Guitar -->

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Τι εορτάζουν με την Χανουκα Οι χαχαμίκοι?Πολλοί έχουν ακούσει "ακροδεξιούς" και "ρατσιστές" όπως τον Πλεύρη να μιλάει για τους Εβραίους. Ο Πλεύρης Κατηγορείται από τα ΜΜΕ ως ένας κακός ρατσιστής άνθρωπος που μισεί τους καλούς συνανθρώπους του. Κανείς Αδέκαστος των ΜΜΕ δεν ανέφερε ποτέ και την άλλη πλευρά των πραγμάτων, για παράδειγμα να ενημερώσει τον κόσμο για την μεγάλη Εβραϊκή εορτή Χανουκα...
για να δούμε λοιπόν τι εορτάζει αυτή η μεγάλη εορτή των Εβραίων:

Κατά την ιουδαϊκή εορτή Χανουκά (αντίστοιχη των Χριστιανικών «Φώτων») η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ και διαρκεί οκτώ ημέρες, εορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων) η νίκη των εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μεγάλου Αλεξάν δρου,Αντίοχου του Επιφανούς (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη).
Ακολουθεί απόσπασμα από το βιβλίο του ραβίνου Ahron Lopiansky, με τον τίτλο «Timepieces». Αναφέρεται στην μάχη Ελληνισμού-ιουδαϊσμού, υπό την οπτική ενός ραβίνου. Βρίσκεται γραμμένο στα αγγλικά στην εβραϊκή ιστοσελίδα Aish.com (και συγκεκριμένα στην σελίδα http://www.aish.com/h/c/b/48970041.html)

 όπου ταξινομούταν στην κατηγορία «Εορτολόγιο» (Holidays) και συγκεκριμένα στην ιουδαϊκή εορτή Χανουκά, κατά την οποία οι εβραίοι σύμφωνα με το βιβλίο των Μακκαβαίων, νίκησαν τα στρατεύματα του Επίγονου του Μεγάλου Αλεξάνδρου, Αντίοχου του Επιφανούς και κατέσφαξαν τους Έλληνες που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη.
Στην ίδια κατηγορία, βρίσκονται και κείμενα με τίτλο «Ελλάς, η Σκοτεινή Πλευρά», «Βλέποντας μέσα από το Σκότος», «Φωτίζοντας τις Ημέρες του Σκότους», «Η Δόξα του Ισραήλ εναντίον του Ελληνικού Κάλλους» κλπ… όπου παρουσιάζεται η «ένδοξη» κι «ανεπανάληπτη νίκη», του ιουδαϊσμού επί του Ελληνισμού, η οποία παρουσιάζεται θρησκευτικά από τους εβραίους σαν την επικράτηση του «φωτός σοφίας» από τον «εκλεκτό λαό»-Ισραήλ επί των «ανόητων», «βλαβερών» κι «άχρηστων» Ελλήνων, οι οποίοι σε κάθε τομέα (το συγκεκριμένο κείμενο αναφέρεται στην φιλοσοφία ως τρόπος ζωής), αντιπροσωπεύουν το …«σκότος».

Πέραν του γνωστού και διάχυτου φαρισαϊσμού που εξέρχεται από τα γραμμένα ενός ραβίνου το κείμενο αυτό είναι ενδιαφέρον, κυρίως διότι αποτυπώνει την θεμελιακή αντίληψη ενός εβραίου έναντι της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Ως εκ τούτου, το κείμενο αυτό είναι απλά αντιπροσωπευτικό των όσων κατ’ ουσίαν ένας ραβίνος κηρύττει σε μια συναγωγή την ημέρα που οι εβραίοι εορτάζουν την Χανουκά. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
1. Την Χανουκά φροντίζουν να τιμούν δια κομματικού αντιπροσώπου οι κοινοβουλευτικοί μας «εθνοπατέρες» (περιλαμβανομένου και του ΛΑ.Ο.Σ - δείτε επισυναπτόμενο)
2. Η Ορθοδοξία και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους « Αγίους Μακκαβαίους» καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο
[σύμφωνα με επίσημες διαδικτυακές χριστιανικές σελίδες (οι οποίες όμως πέφτουν σε αντιφάσεις), οι 7 αδελφοί Μακκαβαίοι πιστοί στον Θεό, βασανίστηκαν φρικτά και εκτελέσθηκαν από τον βάρβαρο, κακό Έλληνα βασιλιά γιατί δεν έφαγαν από τα απαγορευμένα φαγητά που τους πρόσφερε (!!!;;;). Τα συμπεράσματα δικά σας…]


ΛΑΟΣ:


(Αλλά ρε παλικάρια της «Χρυσής Αυγής», πως και διέφυγε απ’ την προσοχή σας και την κριτική σας, το γεγονός ότι η Ορθοδοξία (της οποίας είστε υπέρμαχοι) και η ελληνική Εκκλησία, εορτάζει κι αυτή το συγκεκριμένο ιστορικό γεγονός την 1η Αυγούστου, τιμώντας, όχι βέβαια τον Έλληνα Αντίοχο, αλλά τους Εβραίους«Αγίους Επτά Μακκαβαίους», καθώς και την μητέρα τους Σολομονή, ακόμα και τον διδάσκαλό τους Ελεάζαρο;

Και για να μην ξεχνιόμαστε… Την ίδια γιορτή, έχει «τιμήσει» με την παρουσία του, στην εβραϊκή Συναγωγή τής Νέας Υόρκης και ο πατριάρχης των «Ρωμιών»,Βαρθολομαίος.

(κείμενο από: http://www.pare-dose.net/?p=3738)κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο σε μεγέθυνση
μ αρέσει το μοτό "ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" πάντως...
Παπανδρέου-μινεικο:


Βαρθολομαίος στην Εβραική συναγωγή της Ν.Υ κατά την εορτή της Χανουκα:


( Ο 65ος αποστολικός κανόνας, απαγορεύει (και προβλέπονται συνέπειες) την παρουσία Χριστιανών σε εβραϊκή Συναγωγή: «Ει τις κληρικός ή λαϊκός εισέλθοι εις συναγωγήν Ιουδαίων ή αιρετικών προσεύξασθαι, και καθαιρείσθω και αφοριζέσθω»)


Ο Ομπάμα εορτάζει την ανθελληνική Χανούκα μέσα στον Λευκό Οίκο:Το άναμα της γιγάντιας Μενορα έξω από τον Λευκό Οίκο:
Ο Μπους γιορτάζει για πρώτη φορά στην Αμερικανική ιστορία την Χανουκα μέσα στον Λευκό Οίκο:Όλα τα καλά παιδιά δηλαδή, Κάμερον, Μπους, Ομπάμα... και μετά αναρωτιόμαστε γιατί συμβαίνουν κρίσεις στην Ελλάδα...
η γιγαντιαία Μενορα έξω από τον Λευκό Οίκο, η εορτή της Χανουκα μέσα στον Λευκό Οίκο δεν προκαλεί τους μη Εβραίους;
Όλοι στην Αμερικοί είναι Εβραίοι; δεν υπάρχουν μη Εβραίοι; δεν είναι ρατσιστές στην προκειμένη οι Ομπάμα και Μπους που δεν εορτάζουν και τα Χριστούγεννα και τις αντίστοιχες εορτές όλων των άλλων θρησκειών;
Μήπως έχουμε επιλεκτικό ρατσισμό; μήπως έχουμε αντίστοιχα και επιλεκτικό αντιρατσισμό;

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας Δαυιδ Κάμερον εύχεται στους Εβραίους Ευτυχισμένη Χανουκα

"British PM (David Cameron )wishes all Jewish people Happy Hanukkah"
κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την σελίδα
Ο Κουβανός ηγέτης γιορτάζει την Χανουκα με τους εκεί Εβραίους


"Raul Castro celebrates Hanukkah with Cuban Jews"

κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε την σελίδα
"Jazrala with love from Israel" γράφει το κοριτσάκι επάνω στους πυραύλους που θα πέσουν στα παιδάκια των Παλαιστινίων... Ο Πλευρης που απλά αποκαλύπτει είναι ρατσιστής και οι "with love from Israel" που σκοτώνουν τους Παλαιστινίους για να τους πάρουν τα εδάφη επειδή τους το είπε ο Ιεχωβάς όχι...

Δείτε και αυτό είναι για τα Εβραιόπουλα να μαθαίνουν από μικρά:

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε στην πηγή του (Εβραϊκή ιστοσελίδα)


Ζητούν από όλους να εξαλείψουν τον αντισημιτισμό ενώ οι ίδιοι την ίδια στιγμή στα ιερά τους βιβλία διδάσκουν τα παρακάτω:
"θα χρησιμοποιήσω τους άνδρες του Ιούδα ως τόξο μουτους άνδρες του Εφραιμ για βέλη και τους άνδρες της ΣΙΩΝ σαν ξίφοςπου εγώ σαν ήρωας το υψώνω εναντίον των Ελλήνων"
Ζαχαρίας κεφ.9 παρ.12
"Θα εξολοθρεύσω τους Κρήτες, θα εξαφανίσω το υπόλοιπο του παραλιακού αυτού λαού, θα τους εκδικηθώ με αυστηρές τιμωρίες και τότε θα μάθουν ότι εγώ είναι ο κύριος"
Ιεζεκιήλ κεφ.25 παρ.15

δίνουν σε εμάς το "να γυρνάμε το άλλο μάγουλο" και κρατάνε για τον εαυτό τους το " οφθαλμός αντί οφθαλμού"

http://www.knossopolis.com/2010-09-08-21-43-18/297-2010-12-17-13-13-01.html
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.