Guitar -->

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Στηριζει τους τουρκοφιλους ο Τσίπρας:


 ''Είμαστε στο πλευρό του Οικουμενικού Πατριαρχείου''

εκ Τουρκίας ορμώμενο Βαρθολομαίο, που είπε στις 2-11-1991, μια εβδομάδα πριν ενθρονιστεί τα εξής: "Για 400 χρόνια υπήρχε μια αρμονική συνεργασία μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων και αυτή η συνύπαρξη διακόπηκε επειδή βρέθηκαν κάποιοι ξεβράκωτοι Έλληνες που έκαναν Επανάσταση"!

Παπαδοσκυφτούλης ο Τσίπρας



Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, είχε πριν από λίγο ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος.



Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Ησυχαστήριο του Τιμίου Προδρόμου στο Ακριτοχώρι, όπου διαμένει ο....
Οικουμενικός Πατριάρχης.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, ενώ νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε ολιγόλεπτη συνάντηση και με τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου.

"Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στο Πατριαρχείο και το πρόσωπό Σας, ενώ εκφράζω την υποστήριξή μου στο έργο Σας", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Τσίπρας.

Επίσης τόνισε: "Την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε στο Φανάρι, μιλήσαμε για την επαναλειτουργία της Θεολογικής της Χάλκης, αλλά δυστυχώς οι εξελίξεις δεν ήταν καλές λόγω της κρίσεως".

''Να σας υπενθυμίσω Παναγιώτατε, ότι τάσσομαι υπέρ της επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής'', πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας.

Ο Προκαθήμενος της Ορθοδοξίας από την πλευρά του, μεταξύ άλλων ανέφερε: "Σας ευχαριστούμε για την στήριξή Σας, στο Οικουμενικό μας Πατριαρχείο, διότι πάντοτε υπολογίζουμε στην πολιτική στήριξη των κομμάτων".


http://www.romfea.gr/
http://ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.