγαπημένη μας πατρίδα.ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Και πρέπει να τους φωνάζουμε συνέχεια"Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους"Είμαστε πολλοί αδέρφια,είμαστε περισσότεροι,σύντομα θα τους τιμωρήσουμε.Ο καθένας ας κάνει ατομικά ότι μπορεί και όλοι μαζί μία γροθιά θα τους τσακίσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.