Στις 11.25 τιο βράδυ της Δευτέρας οι γυναίκες που συνελήφθησαν από το προδοτικό καθεστώς Τσολάκογλου, μιλούν για την επιχείρηση αντεκδίκησης ενός πρόστυχου και αλήτικου κράτους που το διαφεντεύουν προδότες.
H EKΠΟΜΠΗ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ LIVE ΕΔΩ

AN HTAN AΡΙΣΤΕΡΙΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΙΒΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ 1Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ 
ΑΠΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ
ΚΑΤΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΤΗΚΕ  ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ..


  Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν σήμερα οι γυναίκες που στις 22 Μαρτίου του 2011, καταγράφοντας όλες τις προδοτικές όπως τις ανέφεραν, πράξεις του Γιώργου Παπανδρέου του έκαναν μήνυση, στέλνοντας τον ίδιο και την κυβέρνηση στο Διεθνές δικαστήριο της Χάγης.
 Λίγο καιρό μετά την μήνυση και αφού είδαν ότι δεν είχαν λάβει ακόμα απάντηση από την Χάγη, η Όλγα και Τάνια Γεριτσίδου παροτρύνουν τον Ελληνικό Λαό να ασκήσει μεγαλύτερη πίεση στέλνοντας email στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Ποινικού Δικαστηρίου Χάγης, το οποίο εντέλει δέχεται επίθεση μηνυμάτων και καταγγελιών από Έλληνες Πολίτες, μέχρι που το σύστημα κυριολεκτικά κρασάρει.
. Η κίνηση μάνας και κόρης γίνονται θέμα στο δελτίο του BBC και η απλή Ελληνίδα, Ψυχολόγος στο επάγγελμα, Όλγα Γεριτσίδου μιλάει στα ξένα δίκτυα για την εσχάτη προδοσία που δέχτηκε ο Ελληνικός Λαός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην μήνυσή της κατά του Γιώργου Παπανδρέου!
 Για πρώτη φορά στα χρονικά δύο απλοί πολίτες καταφέρνουν το ακατόρθωτο έως τώρα.
 Το δικαστήριο της Χάγης στις 10 Μαΐου του 2012 προς έκπληξη της Όλγας και της Τάνιας Γεριτσίδου, με επίσημα έγγραφά, ανακοινώνει στις δύο κυρίες ότι ανοίγει τον φάκελο κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της Κυβέρνησης, προκειμένου να εξετάσει τις πράξεις τους για εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας και γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού Λαού!
Πέντε μήνες αργότερα η Όλγα και η Τάνια Γεριτσίδου, οι εθνικές μας ηρωίδες, σέρνονται σαν κοινές εγκληματίες στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών επειδή απλά θέλησαν να παρακολουθήσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, από κοντά! 

Οι δύο γυναίκες αν και οδηγήθηκαν από το πρωί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, οι κατηγορίες και ο λόγος για τον οποίο τις συνέλαβαν τους αναφέρθηκε μετά τις έξι το απόγευμα!
 Η υπόθεση πήρε σήμερα τριήμερη αναβολή αφού οι κατηγορούμενες έπρεπε να συγκεντρώσουν στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά τους όπως αναφέρουν, αλλά και γιατί οι μάρτυρες αστυνομικοί δεν παρουσιάστηκαν ποτέ στο δικαστήριο!
Με παράκλησή του ο δικηγόρος των δύο γυναικών Γιάννης Απατσίδης ζήτησε από την πρόεδρο του δικαστηρίου για να αποφευχθούν μελλοντικές αναβολές να κληθούν οι μάρτυρες αστυνομικοί οι οποίοι ισχυρίστηκαν στην κατάθεσή τους ότι οι δύο γυναίκες αντιστάθηκαν να υπακούσουν τις εντολές τους και τους έβρισαν λέγοντάς τους ότι «είναι χούντα»! 
Μάλιστα οι αστυνομικοί καταθέτουν ότι δέχτηκαν βία από την ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της, προκαλώντας κίνδυνο και απειλή για την σωματική τους ακεραιότητα
Η Όλγα Γεριτσίδου και η κόρη της αρνήθηκαν να υπογράψουν την έκθεση σύλληψης τους, καθώς όπως αναφέρουν στην κατάθεσή τους δεν τους δόθηκε η δυνατότητα ενημέρωσης περί της ταυτότητας των μηνυτών - αστυνομικών τους οποίους αναφέρουν ως ψευδορκούντες!
Επίσης δεν τους δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσουν αντιμήνυση και δεν τους δόθηκε και η δυνατότητα πρόσβασής τους σε συνήγορο κατά την διαδικασία απαγγελίας των κατηγοριών και της προανάκρισης.
 Ρεπορτάζ: Μαρίλια Κούζου