Guitar -->

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Δεν εχει ΜΙΑ το ΔΝΤ, αερα κοπανιστο δινουν στην Ελλαδα


Συντάχθηκε απο τον/την Thrakiotis Στις .
IMF
Ο ΤΟΜΣΕΝ ΖΗΤΑΕΙ "ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ», ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
Η ελληνική κυβέρνηση έσπευσε να καταγγείλει τους ομογενείς με τα 600 δις ομόλογα, όταν οι δανειστές μας επί 2 χρόνια μάς δίνουν... αέρα κοπανιστό
του Μάκη Βραχιολίδη
Για μια ακόμη φορά οι πολιτικοί μας ταγοί παίζουν άσχημο παιχνίδι στις πλάτες του λαού. Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο και συνεχίζουν να συνομιλούν με την τρόικα-φούσκα, υποκύπτοντας στις εξωφρενικές απαιτήσεις της. Το παιχνίδι είναι σικέ και προδιαγράφει την καταστροφή της χώρας. Η ελληνική κυβέρνηση σέρνεται πίσω από τις εκβιαστικές απαιτήσεις των τροϊκανών, οι οποίες διαλύουν την κοινωνία και τη χώρα.


Το έγκλημα έγκειται στο ότι οι συνομιλίες διεξάγονται με το ΔΝΤ και τον σκληρό εκπρόσωπό του Τόμσεν, την ώρα που το ΔΝΤ είναι χωρίς φράγκο! Είναι ένας χρεοκοπημένος οργανισμός ο οποίος πήρε παράταση ζωής από την ημέρα που ο Γ. Παπανδρέου έμπασε το Ταμείο στο μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος! Η κίνηση Παπανδρέου να αναγορεύσει σε σωτήρα της χώρας μας ένα ...μαγαζάκι λίγο πριν αυτό βάλει λουκέτο, πρόσφερε παράταση ζωής στο ΔΝΤ, όχι όμως και στην Ελλάδα.
Η αλήθεια είναι ότι το ΔΝΤ δεν μπορεί να διασωθεί από την δική του χρεωκοπία, παρά το όποιο...οξυγόνο του παρέχει η μικρή χώρα μας. Έτσι, σήμερα το Διεθνές Ταμείο, πρακτικά είναι ένας ημιθανής οργανισμός και αυτό η ελληνική κυβέρνηση ενώ το γνωρίζει, το αποκρύπτει παντελώς από τον λαό. Το ΔΝΤ, δεν έχει φράγκο και επειδή από την δόση των 31,5 δισεκατομμυρίων ευρώ που πρέπει να δοθεί στην Ελλάδα, θα κληθεί να καταβάλει τα 10 δις όπως ορίζει η συμφωνία, χρήματα τα οποία δεν έχει, έχει αναλάβει για λογαριασμό του ρόλο, ο σκληρός Τόμσεν! Ναι, ο κ. Τόμσεν εμφανίζεται ολοένα πιο απαιτητικός, αδιάλλακτος, παίζοντας συγκεκριμένο παιχνίδι-μπλόφα: θέλει να κερδίσει χρόνο για το Διεθνές Ταμείο αλλά και για την Αμερική. Ας θυμηθούμε τι έχει πει ο Ομπάμα: «Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στο ευρώ μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές». Παράλληλα, ο κ. Τόμσεν ζητεί διαρκώς και εκβιαστικά, νέα απίστευτα μέτρα, όχι μόνο για να αρπάξει ό,τι μπορεί περισσότερο αλλά και για να βρει μια αφορμή να τα.. σπάσει μια ώρα αρχύτερα και να την.. «κάνει» από τον μηχανισμό στήριξης της Ελλάδος. Απλά τραβάει τον χρόνο προς τις αμερικάνικες εκλογές, για να βγει Πρόεδρος των ΗΠΑ, να συρθεί η χώρα μας πίσω από τους νέους παραλογισμούς του και να πάει σιγά-σιγά η ...βαλίτσα μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Η Ελλάδα, μέσω αυτής της τακτικής, είναι βέβαιο ότι δεν πρόκειται να πάρει τη δόση των 31,5 δις ευρώ, ενώ είναι αμφίβολο εάν θα την πάρει, ακόμη και στις αρχές Δεκεμβρίου. Ήδη ο κ. Στουρνάρας, δήλωσε ότι «εάν δεν πάρουμε την δόση, θα πεθάνουμε από ασφυξία»! Η χώρα επί τόσους μήνες ζει με τα δικά της αποθέματα. Οι τροϊκανοί με απειλές και εκβιασμούς, στοχεύουν να πάρουν τα πάντα από την Ελλάδα, και όλα αυτά χωρίς να έχουν φράγκο, προσφέροντας... αέρα κοπανιστό! Υποτίθεται ότι θα δώσουν στη χώρα μας 31,5 δις ευρώ, τα οποία τελικά δεν θα δοθούν μονομιάς, όπως διαβεβαιώνουν -και πάλι ψευδώς- οι πολιτικοί μας, αλλά με το σταγονόμετρο, για να επιστραφούν άμεσα, με το γνωστό τρόπο, στους ίδιους τους δανειστές!
Πριν από 15 μέρες είχαν κάνει την εμφάνισή τους οι ομογενείς της END που δήλωναν ότι θα εξαγοράσουν το χρέος της χώρας με 600 δις δολάρια, κατατεθειμένα σε ομόλογα σε Τράπεζα του Καναδά. Το υπουργείο Οικονομικών και η Τράπεζα της Ελλάδος δακτυλόδειξε τους συγκεκριμένους ως απατεώνες που υπόσχονταν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Επί τρία χρόνια όμως, αέρα κοπανιστό μάς πουλάνε με τα δήθεν δάνειά τους οι της τρόικας και του ΔΝΤ. Και ενώ το πολιτικό σύστημα και η σημερινή κυβέρνηση, γνωρίζει σε ποια λαμόγια έχει μπλέξει τον ελληνικό λαό, συνεχίζει να τον εμπαίζει και να μην λέει την αλήθεια. Κρύβει από τους Έλληνες πολίτες ότι το ΔΝΤ είναι μια χρεωκοπημένη περίπτωση που δεν έχει φράγκο στα ταμεία του και δεν δίνει χρήμα για την διάσωση της χώρας!
Ο οικονομολόγος Γιώργος Αδαλής έχει ήδη αποκαλύψει τον ρόλο των δανειστών της Ελλάδος: «Από τα 120 δις ευρώ που υποτίθεται πήραμε και αυτά που παίρνουμε, δεν είναι χρήματα πραγματικά, δεν υπάρχουν πουθενά. Και το λέω ευθαρσώς. Όταν υπάρχει μια δανειοδότηση-μαμούθ, υπάρχουν κάποια κεφάλαια που είτε λέγονται δυνατά κεφάλαια είτε λέγονται ισχνά κι αναιμικά. Διότι αυτός που θα σου δώσει 120 δις , επί της ουσίας έχει κάποια κεφάλαια αλλά υπολογίζει από κάποια άλλα που λιμνάζουν και τις αποδόσεις τους. Για την περίπτωση της Ελλάδας δεν υπήρξε ούτε ένα ευρώ πραγματικό χρήμα που να βρισκόταν κατατεθειμένο σε έναν λογαριασμό Τράπεζας, αλλά όλα ήταν λογιστικές αλχημείες ποσών που δεν υπήρχαν αλλά τα εμφανίζανε να υπάρχουν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους. Αυτοί δηλαδή παίρνανε «αέρα» και το εμφανίζανε σε συγκεκριμένες στιγμές ως χρήμα! Και αυτό τον «αέρα» έπρεπε κάποιος να πάει να τον πληρώσει. Ποιος θα τον πλήρωνε; Ο κρατικός προϋπολογισμός της Ελλάδας. Πληρώνουμε για χρήματα που δεν έχουμε πάρει ποτέ. Για αέρα κοπανιστό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.