Guitar -->

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Η Γερμανια επιτιθεται παλι σε Ελληνα πατριωτη


Ο PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou κατηγορείται απο την γερμανική υπηρεσία διώξεως πολιτικού εγκλήματος για Volksverhetzung (διέγερση λαϊκού μίσους). Ο Aρειος Πάγος αρνήθηκε να του υποδείξει έναν δικηγόρο για συμπαράσταση και η ελληνική Πρεσβεία στο Βερολίνο σε ανάλογο αίτημα εσιώπησε. Η δικηγόρος Ελένη Κουγιουμτζή απο το Dusseldorf επιλήφθηκε όμως της υποθέσεως
DIMITRIOS ADAMOPOULOS 
ESCHERSHEIMER LDSTR 445, 60431 Frankfurt Main 
E-Mail: makrinitsa@hotmail.com
Προς Δρ. Ευριπιδην Στυλιανιδη 
Υπουργον Εσωτερικων της Ελλαδος 
ΙσοστελιδαUndecided(http://www.e-stylianidis.gr/evripidis@e-stylianidis.gr
Verteiler: 
a) info@berlin-athen.eu b) kostas@arxaiaithomi.gr c) nicolas.kaloy@sunrise.ch
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
ΘΕΜΑ : VOLKSVERHETZUNG (Διεγερσης Λα'ι'κου Μισους) 
1. Κατηγορητηρια επιστολη κατά του PD Dr.-Ing.Georg Chaziteodorou (πρωην πολιτευτου της ΕΔΗΚ νομου Δραμας) από την Kooperationsstelle beim Beauftragten fόr die Deutsch-Griechische Versammlung im Bundesministerium fόr Arbeit und Soziales της Γερμανιας, προς την Πρυτανεια του Πολύτεχνειου Ααχεν Γερμανιας. 
1. Μηνυση της Kooperationsstelle beim Beauftragten fόr Deutsch-Griechische Versammlung im Bundesministerium fόr Arbeit umd Soziales της Γερμανιας, κατά του PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou στην Εισαγγελεια της πολεως Dusseldorf (NRW) της Γερμανιας. 

Κυριε Υπουργε, Ολες οι πληροφοριες μας για το ως ανω θεμα, καταληγουν στο συμπερασμα, ότι εσεις μαζι με τον κ. Χανς-Γιοακιμ Φουχτελ, υφυπουργον του Υπουργειου Εργασιας και Κοινωνικοτητας της Γερμανιας, ειστε η κινητηριος δυναμις για να κτυπησεται έναν «Γνησιο Ελληνα» που εδώ και δεκαετιες αγωνιζεται στην Γερμανια για τα δικαια της πατριδος του (Εθνικα Θεματα, Πολεμικες Αποζημειωσεις από την Γερμανια, Κατοχικα Δανεια κ.α.). 

Το αρθρο του της 20.07.2012 που δημοσιευσεν την 23.07.2012 η Ιστοσελιδα www.berlin-athen.eu με τιτλο «Die Bundesrepublik Deutschland (BRD) ist eine riesige zionistische Kloake, welche die Verwirklichung der Vision einer Europaischen Union (EU) verhindert» δειχνει την γυμνη πραγματικοτητα και γι' αυτό δεν αρεσε στους κυκλους, στους οποιους ισως θα ανηκεται και εσεις, που δουλευουν υπουλα από το σκοταδι. Γνωριζουμε κυριε Υπουργε το Βιογραφικο σας Σημειωμα και ότι ως διδακτωρ του Συνταγματικου Δικαιου του Πανεπιστημιου του Αμβουργου Γερμανιας, ομιλειται και την γερμανικη γλωσσα. 
Γι' αυτό σας ερωτούμε: 
- Που ησασταν όταν οι βρωμικες γερμανικες εφημεριδες και τα περιοδικα (τα παντα βρισκονται στα χερια των Σιωνιστων !) οργιαζαν με Volksverhetzung του γερμανικου λαου κατά της Ελλαδος ; 
- Που ησασταν όταν το σιωνιστικο περιοδικο Focus με την Αφροδιτη της Μηλου και με το σηκωμενο δακτυλο εφερνεν ως τιτλο του την επιγραφη «Betrόger in der Euro-Familie» δηλαδη οι Ελληνες. 
- Γιατι δεν αντιδρασατε (ειστε Νομικος !) όταν η τυφλη θεα της Γερμανιας, που δεν είναι τυφλη αλλα μια πουτανα που αληθωριζει, απεφασιζεν: «Die Verφffentlichung des Bildes und die Headline», Betrόger in der Euro-Familie, bezog sich angeblich auf die griechischen Politiker und nicht auf das griechische Volk.Οποια γερμανικη Υποκρισια !!! 
- Και τι συμβαινει με την διατυπωση της καγκελαριου Μερκελ; Οι Ελληνες είναι τεμπεληδες ! 
- Τι συμβαινει και με την παρασταση σε Talkshow του Harald Schmid που δειχνει την Ελλαδα γονατισμενη να γαμιεται από την Τουρκια !!! 
- Όλα αυτά και πολλα αλλα δεν αποτελουν Volksverhetzung ; 
- Τι νομικες παρεμβασεις δρομολογησατε κυριε Υπουργε κατά την Volksverhetzung αυτην. 
- Μηπως κ. Υπουργε από την Κομοτηνη, ειστε Τουρκοσπορος 'η Γερμανοτσολιας; 
Γνωριζουμε τις εμπλοκες σας σε σκανδαλα και σας παρακολουθουμε βημα προς βημα. Ειδικα να προσεχετε με την εμπλοκη σας στο νέο σκανδαλο κατά του PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou. Γνωριζουμε ότι σε συνεργασια με τον υφυπουργο Χανς-Γιοκιμ Φουχτελ του υπουργειου εργασιας της Γερμανιας και με τα δηθεν προγραμματα της Ελληνογερμανικης Συνελευσης, θελεται να βαλετε χερι, για δεκαρες, στα περιουσιακα στοιχεια της τοπικης αυτοδιοικησεως (ιαματικες πηγες, λασπονερα, αγροτικος τουρισμος κ.α) τα οποια θα εκμεταλευονται οι Γερμανοι τα επομενα 99 χρονια και θα εχουν ως σκλαβους, που θα δουλευουν για 300 Ευρω τον μηνα, Ρωμιους και Γραικυλους. Οι δηθεν συνεργιες που θα δημιουργηθουν μεταξυ της ελληνικης και γερμανικης αυτοδιοικησεως είναι σκετες απατες και σε βαρος της πατριδας μας. 
Προσεχετε πολύ κυριε Υπουργε !!! 
Μετα τιμης  
Δημητριος Αδαμοπουλος  
1. Επιστολή του Δημήτριου Αδαμόπουλου στην δικηγόρο κυρία Ελένη Κουγιουμτζή 
Dimitrios Adamopoulos  
Eschersheimer LDSTR. 445, 60431 Frankfurt an Main  
Tel. 069 528488, Fax: 069 95203868, E-Mail: makrinitsa@hotmail.com 
18.10.2012  
An 
Frau Eleni Kougioumtzi 
Rechtsanwaltskanzlei 
Siegburger Str. 3 
40591 Dόsseldorf 
E-Mail: info@duesseldorf-rechtsanwaltskanzlei.de 
Betr.: Vorwurf όber Volksverhetzung gegen PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou, Bleibergweg 114, 40885 Ratingen 
Αξιοτιμη κυρια Κουγιουμτση, 
Την 16.10.2012 ελαβεν χωρα στο Kriminalkommissariat Staatsschutz 2, Jόrgens-platz 4-7 40219 Dόsseldorf η ανακριση του υφηγητου Δοκτορος πτυχιουχου μηχανικου και τεως πολιτευτη της ΕΔΗΚ νομου Δραμας Γεωργιου Θ. Χατζηθεοδωρου με την κατηγορια Volksverhetzung για ενα αρθρο του που δημοσιευθηκε την 24.07.2012 στην ιστοσελιδα www.berlin-athen.eu (info@berlin-athen.eu). Ο προεδρος της EUROPEAN LEAGUE OF GENEVA κ. Νικολαος Καλογεροπουλος (nicolas.kaloy@sunrise.ch), URL: http://www.nicolaskaloy.com, κανει εκληση να βρεθη στην Γερμανια ενας Ελληνας Δικηγορος με φιλοτιμο για υπερασπιση του κ. Γεωργιου Χατζηθεροδωρου ο οποιος ως συνταξιουχος και λογω προβληματων υγειας στην οικογενεια του αδυνατει οικονομικα να βρη Δικηγορο και εξ' αναγκης θα αιτηθει στην Εισαγγελεια Dόsseldorf στην Δικη του να υπερασπισθη μονος του τον εαυτο του. Εαν κ. Κουγιουμτση υπαρχει εκ μερους σας ενδιαφερον ευχαριστως θα σα στειλω ολες τις σχετικες πληροφοριες. 
Σας ευχαριστω εκ των προτερων 
Με φιλικους χαιρετισμους 
Δημητριος Αδαμοπουλος  
. Τι θεωρείται στην Γερμανία σύμφωνα με την § 130 του Strafgesetzbuch, του γερμανικού Ποινικού Κώδικα, ως Volksverhetzung (διέγερση λαϊκού μίσους)  
Volksverhetzung (German: "incitement of popular hatred") is a concept in German criminal law that bans the incitement of hatred against a segment of the population. It often applies in, though it is not limited to, trials relating to Holocaust denial in Germany. The German penal code (Strafgesetzbuch) establishes that someone is guilty of Volksverhetzung if the person: 
in a manner that is capable of disturbing the public peace: incites hatred against segments of the population or calls for violent or arbitrary measures against them; or assaults the human dignity of others by insulting, maliciously maligning, or defaming segments of the population  
Το κατά πόσον αυτή η ερμηνεία είναι σωστή, είναι μια άλλη υπόθεση.  
http://www.berlin-athen.eu/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.