Guitar -->

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ!!


ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ!!
ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΤΡΩΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ!!
ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!! ...


Ροδιακέ λαέ ! Για άλλη μια φορά αυτοί που εκλέχθηκαν να σε εκπροσωπήσουν προσυπέγραψαν την καταδίκη του τόπου με το να ψηφίσουν τον νόμο που προβλέπει την δημιουργία στρατοπέδων λαθρομεταναστών και στο νησί μας.

Σε αυτό το έγκλημα κατά του τόπου συνηγορούν και οι τοπικοί εκπρόσωποι του καθεστώτος και τα γνωστά παπαγαλάκια των τοπικών καναλιών που αντί να παρακινούν τον λαό σε μαζικές και δυναμικές αντιδράσεις τον καθησυχάζουν και τον κοροϊδεύουν παραπληροφορώντας τον και συγχέοντας τον.

Έτσι ενώ πριν λίγο καιρό η είδηση της ημέρας ήταν ότι 130.000 λαθρομετανάστες είναι στιβαγμένοι στα τουρκικά παράλια και περιμένουν να αποβιβασθούν στα νησιά μας ξαφνικά ακούμε για 4000 λαθρομετανάστες και περί τους 20.000 ""πρόσφυγες"" για την Ρόδο και την Κρήτη!

ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΤΡΩΝΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΑΝ!!
ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ!!
ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΠΩΣ ΒΑΦΤΙΖΑΝ ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΕΣ!! ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ!!!

ΡΟΔΙΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ!!!
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ!!ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΥΧΤΑ!!!

ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ!!!ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!! ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕΙΣΤΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ!!!
ΕΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ!!
ethnofylakasrodou.blogspot.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.