Guitar -->

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

..αίμα, τιμή ...Χρυσή Αυγή ...τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα ...Καμπά


19 Οκτωβρίου 2012Διαδώστε το! 

Το κόλπο της Χρυσής Αυγής... και η σύνταξη του αρχηγού.
Ποιοι κρύβονται πίσω από την αυτοαποκαλούμενη "ναζιστική" οργάνωση;
.. ....Οι βενιζελικοί, που, ως ΝΑΖΙ, πλούτισαν, προδίδοντας την πατρίδα, έδωσαν "εργολαβία" τον πατριωτικό λόγο σε γραφικούς νεοναζί.  
Γιατί; ... 
Για να τον "κάψουν" ... 
Για να πάρουν τα πατριωτικά επιχειρήματα οι Κασιδιάρηδες και οι Λαγοί και να τα κάνουν "γραφικά" ... 
Για να παραμείνουν στο απυρόβλητο οι κλέφτες με τη λεία τους σαν "δημοκράτες" και να εμφανιστούν σαν πρόβλημα οι φτωχοί υπερπατριώτες, που είναι και φιλοναζί.  
Μαγκιές μεταξύ "ηθοποιών" είναι όλες αυτές ... 
Μαγκιές, για να "δείξουν" στον κόσμο τους "μονομάχους" ... 
Τους "μονομάχους" του φασισμού.  
Αυτοί έχουν συμφέρον από τους φασίστες, οι οποίοι βρίσκονται στη Βουλή.  
Αυτοί έβαλαν μέσα σ' αυτήν τόσο το ΚΚΕ όσο και τη Χρυσή Αυγή .. 
Έβαλαν τα "γουρούνια" του φασισμού να "λερώνουν" τη Βουλή, για να φαίνονται οι κλέφτες και οι προδότες "καθαροί".
"Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί" ...και ειδικά ο δήμιος. Τι γίνεται όμως όταν το "σκοινί" είναι το απαραίτητο και το μόνο μέσο για να διαφύγει ο δήμιος από τον τόπο του εγκλήματος; Το να ακούει για παράδειγμα κάποιος τον Πάγκαλο να μιλάει για φασίστες και SS, είναι το λιγότερο παράξενο. Γιατί; Γιατί ο Πάγκαλος είναι ο τελευταίος που θα έπρεπε να μας θυμίζει τα περί SS. Είναι εγγονός δωσίλογου, ο οποίος επί κατοχής πληρωνόταν και προστατευόταν από τα αυθεντικά SS. Ο ίδιος ο Πάγκαλος, ως παιδί, τον καιρό της πείνας απόλαυσε την ασφάλεια και βέβαια τα γάλατα και τις σοκολάτες που παρείχαν στην οικογένειά του τα SS.


Όλα αυτά όμως φυσιολογικά θα έπρεπε να τον κάνουν να αποφεύγει ν' αναφέρεται σε θέματα SS...Στην κυριολεξία να τα αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Το ίδιο παράξενο είναι να ακούγεται και ο Ψυχάρης να μιλάει για ναζιστικές οργανώσεις, που απειλούν τη δημοκρατία. Ξεχνάει το "ομορφόπαιδο" της Μιχαλακοπούλου ότι είναι ιδιοκτήτης και εκδότης του Βήματος και των Νέων, τα οποία κάποτε ανήκαν από κοινού στον δωσίλογο Λαμπράκη και τους Ναζί; Ξεχνάει ότι ο ιδρυτής του ΔΟΛιου συγκροτήματος, του οποίου οι ίδιος φέρεται ως ιδιοκτήτης, είχε συλληφθεί από τους Βρετανούς για συνεργασία με τους Ναζί;
Σε μια εποχή, λοιπόν, που ο φασισμός επανεμφανίζεται ως απειλή για τη Δημοκρατία —αλλά και για την ίδια τη χώρα—, είναι περίεργο που "σταυροφορία" κατά του ναζισμού αναλαμβάνουν όχι εκείνοι οι οποίοι αποδεδειγμένα αγωνίστηκαν κάποτε εναντίον του, αλλά εκείνοι οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας των ΝΑΖΙ ...Τον ναζισμό των αυθεντικών ΝΑΖΙ και όχι τον "γιαλαντζί" ναζισμό των κασιδιάρηδων ...Εκείνων με τις κατάμαυρες στολές, που κατέκτησαν με τα όπλα την πατρίδα μας και εκτελούσαν τους Έλληνες σαν ζώα. Εκείνοι οι δολοφονικοί ΝΑΖΙ στην κατακτημένη Ελλάδα συνεργάστηκαν μόνον με τους βενιζελικούς. Ο εθνικοσοσιαλισμός των ΝΑΖΙ συνδέεται μόνον με τους πολύ "δημοκράτες" της πατρίδας μας ..."Δημοκράτες", όπως ο Λαμπράκης ή όπως είναι ο "σοσιαλιστής" Πάγκαλος και τα "συντρόφια" του.
Αυτό δεν το λέμε εμείς. Κατά πρώτον το λέει η ίδια η λέξη για το πού πρέπει να ψάξουμε. ΝΑΖΙ σημαίνει Nationalsozialismus και αυτό από μόνο του "σκιαγραφεί" μια κατάσταση — αν πραγματικά θέλουμε να καταλάβουμε την ουσία των πραγμάτων και βεβαίως να βρούμε την προέλευση των σημερινών "σοσιαληστών". Κατά δεύτερον το λέει η ελληνική ιστορία. Αυτοί, οι οποίοι οργανωμένα ως κόμμα συνεργάστηκαν με τους Ναζί στην Κατοχή, ήταν οι βενιζελικοί. Η ηγεσία της Δεξιάς μάς είχε αφήσει για τον Νείλο και ο λαός είχε πάρει τα "βουνά". Απόγονοι εκείνων των κραυγαλέα δωσίλογων, που δεν τιμωρήθηκαν ποτέ, είναι όλο το enfant gâte της Μεταπολίτευσης ...η crème de la crème της "δημοκρατίας", των κοινωνικών αγώνων αλλά και της μοντέρνας επιχειρηματικότητας ...Οι "ήρωες" και οι "δημοκράτες" ...Ο Λαμπράκης, ο Πάγκαλος, ο Παπανδρέου, η Μερκούρη, ο Παπακωνσταντίνου, ο Χριστοφοράκος, ο Λάτσης, ο Πικραμένος κλπ..
Σε μια Ελλάδα, που "κρεμάστηκε" από όλους αυτούς, θα περίμενε κάποιος να είναι οι τελευταίοι που θα μιλήσουν για το ναζιστικό "σκοινί". Αυτοί, οι οποίοι κάποτε κρύβονταν στα λαγούμια, για να μην τους "δείξουν" οι πολίτες ως συνεργάτες των Ναζί, είναι παράξενο που βγαίνουν σήμερα στις πλατείες και "δείχνουν" οι ίδιοι τούς σημερινούς Νεοναζιστές. Γιατί όμως "ρισκάρουν" να τους θυμηθούν τα θύματά τους; ...Γιατί οι ανάγκες τους είναι μεγάλες και οι καιροί δύσκολοι.
Οι φασίστες, οι οποίοι πρόδωσαν και λεηλάτησαν τη χώρα κατ’ επανάληψη, θέλουν να διαφύγουν και αυτό δεν τους επιτρέπει πολλούς ελιγμούς. Οι φασίστες, οι οποίοι μας λεηλάτησαν, θα έπρεπε να βρουν "θύματα", για να τους φορτώσουν τον φασισμό. Οι κρυφοί συνεργάτες της Μέρκελ και των δανειστών θα έπρεπε να βρουν κάποιους πιο φανερούς "συνεργάτες" των Γερμανών. Οι ομοϊδεάτες του Χριστοφοράκου θα έπρεπε να βρουν φανατικούς θαυμαστές του Χίτλερ. Έπρεπε όλοι αυτοί, οι οποίοι έζησαν πλούσια ως "δημοκράτες", να βρουν κάποιους "φασίστες" και να μας τους "υποδείξουν", ώστε να μπορέσουν να διαφύγουν της προσοχής μας. Έπρεπε αυτοί, οι οποίοι πλούτισαν ως προδότες, να μας δείξουν μια "έκφραση" τού πατριωτισμού πολύ επικίνδυνη.
Οι φασίστες —με λίγα λόγια—, για ν' αποφύγουν τη μήνη του λαού, θα έπρεπε να βρουν ή —στην ανάγκη— να "κατασκευάσουν" κάποιους, οι οποίοι να φαίνονται πιο φασίστες από τους ίδιους. Αυτοί, οι οποίοι τα "πήραν" από την Siemens, θα έπρεπε να εμφανίσουν μπροστά μας θαυμαστές των ιδρυτών της ναζιστικής αυτής φίρμας. Οι συνεργάτες της κάθε Μέρκελ θα έπρεπε να εμφανίσουν κάποιους πολύ πιο "φιλογερμανούς" από τους ίδιους. Έπρεπε επειγόντως να "κατασκευάσουν" φασίστες, έστω κι αν αυτές οι "κατασκευές" είναι καρτούν του φασισμού. Τέτοιο "καρτούν" είναι η Χρυσή Αυγή ..."Μαϊμού" φασιστική οργάνωση σε σχέση με την αυθεντικότητα ενός Πάγκαλου. Αν δηλαδή οι φασίστες κρίνονταν με κριτήρια αγοράς, ο Πάγκαλος θα πουλιόταν στον Καίσαρη ή τον Βιλδιρίδη και η Χρυσή Αυγή στα απλωμένα κιλίμια των λαθρομεταναστών ...Στα "κινέζικα" του φασισμού ψάχνουμε τη Χρυσή Αυγή.
 Πέρασαν πολλά χρόνια προπαγάνδας και ψέματος μέχρι να φτάσουμε σε σημείο τέτοιο, που να διαβάζουμε την ιστορία μας και να μην καταλαβαίνουμε τι διαβάζουμε. Από την εποχή που κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι δωσίλογοι —οι οποίοι συνεργάστηκαν με τους Ναζί— δεν ήταν προδότες, που μας πρόδωσαν για να γίνουν πλούσιοι, αλλά "δημοκράτες", που συνεργάστηκαν μ' αυτούς για να μην "πέσει" η χώρα στα χέρια των κομμουνιστών, έχει κυλήσει πολύ "νερό" στο "αυλάκι" της προπαγάνδας. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι, οι οποίοι κάποτε συνεργάστηκαν με τους Ναζί για το "καλό" μας, είναι οι ίδιοι που σήμερα συνεργάζονται με το ΔΝΤ ...και πάλι για το δικό μας "καλό".
Αυτοί είναι που μας κάνουν "πλύση" εγκεφάλου μέχρι να πιστέψουμε ότι το ΔΝΤ θα μας "σώσει" και ότι οι ψευδοπατριώτες θα μας "καταστρέψουν" ...Οι όποιοι ψευδοπατριώτες κατά καιρούς εμφανίζονται ...Είτε αυτοί ανήκουν στη "συμμορία" της δραχμής είτε είναι "ακραίοι" φασίστες. Για να μας πείσουν λοιπόν ότι αυτοί είναι οι απολύτως "χρήσιμοι" και όλοι οι υπόλοιποι "επικίνδυνοι", αναλαμβάνουν οι ίδιοι να εμφανίσουν τους "πατριώτες" του δικού τους "γούστου" ...Τους νευρικούς "πατριώτες" της Χρυσής Αυγής ...Τους "πατριώτες" εκείνους, οι οποίοι με την αγραμματοσιά και την ασχετοσύνη τους μετατρέπουν το σύνολο του πατριωτικού χώρου σε έναν χώρο γραφικό.
Αυτός είναι ο στόχος τους. Γιατί; Γιατί ό,τι δεν θέλουν ή τους ενοχλεί να ακούγεται, βάζουν τους αυτοπαρουσιαζόμενους σαν ναζιστές να το "πουν". Όταν η ναζιστική Χρυσή Αυγή "απαιτεί" τον λογιστικό έλεγχο του κράτους ή την απαίτηση των γερμανικών δανείων, ευνόητα είναι μερικά πράγματα ...Η γραφικότητά της μεταφέρεται στο "αίτημα" και το υποβαθμίζει. Γι' αυτόν τον λόγο προβάλουν τη Χρυσή Αυγή και τα "αιτήματά" της μέσα από όλα τα μέσα. Όταν ο Κασιδιάρης καταγγέλλει τον Βενιζέλο, ο χοντρός έχει σχεδόν εξασφαλίσει την "ασυλία".
Αυτός είναι ο ρόλος της Χρυσής Αυγής και γι' αυτό την προβάλουν τον τελευταίο καιρό. Την βάζουν μπροστά, για να "καίει" ό,τι είναι δυνατόν να τους απειλήσει αν εκφραστεί από σοβαρούς ανθρώπους. Ό,τι λέει ο Κασιδιάρης και η παρέα του απλά "καίγεται". "Καίγεται" στην κυριολεξία το οποιοδήποτε λογικό επιχείρημα ή λαϊκό αίτημα μόλις το εκφράσει η Χρυσή Αυγή. 
Όλα αυτά είναι μεθοδεύσεις των βενιζελικών, οι οποίοι μας κυβερνούν και μας κατακλέβουν τα τελευταία πενήντα χρόνια. Όλα αυτά τα επιτυγχάνουν εις βάρος του ελληνικού λαού, γιατί ελέγχουν όλα τα ΜΜΕ. Ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς ενημέρωσης του λαού. Τα επιχειρούν άφοβα, γιατί απλούστατα δεν υπολογίζουν την αντίδραση του ελληνικού λαού. Τα επιχειρούν χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί απλούστατα δεν τιμωρήθηκαν ποτέ για τα εγκλήματά τους στην Κατοχή και όχι μόνον δεν συμμορφώθηκαν, αλλά τα επανέλαβαν και μετά την απελευθέρωση.
Οι σημερινοί "προοδευτικοί" κάποτε γλίτωσαν τις κρεμάλες, γιατί —όπως φαίνεται— ξέρουν να διαλέγουν αφεντικά. Από τους Γερμανούς, που τους έκαναν πλούσιους, κατέληξαν στους Αμερικανούς, που τους έσωσαν ...μαζί με τα πλούτη τους. Ξεκίνησαν την προδοτική τους πορεία με τους Ναζί και στη συνέχεια επέλεξαν να υπηρετήσουν τους Αμερικανούς. Αυτοί, οι οποίοι ξεκίνησαν με το "οι Γερμανοί είναι φίλοι μας", κατέληξαν στο "ευχαριστούμε τους Αμερικανούς". Με αυτών τις "πλάτες" κάνουν τα ανοσιουργήματα που σήμερα μας οδηγούν στην καταστροφή.
Για να το καταφέρουν όμως αυτό, θα έπρεπε να εξουδετερώσουν όλες τις πιθανές "αντιστάσεις" ...Θα έπρεπε κατά κύριο λόγο να νικήσουν το αντίπαλο δέος στην πολιτική σκηνή και αυτό ήταν η Δεξιά. Αυτό και έκαναν ...Την "πάτησαν" στην κυριολεξία τη Δεξιά. Με τις "πλάτες" των Αμερικανών διέλυσαν στην κυριολεξία την αγγλόφιλη Δεξιά ...Τη Δεξιά, στην οποία για πάνω από έναν αιώνα "φορτώνουν" όλα τα εγκλήματά τους ...Τη Δεξιά, που της φόρτωσαν τον "Εμφύλιο", ενώ αυτός ήταν χρήσιμος μόνον για τους ίδιους ...Τη Δεξιά, που της "φόρτωσαν" τη Χούντα, ενώ αυτή ήταν χρήσιμη μόνον για τους Αμερικανούς — και άρα για τους ίδιους ...Τη Δεξιά, που της "φορτώνουν" τώρα το ΔΝΤ, ενώ αυτό "πληρώνει" μόνον τους ίδιους. Γιατί μόνον τους ίδιους;
Ας ψάξει κάποιος να δει την ορθότητα των ισχυρισμών μας, αναζητώντας την ταυτότητα όλων αυτών, οι οποίοι ευνοούνται από τη σημερινή εθνική καταστροφή. Οι τραπεζίτες μας —θα έλεγε κάποιος— είναι οι απόλυτα ευνοημένοι της σημερινής κατάστασης ...Ναι, αλλά ποιοι είναι οι τραπεζίτες μας; — θα συμπληρώσουμε εμείς— ...Αυτοί, που ως δωσίλογοι έγιναν πλούσιοι στην Κατοχή και εξαιτίας της ηλιθιότητας της Δεξιάς τη γλίτωσαν ...Αυτοί, οι οποίοι ως "κρυπτοχουντικοί" έγιναν μεγιστάνες στην επταετία και εξαιτίας της ηλιθιότητας της Δεξιάς μάς εμφανίστηκαν σαν "αντιστασιακοί" "δημοκράτες" ...Αυτοί, οι οποίοι σαν φανατικοί "σοσιαλιστές" έγιναν "διαπλεκόμενοι" επιχειρηματίες στη Μεταπολίτευση και μας λεηλάτησαν  ...Αυτοί, οι οποίοι σαν "νοικοκύρηδες" μας έβαλαν στο ΔΝΤ, για να μας "γλιτώσουν" από τη "συμμορία" της δραχμής ...Οι βενιζελικοί, που, εξαιτίας της "Δεξιάς" των βενιζελικών Μητσοτάκηδων και Σαμαράδων, φιλοδοξούν και σήμερα να "γλιτώσουν" — όπως τις προηγούμενες φορές.
Ας ψάξει να δει κάποιος ποιοι είναι οι αξιότιμοι τραπεζίτες μας ...Αυτοί, οι οποίοι ήδη έχουν "φάει" πάνω από 200 δις ευρώ ...Αυτοί, που, για να σωθούν, κατέστρεψαν τα ασφαλιστικά μας ταμεία ...Αυτοί, που, για να σωθούν, υπέσκαψαν την εθνική μας άμυνα. Σε ποιους ανήκουν οι Τράπεζες Πειραιώς, ΑΤΕ, EurobankAlpha, Γενική, Εθνική κλπ.; Υπάρχει κάποιος από τους εθνικούς μας τραπεζίτες, που να μην είναι βενιζελικός; Τι είναι άραγε ο Βαρδινογιάννης, ο Σάλλας, ο Κωστόπουλος ή ο Λάτσης; Υπάρχει κάποιος, που να μην ανήκει στην "παρέα" του Λαμπράκη, του Πάγκαλου ή του Παπανδρέου, οι οποίοι κάποτε συνεργάστηκαν οργανωμένα με τους ΝΑΖΙ; Αυτοί είναι που υποθηκεύουν σήμερα την εθνική μας "ύπαρξη", προκειμένου να συνεχίσουν να είναι πλούσιοι. Αυτοί είναι που παραχωρούν κυριαρχικά δικαιώματα, προκειμένου να πάρουν οι τράπεζές τους τις "δόσεις" τους.
Δεν χρειάζεται κάποιος να τελειώσει το Χάρβαρντ ούτε να γνωρίζει ανώτερα μαθηματικά, για να μπορέσει να καταλάβει πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό. Η απλή αριθμητική αρκεί. Ας προσθέσει τις περιουσίες των δέκα πιο επιφανών οικογενειών του βενιζελισμού και των συνεργατών τους και θα του λυθούν αυτόματα όλες οι απορίες ...Να προσθέσει τις περιουσίες ανθρώπων, οι οποίοι δεν ήταν ούτε Βαρβάκηδες ούτε Ανάργυροι ούτε Ζάππες ούτε Ωνάσηδες, που "όργωσαν" τον κόσμο, για ν' αποκτήσουν τις περιουσίες τους. Οι σημερινοί Έλληνες ψευδομεγιστάνες δεν έχουν φτάσει ούτε μέχρι το Λιανοκλάδι. Στο σύνολό τους είναι άνθρωποι, οι οποίοι δεν έφυγαν ποτέ από τη μικρή Ελλάδα και έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ελληνικού κράτους ...Άνθρωποι, που οι μόνες διαδρομές που "όργωσαν" ήταν μεταξύ των γραφείων τους και των υπουργείων. Με χρήματα των Ελλήνων έφτιαξαν τις επιχειρήσεις τους και με τις επιχειρήσεις τους κερδοσκόπησαν εις βάρος των Ελλήνων.
...Ψευδοεπιχειρηματίες, που, μέσω της εξουσίας —η οποία δόθηκε στους "συνοδοιπόρους" τους— πήραν δωρεάν τις κρατικές τράπεζες και ρήμαξαν τις αποταμιεύσεις ενός ολόκληρου λαού. Πήραν τα χρήματα του λαού και προκάλεσαν την "έκρηξη" του χρηματιστηρίου, που "ανατίναξε" τον ελληνικό λαό. Πήραν τις τράπεζες και έδιναν ανεξέλεγκτα "θαλασσοδάνεια" στους εαυτούς τους. Αυτά τα "θαλασσοδάνεια" των βενιζελικών είναι εκείνα που δημιούργησαν τις τραπεζικές "τρύπες", τις οποίες τώρα πληρώνει ο λαός με την περιουσία του, για να σώσει τις τράπεζες. Αυτά τα "θαλασσοδάνεια" βάζουν το κράτος να καλύψει, υποθηκεύοντας τη δημόσια περιουσία. Για τα "θαλασσοδάνεια" των βενιζελικών ξεπουλιούνται σήμερα δρόμοι, λιμάνια, αεροδρόμια, νερά και ρεύματα.
Ας προσθέσει κάποιος τις περιουσίες που έγιναν στη Μεταπολίτευση και θα "δει" τα αίτια του κακού. Πόσα δισεκατομμύρια περιουσία έχει ο Βαρδινογιάννης, ο Λάτσης, ο Κωστόπουλος, ο Αγγελόπουλος, ο Κανελόπουλος, ο Λαμπράκης, ο Μητσοτάκης, ο Σάλλας, ο Μπόμπολας, ο Κόκκαλης, ο Μαρινάκης κλπ.; ...Όλοι οι μεγιστάνες της εθνικής μας "γούρνας". Οι μόνιμοι καλεσμένοι της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι βενιζελικοί, που έγιναν μεγιστάνες εντός των εθνικών ορίων και υπό την αιγίδα του κράτους ...Του υποτίθεται φτωχού ελληνικού κράτους. Αν σε αυτά τα "ιδιωτικοποιημένα" κρατικά δισεκατομμύρια προσθέσει κάποιος και τις περιουσίες των "σοσιαληστών" που τους διευκόλυναν —τύπου Τσοχατζόπουλου, Σημίτη, Σκαρπέλη κλπ.—, θα καταλάβει πώς φτάσαμε στο σημερινό σημείο.
Όταν σε μια μικρή χώρα έχεις τουλάχιστον δέκα πολυδισεκατομμυριούχους των δημοσίων έργων, των αποκλειστικών αδειών και των προμηθειών, δεν χρειάζεται να ψάχνεις περισσότερο, για να βρεις τα αίτια του χρέους της. Έχεις τον "λύκο" μπροστά σου και δεν έχεις λόγο να ψάχνεις τον "ντορό". Όλοι αυτοί πριν τη "δεξιά" Χούντα ήταν "Κατίνα ...σαλαμάκι" και στη Μεταπολίτευση έγιναν "Kathryn ...caviar". Ψωραλέοι "δημοκράτες", που όχι μόνον επανέφεραν τη "δημοκρατία", αλλά έγιναν και μεγιστάνες. Ο ένας ήταν κατασκευαστής βόθρων, ο άλλος ανεπάγγελτος σώγαμπρος, που παρίστανε τον εξόριστο στο Παρίσι, ο άλλος αξιωματικός του ναυτικού, ο άλλος χαφιές της Στάζι ...Μιλάμε για τον "αφρό" της κοινωνίας. Αυτών τις περιουσίες να "μετρήσει" κάποιος, θα καταλάβει πώς δημιουργήθηκε το εξωτερικό μας χρέος. Θα καταλάβει ποιος έβαζε το κράτος να κάνει "σουάπς", για να δανείζεται πέρα από τις δυνάμεις του, προκειμένου να δίνει "χρυσάφι" στους φίλους του.
Η παραδίπλα εικόνα είναι η πιο "εύστοχη" της εποχής του ΔΝΤ. Αν θέλουμε να απαλλαγούμε από το χρέος μας, πρέπει πράγματι να προχωρήσουμε σε μέτρα αναδιάρθρωσης. Να πουλήσουμε τις εταιρείες που δημιουργήθηκαν από το χρέος αυτό. Να πουλήσουμε τις εταιρείες της κρατικοδίαιτης βενιζελικής συμμορίας και των σταλινικών παραφυάδων της. Αυτές να πουλήσουμε και όχι τις στρατηγικής σημασίας ΔΕΚΟ, τις οποίες έχει ανάγκη ο λαός για να επιβιώσει. Ας υπολογίσει κάποιος τις αξίες των εταιρειών αυτών και των περιουσιών που έχουν οι ιδιοκτήτες τους και θα βρει πάνω-κάτω το εθνικό μας χρέος ...Το χρέος εκείνο, που δημιούργησαν οι ίδιοι, προκειμένου να πλουτίσουν εις βάρος μας.
Αυτοί είναι οι ψευδομεγιστάνες των δημοσίων ταμείων, οι οποίοι μας έβαλαν στο ΔΝΤ και μας ανάγκασαν να υποστούμε περιορισμό των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων και βέβαια την παγκόσμια απαξίωση. Μια φήμη, την οποία οι Έλληνες "έχτιζαν" επί αιώνες, ήρθαν κάποιοι βενιζελικοί πολιτικοί, εκδότες και τραπεζίτες και προκειμένου να σωθούν οι ίδιοι, την κατέστρεψαν. Προκειμένου να "ξεφορτωθούν" την ευθύνη και να την "φορτώσουν" στον λαό, διέσυραν τον ελληνισμό παγκοσμίως. Ακόμα και το "μαζί τα φάγαμε" του Πάγκαλου ήταν ευνοϊκή μεταχείριση ..."Μόνοι μας τα φάγαμε" σε ένα βενιζελικό κράτος "υπεύθυνων" εξουσιαστών. Ο βενιζελικός εβραιος Γιωργάκης ήταν αυτός, ο οποίος "ντρεπόταν" για τον λαό που κυβερνούσε και από εκεί ξεκίνησε ένας τεράστιος "χορός" δυσφήμισης. Τον συμπλήρωσε ο επίσης βενιζελικός και επίσης γόνος δωσίλογων Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έβλεπε "οράματα" με "Τιτανικούς".
 Οι βενιζελικοί μεγιστάνες ήταν οι μόνιμοι συνδαιτυμόνες των χουντικών και οι ίδιοι είναι αυτοί που αυτοανακηρύχθησαν "αντιστασιακοί". Ας ψάξει κάποιος να βρει τι έκαναν επί Χούντας οι Λάτσηδες, οι Λαμπράκηδες, οι Βαρδινογιάννηδες, οι Αγγελόπουλοι κλπ.. ...Να ψάξει όχι στα κρυφά και στα μυστήρια ...Να ψάξει στα φανερά και στα δημόσια ...Να ψάξει στα κοινωνικά δρώμενα ...Στους γάμους και στις βαπτίσεις ...Εκεί όπου πρέπει τον άλλο να τον συμπαθείς, ώστε να συμμετάσχεις στη "χαρά" του ή τη "λύπη" του.
Τότε δυστυχώς δεν υπήρχαν κάμερες και life style εκπομπές, για να δουν όλοι το ποιος έκανε τι. Τότε έπρεπε να είσαι "μέσα" στα πράγματα, για να γνωρίζεις τι συμβαίνει. Γι' αυτό χρειάζεται μια μικρή έρευνα, για να καταλάβει κάποιος τι συνέβαινε. Δυστυχώς ο πολύς κόσμος δεν έμαθε τι συνέβαινε τότε και γι' αυτό έπεσε θύμα της προπαγάνδας των "Θα" των ψευτών. Αυτός είναι κι ο λόγος που τελικά κατάφεραν οι βενιζελικοί και "χρέωσαν" τη δική τους Χούντα στη Δεξιά. Την "φόρτωσαν" στη Δεξιά, γιατί δεν υπήρχε κανένας να τους αντισταθεί. Είχαν τα πιο ισχυρά αφεντικά του κόσμου και ο κόσμος ήταν όχι απλά απληροφόρητος, αλλά και τρομοκρατημένος. Δεν κατάλαβε ποτέ τι έγινε με τη Χούντα.
Βέβαια ήταν εύκολο να καταλάβει τι είχε συμβεί, εάν είχε το "καθαρό" μυαλό να κάνει τις απαιτούμενες συνεπαγωγές. Τι μας λέει η λογική; Η Χούντα "ανήκε" σ' εκείνους, οι οποίοι επωφελήθηκαν από αυτήν. Δεν μπορεί τη Χούντα να την "έστησαν" εκείνοι οι οποίοι καταστράφηκαν από αυτήν ή εκείνοι οι οποίοι δεν επωφελήθηκαν — εν αντιθέση προς τους ανταγωνιστές τους. Η Χούντα κατέστρεψε τον σκληρό πυρήνα της Δεξιάς —που ήταν το Παλάτι— και άρα έφερε σε μειονεκτική θέση όλους τους δεξιούς επιχειρηματίες, οι οποίοι επωφελούνταν από αυτό. Επί Χούντας όμως όλοι οι ανταγωνιστές τους ισχυροποιήθηκαν. Όλοι οι βενιζελικοί φτωχοπρόδρομοι έγιναν μεγιστάνες. Επί Χούντας πήραν αποκλειστικές άδειες και δημόσιες εκτάσεις για διυλιστήρια και βιομηχανίες και λίγα χρόνια μετά οι ίδιοι άνθρωποι έβγαιναν στα μπαλκόνια και φώναζαν ..."ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά". Με τις πλάτες της αμερικανικής πρεσβείας όλα μπορούσαν να τα "βαπτίσουν" όπως τους βόλευαν ...Πετάει ο γάιδαρος; Βεβαίως, αν είναι "δημοκρατικός" και "προοδευτικός".
Από τη στιγμή που οι βενιζελικοί κατάφεραν και "γκρέμισαν" το Παλάτι, τίποτε δεν μπορούσε να τους σταματήσει. Μόνον το Παλάτι τρόμαζε τους βενιζελικούς και αυτό το εξουδετέρωσαν με τη βοήθεια της αμερικανικής πρεσβείας και βέβαια των αμερικανικών δολαρίων. Μόνον το Παλάτι τούς εμπόδιζε να στήσουν το μονοπώλιο της εξουσίας, το οποίο θα τους έδινε τον έλεγχο ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Γιατί τους τρόμαζε το Παλάτι; Γιατί το αγγλόφιλο Παλάτι μπορούσε να τους χορεύει στο "ταψί". Το Παλάτι της Δεξιάς είχε τους φακέλους των δωσίλογων και οι πιο ισχυροί βενιζελικοί είχαν κάτι προσωπικούς φακέλους πιο χοντρούς και από εγκυκλοπαίδειες. Με το "κόλπο" της αποστασίας "έφαγαν" το Παλάτι και γλίτωσαν από τον εκβιασμό ...Από εκεί και πέρα την τσάκισαν τη Δεξιά.

Έβαλαν τον Καραμανλή να κάψει τους φακέλους των δωσίλογων, τη στιγμή που εκείνοι οι φάκελοι ήταν το πιο δυνατό "όπλο" της Δεξιάς απέναντι στους αντιπάλους της. Της επέβαλαν τους δικούς τους ηγέτες, οι οποίοι της προκαλούσαν μονίμως ζημιά, ενισχύοντας τους "απέναντι". Της επέβαλαν ηγέτες, οι οποίοι την "φόρτωναν" με όλες εκείνες τις "αμαρτίες", που "φόρτωναν" τους βενιζελικούς με πλούτο. Οι βενιζελικοί γνωρίζουν απόλυτα τον χώρο της Δεξιάς και τον ελέγχουν απόλυτα. Θα ήταν αδύνατον να μην συμβαίνει αυτό. Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι στην περίοδο της πασοκοβενιζελικής Μεταπολίτευσης η Δεξιά ανέδειξε ως Πρωθυπουργούς μόνον τους προδότες της και κορυφαίους βενιζελικούς ...Τους Καραμανλήδες, οι οποίοι έκαψαν τους φακέλους των βενιζελικών δωσίλογων, τον γυιο του δωσιλογου Ραλλη[τον παπαγα που επινε νεγο] και τον Μητσοτάκη με τον Σαμαρά ...Τον ανιψιό του Βενιζέλου και τον εγγονό του Μπενάκη ...Τόσο καλά.
Εφόσον αυτή η Δεξιά είναι το μόνιμο μέσον "διαφυγής" τους, ευνόητο είναι πως οτιδήποτε αφορά τη Δεξιά δεν είναι άσχετο με τον δικό τους σχεδιασμό. Άρα; Άρα η σημερινή δουλειά της "δεξιάς" κυβέρνησης-Σαμαρά είναι να διευκολύνει τους βενιζελικούς να διαφύγουν. Ο εγγονός του Μπενάκη διευκολύνει τους προδότες να την "κοπανήσουν" ...και για να μην ξεχνιόμαστε τούς δίνει κι ό,τι προλαβαίνει. Με αποφάσεις "εξπρές" έδωσε την ΑΤΕ στον Βαρδινογιάννη. Έδωσε το τεράστιο ακίνητο της Κηφισίας στον Λάτση. Μεθοδεύει το "δωράκι" του ΟΠΑΠ στον Κόκκαλη. Σώζει τον Κωστόπουλο. Εκκενώνει τη Χαλκιδική, για να "χρυσώσει" τον Μπόμπολα ...Ό,τι θέλει η βενιζελική "συμμορία", το παρέχει η Δεξιά. Άλλωστε το είπε και ο αρχηγός της ...Δεν θα γίνει "συνένοχη" η ΝΔ με το εγκληματικό ΠΑΣΟΚ ...Θα γίνει "ένοχη", για να απαλλάξει το ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει να ξεκαρδιζόταν στα γέλια η βενιζελική "Διαπλοκή", όταν ο Αντωνάκης απειλούσε με "καταστροφή" το ΠΑΣΟΚ και "εξεταστικές" για το ΔΝΤ. Λογικό είναι. Συμμορία είναι όλοι αυτοί. Τώρα, που πρόδωσαν τον λαό, θα "φορτώσουν" και πάλι στη Δεξιά την ευθύνη, προκειμένου ν' απομακρυνθούν από το πεδίο ορατότητας των θυμάτων τους. Αυτό έκαναν πάντα και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν και τώρα. Στην ηλιθιότητα της Δεξιάς επένδυσαν κάποτε και αφού της "φόρτωσαν" τον Εμφύλιο, σώθηκαν μετά την προδοσία τους στους ΝΑΖΙ. Στην ίδια ηλιθιότητα επένδυσαν και μετά από μερικές δεκαετίες και αφού της "φόρτωσαν" τη δική τους Χούντα, σώθηκαν και πάλι. Στην ίδια ηλιθιότητα επενδύουν και σήμερα και προσπαθούν να της "φορτώσουν" τη λεηλασία της δικής τους Μεταπολίτευσης.
Εφόσον δεν υπάρχει κανένας να τους σταματήσει, θα το κάνουν. Τι τους νοιάζει αν ο Αντωνάκης είναι μισητός στον κόσμο της Δεξιάς; ...Η δουλειά να γίνεται. Τι τους νοιάζει αν ο Αντωνάκης κυβερνά με το 18% του 60% του λαού; ...Η θέση του Πρωθυπουργού να μην χάνεται για τη συμμορία ...Η εξουσία να μην χαθεί. Όλα τα άλλα είναι εύκολα. Με τη δύναμη που διαθέτουν σήμερα, δεν θα άφηναν μια ανταγωνιστική Δεξιά ανεξέλεγκτη να εκμεταλλευτεί τα εγκλήματά τους και να τους φέρει "απέναντι" στον λαό.

...Και εγένετω Χρυσή Αυγή. Οι φασίστες θα "κατασκεύαζαν" τους φασίστες της Νέας Εποχής, ώστε να φύγουν οι ίδιοι από το "κάδρο" των εχθρών του λαού. Οι πολιτικά "βρόμικοι" θα επέλεγαν τους πολιτικά "λεπρούς", για ν' αποφύγουν τη δική τους κρίση. Πολιτικά "λεπροί" είναι οι ναζιστές και επισκιάζουν ακόμα και τους δολοφόνους, όταν κινούνται στο ίδιο πλαίσιο. Αυτό το γνώριζαν οι βενιζελικοί και γι' αυτό "επένδυσαν" στον ναζισμό για την ύστατη ώρα. Θα εμφάνιζαν τους "λεπρούς", για να γλιτώσουν οι ίδιοι.
Απλά έπρεπε αυτοί οι "λεπροί" να ανήκουν στον πολιτικό χώρο των αντιπάλων τους και όχι τον δικό τους. Από τον χώρο αυτόν επέλεξαν εκείνους, που με τα χαρακτηριστικά τους εξυπηρετούσαν τον σχεδιασμό τους. Οι ανάγκες τους ήταν απλές. Ήθελαν κάποιους "κραυγαλέα" φασίστες και εμφανώς "δεξιούς". Συγκεκριμένα ήθελαν "καρτούν" του φασισμού. Άτομα, τα οποία να έχουν επάνω τους "αποτυπωμένα" όλα τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν τους φασίστες, ώστε να είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι και από τους ανίδεους. Να μην μπερδεύονται οι ανίδεοι και δεν πιάνουν το "υπονοούμενο" ...Κούρεμα, χρώματα ρούχων, σωματότυπος, όλα εξ’ αρχής επιλεγμένα να "θυμίζουν" ναζιστικό καραγκιοζιλίκι.
Η εικόνα δηλαδή των στελεχών της Χρυσής Αυγής είναι εξ’ αρχής "στημένη". Ακόμα και τα εύκολα αναγνωρίσιμα μαύρα "μπλουζάκια" τους είναι επιλογές "άνωθεν", για να τους αναγνωρίζουν ως φασίστες ακόμα και οι αδαείς. Ακόμα και οι γραμματοσειρές των συνθημάτων τους είναι επιλεγμένες έτσι, ώστε να ευτελίζουν οτιδήποτε ελληνικό και βέβαια πατριωτικό. Όταν αυτοί, οι οποίοι εμφανίζονται από τα ΜΜΕ ως οι πλέον βλάκες της κοινωνίας, ταυτίζονται με το αρχαίο ελληνικό μεγαλείο, προβλέψιμα είναι τα αποτελέσματα. Δεν "ανεβαίνουν" αυτοί εξαιτίας των αρχαίων Ελλήνων, αλλά "κατεβαίνουν" οι αρχαίοι εξαιτίας τους.
Οι βενιζελικοί αυτούς επέλεξαν και "διαφήμισαν" με τα δικά τους μέσα. Στην κυριολεξία "κατασκεύασαν" όλους "μύθους" γύρω από αυτήν την αστεία οργάνωση. Τι εννοούμε μ' αυτό; Το '99 —και άρα επί "βαθέως" βενιζελικού ΠΑΣΟΚ— έγινε μια δήθεν έρευνα και βρήκαν ότι οι Χρυσαυγίτες συνδέονται με τους άνδρες της αστυνομίας. Γιατί λέμε "δήθεν"; Γιατί μας δουλεύουν "κανονικά" αυτοί, οι οποίοι εδώ και πενήντα χρόνια τρώνε "ψωμί" "αντιστασιακό".
Το βενιζελικό κατεστημένο μονοπωλεί την εξουσία και μέσα από τις κρατικές θέσεις φτιάχνει τον "στρατό" των επαγγελματιών ψηφοφόρων του. Όπως βλέπουμε τώρα στην υπόθεση του "δημοκράτη" Τσοχατζόπουλου, μέχρι και εισιτήρια του ΠΑΟΚ αγόραζαν, για να εξασφαλίσουν ψήφους. Θα άφηναν αυτά τα λαμόγια θέσεις αστυνομικών να περάσουν σε "δεξιούς" και δη ακροδεξιούς;
..."Να απολυθούν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν σχέση με τη φασιστική ΔΕΞΙΑ" λέει ο "δημοκράτης" Πάγκαλος. Πόσο πρέπει να υποτιμάει τον κόσμο ένας άνθρωπος σαν τον Πάγκαλο, ο οποίος εξακολουθεί να πουλάει "αντίσταση" στο "σύστημα" τη στιγμή που ο ίδιος βρίσκεται σε "κυβερνητική" καριέρα εδώ και τριάντα χρόνια; Ακόμα κι αν υπήρχαν κάποτε δεξιοί στην αστυνομία, πέθαναν ή είναι παλιοί συνταξιούχοι, αν σκεφτεί κάποιος ότι οι "δημοκρατικοί" —σαν τον Πάγκαλο και τον Τσοχατζόπουλο— ελέγχουν τα πάντα από το 1981. Αυτό είναι "δούλεμα" ...Τρομερό "δούλεμα", αν σκεφτεί κάποιος ότι ακόμα και τα μερίδια της "Δεξιάς" στη μοιρασιά των διορισμών στο δημόσιο και άρα και στην αστυνομία τα παίρνουν οι βενιζελικοί τού Μητσοτάκη και του Σαμαρά.

Αυτήν την "αξιόπιστη" έρευνα εντός της αστυνομίας, την οποία διεξήγαγε το "αξιόπιστο" βενιζελικό παρακράτος, ποιος τη δημοσίευσε; ...Η μεγάλη "μηχανή" της "δημοκρατίας" ..."Τα Νέα" του ΔΟΛιου συγκροτήματος ...Η παλιά ιδιοκτησία των Ναζί στην Ελλάδα. Αυτή η "αξιόπιστη" φυλλάδα της "δημοκρατίας της Βαϊμάρης" μάς αποκάλυψε ότι υπάρχουν σχέσεις μεταξύ της Αστυνομίας και της Χρυσής Αυγής.
Υπάρχει δηλαδή προεργασία πριν εμφανίσουν τη Χρυσή Αυγή σαν "απειλή" για τη δημοκρατία. Επέλεξαν τους αγράμματους, τους ανεύθυνους και τους φανατισμένους, για να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα "αντίθετα". Επέλεξαν εκείνους, οι οποίοι νομίζουν ότι με μπουνιές και με κλωτσιές λύνονται προβλήματα κι αποκαθίστανται εθνικές υπολήψεις, για να κρατήσουν για τους εαυτούς τους τα "ευφυή" επιχειρήματα ...Με μερικά τηλεοπτικά χαστούκια ή με μερικούς τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς σε πάγκους μικροπωλητών θα τους εμφάνιζαν ως τους φασίστες που θα απειλούσαν τη δημοκρατία και άρα θα έδιναν στους "σοβαρούς" το αντίστοιχο μεροκάματο.
Αυτοί οι αστοιχείωτοι θα προσπαθούσαν αυθαίρετα να μπουν "μπροστά" και να ηγηθούν ενός λαού, ο οποίος ήταν εκνευρισμένος, θυμωμένος και βέβαια φοβισμένος ...Οι ανύπαρκτοι, οι οποίοι με μερικές αναφορές στα κεντρικά δελτία ειδήσεων θα γίνονταν "φίρμες". Αντιλαμβανόμαστε πως τίποτε απ' όσα βλέπουμε δεν είναι τυχαίο. Οι βενιζελικοί φασίστες, που σήμερα λεηλατούν τη χώρα και την παρέδωσαν στο ΔΝΤ, είναι οι μεγάλοι "ευεργέτες" της Χρυσής Αυγής. Τα ΔΟΛια "αφεντικά" του ΚΚΕ είναι οι μεγάλοι "χορηγοί" και της Χρυσής Αυγής ...Κοινά αφεντικά έχουν η Κανέλη και ο Κασιδιάρης.

Γιατί επιλέχθηκε η Χρυσή Αυγή για να παίξει αυτόν τον ρόλο και όχι για παράδειγμα το ΛΑΟΣ; Γιατί μόνον τα χαρακτηριστικά της Χρυσής Αυγής ήταν χρήσιμα για τους βενιζελικούς ...Ήταν χρήσιμα για τους "προοδευτικούς". Όταν γνωρίζεις την ταυτότητα αυτών που ενεργούν, μπορείς να καταλάβεις πάνω-κάτω και τις επιλογές τους. Γιατί δεν βόλευε τους βενιζελικούς το δεξιό ΛΑΟΣ, παρ' όλο που ως κόμμα είναι πολύ πιο οργανωμένο και ο Καρατζαφέρης πιστός στον Μητσοτάκη σαν λιμασμένο "χασαπόσκυλο"; ...Παρ' όλο που σ' αυτό δέσποζε η "μεγάλη" μορφή του βενιζελικού Κολεγιόπαιδα Βορίδη; Το ΛΑΟΣ δεν βόλευε, γιατί από ιδρύσεώς του είναι συνδεδεμένο με την πρώην βασιλική οικογένεια και αυτό θα δημιουργούσε πρόβλημα, αν οι βενιζελικοί το χρησιμοποιούσαν σαν βολικό "σάκο" του μποξ.

Ως εκ τούτου δεν μπορούσαν να το καταγγείλουν ευθέως και απροκάλυπτα για τον φασισμό του, όπως κάνουν με τη Χρυσή Αυγή, γιατί οι βασιλικοί πάντα "θυμούνται" τι έκαναν οι βενιζελικοί στην Κατοχή. Δεν μπορούσαν να το εμφανίζουν σαν ναζιστικό, γιατί είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οι βασιλικοί δεν συνεργάστηκαν με τους ΝΑΖΙ[????]
εις την ανωτερω φωτογραφια εικονιζεται η φρειδερικη, βασσιλισα
Ελλαδος εως το 1964, με στολη μελους της Νεολαιας Ναζι Γερμανιας.

Επιπλέον, ήταν επικίνδυνο, γιατί είναι δεδομένο ότι οι βασιλικοί —ακόμα και σήμερα— έχουν κάποια υπολείμματα των φακέλων των δωσίλογων της Κατοχής. Ενδεχόμενη στοχοποίηση του ΛΑΟΣ από τους βενιζελικούς πιθανότατα θα σήμανε κήρυξη πολέμου προς το πρώην "Παλάτι" και άρα "αυτογκόλ". Θα αναζωπύρωνε πάθη, τα οποία δεν συνέφεραν τώρα τους παλιούς δωσίλογους να αναζωπυρωθούν. Δεν συνέφεραν τώρα, που είναι φορτωμένοι με τη "λεία" από τη μεγάλη λεηλασία και άρα ορατοί απ’ όλους. Αυτοί ήθελαν μια "ψευδοσύγκρουση" με τα κορόιδα της Δεξιάς και όχι μια πραγματική σύγκρουση με την ίδια την Δεξιά.
Επιπλέον, μια στοχοποίηση του ΛΑΟΣ θα δημιουργούσε πρόβλημα στην ίδια τη Δεξιά, εφόσον θα τη δίχαζε, καθώς δεν είναι ολόκληρη η Δεξιά φιλοβασιλική. Η στοχοποίηση των βασιλικών δεν θα "κάλυπτε" το σύνολο της Δεξιάς και άρα δεν θα πρόσφερε μεγάλη κέρδη. Όμως, οι ζημιές σε μια τέτοια περίπτωση θα ήταν μεγάλες, γιατί θα κινδύνευαν να χάσουν τον έλεγχο της Δεξιάς, που είναι το μεγάλο τους "ατού". Ο διχασμός της Δεξιάς θα δημιουργούσε προϋποθέσεις ανάδυσης νέων ηγεσιών μέσα από τα "σπλάχνα" της. Σε μια τέτοια περίπτωση θα έρχονταν στην "επιφάνεια" στελέχη, τα οποία δεν τα έλεγχαν ...Στελέχη, τα οποία μισούν τους Αντωνάκηδες και τις Ντορούλες του βενιζελισμού ...Στελέχη, τα οποία θα άνοιγαν τα "κιτάπια" της Δεξιάς και αυτό δεν συμφέρει κανέναν από τους ισχυρούς.
Γι' αυτόν τον λόγο απέσυραν τελείως τον ΛΑΟΣ από τον πολιτικό "στίβο". Τον απέσυραν, για ν' αποφύγουν τον "σκόπελο" των βασιλικών και να τους μείνει ένα εύκολο "θήραμα" ...Ένα "θήραμα" εμφανώς "δεξιό" και κατά δική του ομολογία ναζιστικό.  Έσωσαν πολιτικά τον Κολεγιόπαιδα Βορίδη με τον "υπασπιστή" του —όπως θα έλεγε και ο Καρατζαφέρης— και έβαλαν "λουκέτο" στον ΛΑΟΣ.
Σε αυτόν τον σχεδιασμό σημαντικό ρόλο παίζει και ο άσημος άντρας της Ευγενίας. Αν μέχρι τώρα ο αναγνώστης γνώριζε τον διαβρωτικό περονόσπορο, από τώρα και στο εξής θα μάθει κι έναν άλλο όρο ...Θα μάθει τον νέο όρο "Αδωνόσπυρος". Γιατί είναι απαραίτητος αυτός ο επιθετικός "ιός" της Δεξιάς; Γιατί η βενιζελική ΝΔ έχει ανάγκη να χτυπάει τη Χρυσή Αυγή με τρόπο τέτοιον, που να μην αποκαλύπτει την πραγματική της φύση. Έχει ανάγκη να χρησιμοποιεί εναντίον της Άκρας Δεξιάς κάποιον κραυγαλέα δεξιό και αφελή.
Με τον τρόπο αυτόν εμφανίζουν τη "λογική" Δεξιά να επιτίθεται στην "ακραία" Δεξιά. Ένας δεξιός απειλεί με μηνύσεις και αποβολή από τη Βουλή ένα δεξιό υποτίθεται κόμμα και δεν αγγίζει καν το σταλινικό ΚΚΕ, το οποίο είναι εξίσου παράνομο μέσα στον ναό της Δημοκρατίας. Γι' αυτόν τον λόγο ο Αδωνόσπυρος συμφωνεί απόλυτα με τον Χοντροπάγκαλο.
Γι' αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε η λύση της Χρυσής Αυγής. Αυτή ήταν η "καβάντζα" τους για τη δύσκολη ώρα. Ήταν χρήσιμη, γιατί εξ’ αρχής ήταν "κατασκευασμένη" με τα χαρακτηριστικά που βόλευαν τους βενιζελικούς. Η Χρυσή Αυγή είναι φτιαγμένη κατά "παραγγελία" με τα πιο παράδοξα χαρακτηριστικά ...Με τα χαρακτηριστικά εκείνα, που συμφέρουν μόνον τους βενιζελικούς και κανέναν άλλο. Είναι ΔΕΞΙΑ και ταυτόχρονα ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ...Από χόμπι ναζιστικήΕνώ, όπως είπαμε, ο ναζισμός στην Ελλάδα είχε ως πραγματικούς συνεργάτες τούς βενιζελικούς, τώρα θα τον χρεωθεί κι αυτόν η ΔΕΞΙΑ.
Αυτό, δηλαδή, το οποίο δεν θα τολμούσαν να κάνουν οι βενιζελικοί δωσίλογοι πριν τη Μεταπολίτευση, γιατί θα σηκώνονταν και οι πέτρες εναντίον τους, το κάνουν τώρα, γιατί αισθάνονται παντοδύναμοι. Αισθάνονται ότι απέναντί τους έχουν ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν "μνήμη" και άρα δεν θα μπορούν να θυμούνται ότι οι μόνοι αυθεντικοί Ναζί στη χώρα ήταν οι πραγματικοί συνεργάτες των ΝΑΖΙ ...και αυτοί ήταν οι βενιζελικοί. Ενώ ο δωσιλογισμός και οι συνεργασίες με τους Γκεσταπίτες αφορούσαν μόνον τους Λαμπράκηδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Παπανδρέου και τους Λάτσηδες, ξαφνικά κι αυτά θα τα "φορτώσουν" στη ΔΕΞΙΑ.
Απλά πράγματα. Τον ναζισμό, που έκανε μεγιστάνα τον "προοδευτικό" Λάτση, θα τον "χρεώσουν" σε δεξιούς χρυσαυγίτες, οι οποίοι δεν έχουν δεύτερη κάλτσα να φορέσουν. Όπως έκαναν με τη Χούντα, την κυβέρνηση-Μητσοτάκη, έτσι θα κάνουν και με το ΔΝΤ. Εύκολο είναι. 
...Και επειδή πολλές φορές τα σώματα είναι πιο "φλύαρα" από τα στόματα, στη φωτογραφία της Ντόρας με τον Μιχαλολιάκο "βλέπουμε" την πραγματική σχέση των βενιζελικών με το "μαγαζάκι" της Χρυσής Αυγής. Πάλι θα γελάνε σε κάποιο δωμάτιο οι βενιζελικοί με τους αφελείς Κασιδιάρηδες. Πάλι θα γελάνε οι πλούσιοι με κάποια αφελή φτωχόπαιδα, τα οποία "παλεύουν" με τα μπράτσα τους, γιατί δεν έχουν τίποτε άλλο να χρησιμοποιήσουν. Βάζουν τις χαφιεδοηγεσίες τους να τους παρασύρουν σε γελοίους χαιρετισμούς, για να λειτουργεί η ναζιστική "καρικατούρα" και γελάνε όλοι μαζί.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τι λέμε; Οι βενιζελικοί, που, ως ΝΑΖΙ, πλούτισαν, προδίδοντας την πατρίδα, έδωσαν "εργολαβία" τον πατριωτικό λόγο σε γραφικούς νεοναζί. Γιατί; ...Για να τον "κάψουν" ...Για να πάρουν τα πατριωτικά επιχειρήματα οι Κασιδιάρηδες και οι Λαγοί και να τα κάνουν "γραφικά" ...Για να παραμείνουν στο απυρόβλητο οι κλέφτες με τη λεία τους σαν "δημοκράτες" και να εμφανιστούν σαν πρόβλημα οι φτωχοί υπερπατριώτες, που είναι και φιλοναζί.
Με τη Χρυσή Αυγή παίζουν το παλιό κόλπο του ΚΚΕ από την "άλλη" πλευρά. Όπως "καίνε" τα επιχειρήματα των εργαζομένων, βάζοντας το σταλινικό ΚΚΕ να τα εκφράσει, έτσι "καίνε" και τα επιχειρήματα των πατριωτών, βάζοντας τη ναζιστική Χρυσή Αυγή να τα εκφράσει. Τι μένει "όρθιο" σ' αυτήν τη χώρα; ...Οι ίδιοι ...Οι "σοβαροί" κι "αποτελεσματικοί" ...Οι "ρεαλιστές" και οι "υπεύθυνοι"  ...Τι πειράζει που είναι λίγο "ακριβοί" και μας κόστισαν δισεκατομμύρια; ...Αυτούς έχει "ανάγκη" η χώρα.
Το είπε άλλωστε και ο Μητσοτάκης ...Ο ανιψιός του Βενιζέλου ...Ο γνωστός Εφιάλτης, ο οποίος παραμένει πάντα ο καλύτερος ψεύτης ...Ο καλύτερος στο είδος του, γιατί απλούστατα γνωρίζει να χειρίζεται άριστα τις μισές αλήθειες. Τι μας είπε ο Εφιάλτης; ..."Εμείς, με τις ανοησίες μας την φτιάξαμε" ...είπε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σχολιάζοντας τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Πού βρίσκεται η μισή αλήθεια και το μισό ψέμα, που ως άθροισμα μάς δίνουν ένα μεγάλο ψέμα; Η μισή αλήθεια, που είπε, είναι ότι αυτοί την έφτιαξαν. Πράγματι αυτοί την έφτιαξαν. Το ψέμα είναι ότι την έφτιαξαν με τις ανοησίες τους. Αυτό είναι τεράστιο ψέμα ...Με πολύ έξυπνες και συνωμοτικές ενέργειες την έφτιαξαν, για να την έχουν έτοιμη αυτή τη "δύσκολη" γι' αυτούς ώρα.
Όλα αυτά βεβαίως με τη "μαεστρία" του Εφιάλτη ..."Εμείς τη φτιάξαμε" λέει σαν ...δεξιός. Ακόμα κι αυτήν την ευθύνη την έχει η Δεξιά. Ο βενιζελικός, ο οποίος παριστάνει τον δεξιό σε μια βενιζελική Μεταπολίτευση, η οποία έσπρωξε τον κόσμο στον φασισμό, αποδίδει τις ευθύνες στη Δεξιά. 
Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει τα εθνικά πλούτη στα "χέρια" της και προδίδει τη χώρα στους δανειστές της, η Δεξιά τα "φορτώνεται" όλα. Την ώρα που η βενιζελική συμμορία έχει "δαγκώσει" 200 δις ευρώ και έχει βάλει τους ανθρώπους της να εξυπηρετούν τους τοκογλύφους μέσω του ΤΑΙΠΕΔ, την ευθύνη την παίρνουν τα φτωχόπαιδα της Χρυσής Αυγής. Την ώρα που ο υπάλληλος του Λάτση —ο Μητρόπουλος— κάνει τη μοιρασιά, εμφανίζεται σαν υπεύθυνος για την αθλιότητα της χώρας ο χρυσαυγίτης ο Μπάμπης ο "μεντεσές".
Αυτός ο "Μπάμπης" είναι πιο πολύτιμος απ' ό,τι θα μπορούσε να φανταστεί ακόμα και ο ίδιος. Γιατί; Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι το τελευταίο "χαρτί" που μπορούν να παίξουν οι βενιζελικοί, προκειμένου ν' "απομακρυνθούν" από το "κάδρο" της προδοσίας ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν πλούσιοι εξαιτίας του ναζισμού, έβαλαν τους βλάκες του ναζισμού να "χρεωθούν" τη φασαρία ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν "πλούσιοι", πουλώντας "δημοκρατία", έβαλαν τους ΔΕΞΙΟΥΣ να παριστάνουν τους φασίστες ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν βαθύπλουτοι ως πραγματικοί συνέταιροι με τον Ρούντολφ Χες, έβαλαν τους φτωχούς και τους αγράμματους, που θαυμάζουν μαύρες στολές, να παριστάνουν τους Ναζί ...Αυτοί, οι οποίοι έγιναν παράγοντες με τα όπλα των ταγματασφαλιτών, θα βγουν να "κατηγορούν" τους νεοναζί της ηλιθιότητας και της απόλυτης γραφικότητας του "σουγιά".
...Το "παραμύθι" ήδη άρχισε να "παίζεται". Η "παράσταση" έχει αρχίσει ήδη να "στήνεται" στη Βουλή. Οι ψευτοτσαμπουκάδες του ΚΚΕ απέναντι στη Χρυσή Αυγή είναι βγαλμένες από "σκονάκια" Πρεσβειών. Οι αθλιότητες του αληταρά Παφίλη είναι "στημένες" ..."Όχι σ' εμένα αυτά", είπε στη Χρυσή Αυγή ο σταλινικός υπηρέτης όλων των αφεντάδων αυτού του κόσμου ...Τα ίδια, που έκανε και η Κανέλη μπροστά στις κάμερες. Μαγκιές μεταξύ "ηθοποιών" είναι όλες αυτές ...Μαγκιές, για να "δείξουν" στον κόσμο τους "μονομάχους" ...Τους "μονομάχους" του φασισμού. Αυτοί έχουν συμφέρον από τους φασίστες, οι οποίοι βρίσκονται στη Βουλή. Αυτοί έβαλαν μέσα σ' αυτήν τόσο το ΚΚΕ όσο και τη Χρυσή Αυγή ...Έβαλαν τα "γουρούνια" του φασισμού να "λερώνουν" τη Βουλή, για να φαίνονται οι κλέφτες και οι προδότες "καθαροί".
Από την άλλη πλευρά —με μεθοδικό τρόπο— "κατασκευάζονται" και τα "θύματα" των φασιστών ...Οι "απέναντι" από τους φασίστες, οι οποίοι είναι προφανώς οι "δημοκράτες". Μας "συγκίνησε" ο πρασινοφρουρός Μανιάτης, ο οποίος θα παραμείνει "όρθιος" παρά τις απειλές για τη ζωή του ...Όλα "στημένα". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον φασίστα Κασιδιάρη να "βρίζει" το "δημοκρατικό" ΠΑΣΟΚ, είναι πολύ καθαρή, για να είναι από "κινητό". Η "πειρατική" εικόνα, που δείχνει τον ρατσιστή Κασιδιάρη ν' αμφισβητεί τη φυλετική "καθαρότητα" του Παπανδρέου, είναι πολύ "στημένη", για να είναι τυχαία ...Υπάρχει "στήσιμο" από το παρακράτος. Όπως ήταν "στημένο" το τηλεοπτικό συνεργείο έξω από το Πολυτεχνείο, έτσι θα στήνονται και τώρα οι κάμερες όπου βολεύει την προπαγάνδα των βενιζελικών.
...Μια προπαγάνδα, η οποία ήδη άρχισε να "τρέχει". Σε αυτό το παιχνίδι συμμετέχει και ο εγγονός του δωσίλογου Πάγκαλου. Ο χοντροθόδωρος, ως γνήσιος "κουκουλοφόρος" δωσίλογος, ήδη μοιράζει" ρόλους "φασιστών", προσπαθώντας να "απαλλάξει" τον εαυτό του και τους ομοίους του από τις ευθύνες. Γράφει επί λέξη σε ένα άρθρο του. "Αν ο κύριος Μιχαλολιάκος και οι μαυροφορεμένοι του είναι τα SS, τότε ο κύριος Τσίπρας και τα παρδαλά στίφη του είναι τα SA με όρους Βαϊμάρης". Ο εγγονός ενός ανθρώπου, ο οποίος ήταν στη μισθοδοσία των SS, χαρακτηρίζει σαν ναζιστές τους φτωχοπρόδρομους της Χρυσής Αυγής. Ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος απέκτησε τάσεις παχυσαρκίας με γάλα της Βέρμαχτ κατά την εποχή της μεγάλης πείνας, άρχισε να "πουλάει" την προστασία της Δημοκρατίας απέναντι στα Χρυσά Αυγά της αγραμματοσιάς και της βλακείας.
Θα μπορούσαν οι δωσίλογοι βενιζελικοί ν' ανοίξουν κουβέντα για ΝΑΖΙ, αν δεν είχε κάψει ο προδότης Καραμανλής τα αρχεία των δωσίλογων; Θα μπορούσε να αναφερθεί σε SS και ΝΑΖΙ ο εγγονός ενός βενιζελικού αρχιδωσίλογου χωρίς την παρουσία της "χρήσιμης" Χρυσής Αυγής; Με μέσον αυτήν την "χρήσιμη" Χρυσή Αυγή θέλουν να "διαφύγουν" οι βενιζελικοί ...Αυτή η αγράμματη Χρυσή Αυγή είναι ο ιδανικός "πυροκροτητής" κοινωνικών εντάσεων, εφόσον πάντα οι βιαιότητες διχάζουν τον λαό.
Τώρα μπορεί να καταλάβει ο αναγνώστης και τον λόγο για τον οποίο οι βενιζελικοί ασχολήθηκαν επί χρόνια με τους λαθρομετανάστες και μόνον τους τελευταίους μήνες με τη Χρυσή Αυγή. Τώρα μπορεί να καταλάβει τον λόγο που οι πάμπλουτοι Γιωργάκηδες, οι Ραγκούσηδες, οι Μπουτάρηδες ή οι Καμίνηδες ασχολήθηκαν με τόσο πάθος με τους φτωχούς λαθρομετανάστες. Για να δώσουν έναν δήθεν κοινωνικό ρόλο στη "σωτήρια" γι' αυτούς Χρυσή Αυγή, "κατασκεύασαν" τον αντίπαλό της. Απέναντι στους βίαιους κι αγράμματους του φασισμού θα έβαζαν τους τρομοκρατημένους λαθρομετανάστες. Πολλοί φτωχοί εναντίον πολλών φτωχών είναι ένα "τζάκι", που έχει "καύσιμα".
Αυτό έκαναν τα τελευταία χρόνια ...Γέμιζαν το "τζάκι" με "καύσιμα". Παριστάνοντας εκ του ασφαλούς τους ανθρωπιστές και τους κοσμοπολίτες, έστηναν απόλυτα μεθοδικά το εκνευριστικό "δόλωμα" των λαθρομεταναστών ...Των προκλητικών λαθρομεταναστών, οι οποίοι δεν "ικετεύουν" για επιβίωση, αλλά "απαιτούν" δικαιώματα ...Των λαθρομεταναστών με τα λαθραία και τα αφορολόγητα, οι οποίοι στήνονται μπροστά από τα μαγαζιά και εκνευρίζουν τους μαγαζάτορες ...Κάποιων λαθρομεταναστών, οι οποίοι, αφού λαδώσουν το "εντεράκι" τους, θέλουν να κάνουν σε μικρά κοριτσάκια αυτό, το οποίο δεν θα τολμούσαν να κάνουν ποτέ στις πατρίδες τους, γιατί θα τους κρεμούσαν τα αχαμνά τους στα αυτιά για σκουλαρίκια.
Αφού λοιπόν "φούντωσαν" τον λαό με συμβάντα σαν της Πάρου, τώρα του πετάνε μπροστά του τη Χρυσή Αυγή, για να του "λύσει" το πρόβλημα. Όπως τον "φούντωσαν" κάποτε με τους κομμουνιστές, οι οποίοι δήθεν θα τον έσφαζαν και θα του έπαιρναν τα χωράφια και τα σπίτια, έτσι κάνουν σήμερα και με τους λαθρομετανάστες, των οποίων την εγκληματικότητα οι ίδιοι ενθαρρύνουν. Ποιο είναι το ζητούμενο; Η απειλή κοινωνικής έντασης και όχι απαραίτητα μια σύγκρουση αυτής της κλίμακας. Σήμερα και μόνον η απειλή αρκεί, για να καθηλώσει μια κοινωνία στον φόβο.
Όπως κάποτε έβαλαν τους "νοικοκυραίους" να κυνηγάνε όποιον τους "έμοιαζε" με κομμουνιστή, έτσι θέλουν να κάνουν και τώρα. Απλά τώρα δεν τους βολεύει ο κομμουνισμός, γιατί δεν τον φοβάται κανένας. Η "χρεοκοπία" της Σοβιετικής Ένωσης είχε ως αποτέλεσμα η "παράγκα" της Αλέκας να μην τρομάζει πλέον κανέναν και άρα οι βενιζελικοί δεν μπορούν να "επενδύσουν" προς τα αριστερά. Αναγκαστικά πηγαίνουν από την άλλη πλευρά ...Πηγαίνουν στους ναζιστές ...Τους ναζιστές της πλάκας, που ούτε στο περίπου δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται ...Τους βολικούς ναζιστές, εφόσον μπορούν να τους "φορτώσουν" με τις γνωστές ρατσιστικές θεωρίες και άρα να καταφέρουν να εισπράξουν την αντίδραση, είτε του λαού είτε αυτών που θίγονται από τις θεωρίες αυτές και είναι οι λαθρομετανάστες.
Με τον τρόπο αυτόν μπορούν να εκμεταλλευτούν και το τεράστιο "έρμα" των λαθρομεταναστών ...Το "έρμα" εκείνο, το οποίο οι ίδιοι δημιούργησαν με τις δικές τους πολιτικές και τις δικές τους ΜΚΟ. Αυτοί, οι οποίοι στην Ελλάδα —ως κλέφτες και προδότες— θα έπρεπε να είναι παντελώς απομονωμένοι, βρίσκουν "συμμαχία" από έναν αξιοσέβαστο πληθυσμό λαθρομεταναστών. Αυτοί, οι οποίοι έπρεπε να πάνε στις Πλατείες για κρέμασμα, θα βγουν στις ίδιες Πλατείες να παριστάνουν τους "δημοκράτες" και τους "υπερασπιστές" του ανθρώπινου πολιτισμού.
Κατάλαβε ο αναγνώστης τον σχεδιασμό; Τα χρόνια κατά τα οποία έκλεβαν, ασχολούνταν με το θέμα των λαθρομεταναστών, για τη δύσκολη εκείνη ώρα, που θα έπρεπε να φύγουν από τον τόπο του εγκλήματος. Ασχολήθηκαν πρώτα με το "φόβητρο" και μετά με τους "διώκτες", γιατί αυτό επιβάλει η λογική. Πάντα το "θηρίο" μπαίνει τελευταίο, ώστε να ξεκινήσει η "παράσταση". Ποτέ δεν "φτιάχνεις" το "δόλωμα" μπροστά στο "θηρίο", γιατί θα χιμήξει άκαιρα και θα χαλάσει η παράσταση ...Πρώτα βάζεις επί χρόνια τους Αλαβάνους με τις "συνιστώσες" τους να προκαλούν τον κόσμο με τις αθλιότητές τους και μετά βάζεις την "αντίδραση" να επέμβει ...Πρώτα συνεννοείσαι με τη Δούρου και την Κανέλη για την "προβοκάτσια" και μετά καλείς τον ευέξαπτο Κασιδιάρη ...Πρώτα στήνεις τα "δολώματα" και μετά αμολάς τον "σκύλο". Έτσι δεν τρέχουν τα σκυλιά στις κυνοδρομίες; Τώρα "τρέχει" η Χρυσή Αυγή και οι βενιζελικοί ξεκαρδίζονται στα γέλια με τους "διασκελισμούς" της.
Η Χρυσή ευκαιρία.
Προεκλογικά είπαμε —σε κάποιο άρθρο μας— ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια "χρυσή" ευκαιρία για τη Δημοκρατία μας ...Θεωρήσαμε ευκαιρία την είσοδό της στη Βουλή. Ευκαιρία, γιατί με τον τρόπο αυτόν θα αποκάλυπτε το "καρκίνωμα" της "δημοκρατίας" της Μεταπολίτευσης, το οποίο είναι το κοινοβουλευτικό ΚΚΕ. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή με την εξίσου παράλογη είσοδό της στη Βουλή, θα έθετε υπό αμφισβήτηση και την παρουσία του σταλινικού ΚΚΕ μέσα σ' αυτήν. Αυτή ήταν η "ευκαιρία", που έδινε η Χρυσή Αυγή στη Δημοκρατία μας. Η ναζιστική Χρυσή Αυγή θα μπορούσε άθελά της να γίνει το αίτιο να καθαρίσει η Βουλή των Ελλήνων από τα φασιστικά της "πρόσθετα".
Με την παρουσία της στη Βουλή θα αποκάλυπτε τα "κενά" του νόμου ...Θα αποκάλυπτε τον βιασμό που υπέστη το δημοκρατικό μας σύστημα από τους βενιζελικούς, οι οποίοι έβαλαν μέσα στον ναό της Δημοκρατίας τα παλιά τους "συνεταιράκια", που ήταν οι σταλινικοί προδότες. Αυτή η αποκάλυψη ήταν το "χρυσό" της ευκαιρίας. Σήμερα όλοι οι "πονηροί" δήθεν ψάχνουν νομική "φόρμουλα", για να βγάλουν τη Χρυσή Αυγή από τη Βουλή. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι τη διαφήμισαν και την έβαλαν στη Βουλή, είναι αυτοί που σήμερα θέλουν δήθεν να τη βγάλουν.
Αυτό, το οποίο συμβαίνει σήμερα με τη Χρυσή Αυγή, θα έπρεπε να είχε συμβεί πριν πολλά χρόνια για το χαφιεδομάγαζο του Περισσού ...Το χαφιεδομάγαζο των εκατομμυριούχων "συντρόφων". Όπως λοιπόν σήμερα κάποιοι Έλληνες και Ευρωπαίοι αναζήτησαν νομικούς λόγους, για ν' αποκλείσουν το φασιστικό κόμμα από τη Βουλή, έτσι θα έπρεπε να κάνουν εδώ και χρόνια και για το σταλινικό ΚΚΕ ...Το ΚΚΕ, το οποίο είναι μέσα στη Βουλή εξαιτίας ενός "μπακαλόχαρτου", στο οποίο έχει υπογράψει ότι θα σέβεται τη Δημοκρατία.
Όσο φασιστική είναι η ναζιστική Χρυσή Αυγή, άλλο τόσο είναι και το σταλινικό ΚΚΕ. Όσο παράνομη είναι η είσοδος στη Βουλή της Χρυσής Αυγής, άλλο τόσο παράνομη είναι και η είσοδος του ΚΚΕ. Εφόσον λοιπόν έβαλαν το ΚΚΕ να υπογράψει μια τέτοια υπεύθυνη Δήλωση Υποταγής, θα έπρεπε να το κάνουν και για τη Χρυσή Αυγή. Γιατί την εξαίρεσαν; Πώς δέχθηκε το "δημοκρατικό" ΚΚΕ μια τέτοια διακριτική συμπεριφορά σε βαθμό ρατσισμού; Ο Αδωνόσπυρος δεν είναι αυτός, ο οποίος θα την "καταγγείλει" σαν "εγκληματική συμμορία"; Γιατί να μπει σ' αυτόν τον κόπο και να μπλέξει τα πράγματα; Ας κάνει μια ερώτηση στη Βουλή για το "δικαίωμα" της ναζιστικής Χρυσής Αυγής να παρευρίσκεται στις συνεδριάσεις του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ας κάνει μια ερώτηση για τη διαφοροποίηση που παρουσιάζεται στην περίπτωσή της σε σχέση με το ΚΚΕ.
Εφόσον για κάποιους ήταν απαραίτητο —για την ασφάλεια της Δημοκρατίας— ένα τέτοιο "μπακαλόχαρτο", γιατί να μην υπογράψει το ίδιο και η Χρυσή Αυγή; Εφόσον υποτίθεται υπάρχει το "αντίμετρο", το οποίο ακυρώνει την απειλή ενός φασιστικού μηχανισμού, γιατί να μην χρησιμοποιηθεί και για την περίπτωσή της; Γιατί μόνον το "περήφανο" ΚΚΕ να έχει υπογράψει Δήλωση Υποταγής, προκειμένου ν' αποκτήσει πρόσβαση στα κρατικά εκατομμύρια; Τ ην ίδια Δήλωση Υποταγής να υπογράψουν και οι φασίστες της Χρυσής Αυγής. Ας επικαλεστεί ο Αδωνόσπυρος και το ΚΚΕ και ας ζητήσει τη μαρτυρία του ...Να απαλλάξει έτσι και τον ΝΑΖΙΣΤΗ Πάγκαλο από την υποχρέωση να ψάχνει νομική λύση για την αποβολή του ναζιστικού κόμματος από τη Βουλή ...Να μην αναρωτιέται καθημερινά και ο ΔΟΛιος Πρετεντέρης αν είναι "κανονικό" κόμμα η Χρυσή Αυγή.
Επειδή όλα αυτά αντιλαμβανόμαστε ότι είναι αστεία σε βαθμό γελοιότητας, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Εφόσον είναι κάποιος φασίστας, είτε ναζιστής είτε σταλινικός, δεν έχει κανέναν λόγο να βρίσκεται στη Βουλή. Η Δημοκρατία εξαντλείται στο να τους επιτρέπει να υπάρχουν και να δραστηριοποιούνται στην κοινωνία. Το να τους δεχθεί στον ναό της είναι παράλογο σε βαθμό ηλιθιότητας. Το γεγονός ότι υπάρχουν νόμοι, οι οποίοι διασφαλίζουν την ανεξιθρησκία, δεν σημαίνει ότι είναι λογικό να βλέπουμε μουφτήδες να μοιράζουν αντίδωρο στην Εκκλησία ή παπάδες να καλούν από τα τζαμιά τους πιστούς.
Ο καθένας βρίσκεται εκεί όπου προβλέπει να βρίσκεται η ιδεολογία και τα πιστεύω του. Αν δεν πιστεύεις στη Δημοκρατία, δεν έχεις λόγο να μπαίνεις στη Βουλή. Αν θέλεις να την καταλύσεις, υπάρχει πεδίο λαμπρό να το κάνεις, αλλά αυτό είναι στους δρόμους και στις πλατείες και όχι στο εντευκτήριο της Βουλής με κρατικό μισθό. Αν θέλεις να μπεις μέσα στη Βουλή, για να διευκολύνεις τον στόχο σου, που είναι η κατάλυση και η ανατροπή της, θα πρέπει ν' αντιμετωπίζεσαι ως εγκληματίας και όχι ως ιδεολόγος αγωνιστής. Από τη στιγμή που κάποιοι σταλινικοί και ναζιστές πρέπει να υπογράψουν υπεύθυνες δηλώσεις για να μπουν στη Βουλή, σημαίνει ότι δεν δικαιούνται να βρίσκονται εκεί ...Τελεία και παύλα.
Αυτή είναι η αλήθεια του άρθρου, που γράψαμε προεκλογικά, αλλά είναι η μισή αλήθεια. Την άλλη μισή θελήσαμε να την κρατήσουμε για τους εαυτούς μας, τουλάχιστον μέχρι να περάσουν οι εκλογές. Είχαμε δικαίωμα να την κρατήσουμε, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχε "παιχτεί" η τελευταία πράξη του έργου. Το γεγονός ότι υπολογίζαμε τις μελλοντικές κινήσεις τους, δεν σημαίνει ότι θα έπρεπε να τις αποκαλύψουμε πριν αυτές συμβούν. Δεν αποκρύψαμε δηλαδή κάτι, το οποίο υπήρχε. Απλά δεν αποκαλύψαμε κάτι, το οποίο ΘΑ υπήρχε.
Γιατί το κάναμε αυτό; Γιατί γνωρίζαμε ότι, από τη στιγμή που η συμμορία των βενιζελικών έβαλε "φωτιά" στο εθνικό μας "καράβι", την κρίσιμη ώρα θα είχε ανάγκη διαφυγής. Γνωρίζαμε ότι τέτοιο "μέσο", για να το καταφέρουν, είναι μόνον η Χρυσή Αυγή και τους περιμέναμε. Τώρα, που πήρε "φωτιά" το "καράβι" και η συμμορία τού Γιωργάκη και του Αντωνάκη δείχνει πιο ενιαία από ποτέ, οι ανάγκες τους είναι τεράστιες. Οι ανάγκες τους είναι τεράστιες, γιατί κουβαλάνε τις "λείες" τους και οι λαός τούς "βλέπει" πλέον ...Γνωρίζουν οι πάντες ποιοι είναι οι κλέφτες.

...Αυτό γνωρίζαμε εμείς και αυτό περιμέναμε. Τώρα, που θα παίξουν το "χαρτί" της Χρυσής Αυγής, είναι πραγματικά η "Χρυσή" ευκαιρία να τους κάνουμε ζημιά. Τώρα, που "παίζουν" με τη Χρυσή Αυγή, είναι ευκαιρία να πούμε κι εμείς στον κόσμο τι ακριβώς είναι η Χρυσή Αυγή και πού τους είναι χρήσιμη. Να δούμε ποιοι την διατηρούσαν "ζωντανή" τόσα χρόνια χωρίς εμφανείς πόρους και με ελάχιστους θορυβώδεις οπαδούς ...Τώρα είναι η ευκαιρία ...Τώρα, που οι βενιζελικοί έχουν μπει σε έναν "μονόδρομο" και το μόνο "μέσον" τους είναι η Χρυσή Αυγή ...Τώρα, που πληρώνουν "παραστάσεις" σύγκρουσης, απειλώντας μας με δήθεν εμφυλίους ...Τώρα, που πραγματικά την χρησιμοποιούν ως "σκάφος" διαφυγής.
Τώρα είναι η πραγματική "Χρυσή" ευκαιρία, γιατί αυτό το "χαρτί", που έχουν να "παίξουν", είναι της πλάκας. Μπορούμε να καταστρέψουμε το τελευταίο τους "χαρτί" τώρα, που το έχουν απόλυτη ανάγκη να το "παίξουν". Πριν από λίγες ημέρες ο βουλευτής Παππάς της Χρυσής Αυγής —στη γνωστή στημένη παράσταση προκλήσεων με το ΚΚΕ— είπε μια πονηράδα με σεξουαλικό υπονοούμενο. Απευθυνόμενος στο ΚΚΕ, του προέβλεψε ότι στις επόμενες εκλογές θα πάρει 3. Δίκιο έχει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Στις επόμενες εκλογές το ΚΚΕ πράγματι ...θα πάρει τα τρία. Όμως, το κακό για τη Χρυσή Αυγή είναι ότι ο λαός έχει και γι' αυτήν την ίδια "κατάθεση" στον "λογαριασμό" του ...Θα πάρει κι αυτή άλλα 3 ...Το ξέρει ήδη ...Δεν χρειάζεται να της το πούμε εμείς. Άσχετα με το τι δείχνουν οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις των βενιζελικών εταιρειών, ο χρυσαυγίτες γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι συμβαίνει.
Γνωρίζουν ότι το δυναμικό τους δεν άλλαξε μετά τις εκλογές. Το μόνο το οποίο άλλαξε ήταν το οικογενειακό εισόδημα του Μιχαλολιάκου και η "κεφαλαιοποίηση" του Κασιδιάρη στο "χρηματιστήριο" αξιών των εργένηδων. Απόδειξη ότι το γνωρίζουν αυτό είναι ότι δεν δοκίμασαν να κάνουν μια "καταμέτρηση" των δυνάμεών τους κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Μέρκελ στην Ελλάδα. Θα είχε δυνάμεις η Χρυσή Αυγή και δεν θα έκανε "επίδειξη" δύναμης; Αυτή παρελαύνει με δέκα άτομα και δεν θα αναστάτωνε την κοινωνία με τις συγκεντρώσεις της; Δεν έχει δυνάμεις και γι' αυτόν τον λόγο παραμένει ήσυχη. Εξακολουθούν να παραμένουν περιθωριακοί και ανυπόληπτοι πολιτικά. Οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι ήταν πάντα μέλη της, είναι αυτοί, οι οποίοι και σήμερα συμμετέχουν στις "μαζώξεις" τους ...Ούτε ένας παραπάνω, εξαιτίας της εκλογικής "επιτυχίας" τους. Γι' αυτόν τον λόγο δεν τολμούν να κάνουν μεγάλες δημόσιες συγκεντρώσεις, για να εκμεταλλευτούν τον "αέρα" που τους έδωσε ο λαός.
Η σχέση του λαού με τη Χρυσή Αυγή είναι σαν το σεξ της εκδίκησης. Κάνεις σεξ με κάποιον που αντιπαθείς, για να προκαλέσεις πόνο σε κάποιον άλλο, ο οποίος σε πλήγωσε. Αυτό το καταλαβαίνει πρώτος και καλύτερος αυτός ο οποίος υποτίθεται επωφελείται και είναι ο ευκαιριακός εραστής ...Ο κατά σύμπτωση εραστής, ο οποίος προσπαθεί να επωφεληθεί όσο περισσότερο μπορεί, αλλά που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως δεν είναι τίποτε όπως φαίνεται. Στην περίπτωσή μας ο ευκαιριακά επωφελημένος "εραστής" είναι η Χρυσή Αυγή ...Η δήθεν "λαοφιλής" Χρυσή Αυγή. 
Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, θα πρέπει να πούμε το εξής. Εμείς μέσα από το κείμενο αυτό δεν αμφισβητούμε τον πατριωτισμό κανενός. Δεν έχουμε "πατριδομετρητές" και δεν είναι δουλειά μας να κάνουμε "μετρήσεις". Μακάρι τα παιδιά της Χρυσής Αυγής να αγαπάνε την πατρίδα όσο ισχυρίζονται ότι την αγαπάνε. Κέρδος έχει η Ελλάδα από όλους όσους την αγαπάνε και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς. Δεν χρειάζεται κανείς να είναι ούτε έξυπνος ούτε καταρτισμένος, για να έχει περισσότερη αξία η αγάπη του. Η αγάπη των πάντων προς την πατρίδα κρίνεται με τα ίδια απόλυτα δεδομένα και τους αφορά όλους εξίσου ...μορφωμένους ή αμόρφωτους ...πλούσιους ή φτωχούς.
Ως εκ τούτου δεν μπαίνουμε καν στην κουβέντα να κρίνουμε τον πατριωτισμό των μελών της Χρυσής Αυγής. Εφόσον μας λένε ότι αγαπάνε την Ελλάδα, εμείς τους πιστεύουμε. 
...Απλά πράγματα. Μπορεί να μην αμφισβητούμε τον πατριωτισμό και τις αγαθές προθέσεις των οπαδών της Χρυσής Αυγής, αλλά έχουμε κάθε δικαίωμα ν' αμφισβητήσουμε την "ευφυία" της και ως εκ τούτου και τη χρησιμότητά της για την πατρίδα. Έχουμε δικαίωμα ως πολίτες να κρίνουμε τις επιλογές της ηγεσίας της. Επιλογές, οι οποίες πρέπει να κριθούν για την ορθότητά τους, όταν φέρνουν αρνητικά αποτελέσματα για την κοινωνία και το έθνος. Έχουμε δικαίωμα ν' αμφισβητήσουμε την αξιοπιστία της ηγεσίας της, όταν διαπιστώνουμε ότι πολύ συχνά κάνει πολύ "χρήσιμα" για κάποιους "λάθη". Πάντα κρίνεται η ηγεσία με διαφορετικά κριτήρια από τους υπολοίπους ομοϊδεάτες της, εφόσον από αυτήν εξαρτάται η "ευφυία" της οργάνωσης.
...Ειδικά σήμερα, που η Χρυσή Αυγή έχει ανοίξει το "στοματάκι" της και λέει ό,τι να 'ναι ...Σήμερα, που μιλάει για "εμφύλιους" και διχασμούς. Σήμερα όχι μόνον δεν θεωρούμε ότι ως οργάνωση είναι χρήσιμη για την πατρίδα μας, αλλά την θεωρούμε άκρως επικίνδυνη. Το τραγικό είναι ότι στο επίπεδο της βάσης είναι άκρως επικίνδυνη όχι από πρόθεση προδοσίας ή κερδοσκοπίας, αλλά κυρίως λόγω βλακείας. Δεν είναι απαραίτητη η κακή πρόθεση, για να κάνει κάποιος κακό. Κακό μπορείς να κάνεις ακόμα κι από βλακεία ή από άγνοια. Το να παίζει κάποιος με πυροτεχνήματα σε ένα πάρκο, μπορεί να είναι ακίνδυνο. Το να κάνει το ίδιο μέσα στο πιλοτηριο ενός αεροπλάνου, δεν είναι απλά επικίνδυνο, αλλά είναι εγκληματικό.
Τέτοιο " πιλοτηριο " για ένα κράτος είναι το πολιτικό του σύστημα και εκεί μπορεί να κάνει κάποιος ζημιά με την άγνοια ή την αφέλειά του ...Αυτό παθαίνουν οι χρυσαυγίτες. Τους έδωσαν βήμα στα μεγάλα κανάλια και αντί να ενώνουν τους Έλληνες σ' αυτές τις δύσκολες στιγμές, τους διχάζουν. Τους έβαλαν στη Βουλή και τους "δουλεύουν" οι πονηροί, για να εκμεταλλεύονται τις αντιδράσεις τους. Τους πηγαίνουν στα μέρη όπου δεν πρέπει να βρίσκονται και τους αφήνουν να κάνουν αυτά, τα οποία, αν είχαν γνώσεις, δεν θα έκαναν. Καθημερινά εκμεταλλεύονται την άγνοιά τους και ρίχνουν "νερό" στον "μύλο" των "δημοκρατών", οι οποίοι μας λεηλάτησαν ...Εκμεταλλεύονται την ενστικτώδη αντίδρασή τους.
Αυτό, το οποίο λέμε, δεν είναι παράξενο. Όταν θέλεις να προκαλέσεις μια φασαρία, δεν χρειάζεται να πληρώσεις καί τις δύο πλευρές. Δεν σε συμφέρει να τις πληρώσεις καί τις δύο. Πληρώνεις τη μία, για να έχεις έναν απόλυτα αξιόπιστο καυγά. Αν πληρώσεις καί τις δύο πλευρές, πέρα από το ότι είναι πιο ακριβό, υπάρχει κίνδυνος η "παράσταση" να βγει "σούπα" και να αποτύχεις. Πάντα πληρώνεις τη μία πλευρά. Ποιοι προκαλούν τους χρυσαυγίτες; Ποιοι τους κάνουν να φαίνονται βάρβαροι, αγράμματοι, καθυστερημένοι και φασίστες; Ποιοι τους βρίζουν και όταν έρχονται οι κάμερες εξαφανίζονται, με αποτέλεσμα οι μόνοι οι οποίοι να εμφανίζονται να βρίζουν να είναι οι χρυσαυγίτες; ...
...Αυτοί, οι οποίοι, χωρίς να έχουν κάποιο γνωστό επάγγελμα, καταφέρνουν και ζουν πολυτελώς στην πατρίδα μας ...ακόμα και σε συνθήκες απόλυτης οικονομικής κρίσης ...Οι επαγγελματίες "ευαίσθητοι" ...Οι επαγγελματίες ανθρωπιστές ...Τα άγρυπνα "μάτια" των "παρατηρητηρίων" ...Οι "χρυσοκάνθαροι" των ΜΚΟ ...Αυτοί, τους οποίους αποκαλούμε επαγγελματίες αριστερούς και για τους οποίους δεν μάθαμε ποτέ ποιοι είναι οι "εργοδότες" τους ...Οι "μέσα" σε όλα, χωρίς να έχουν εργαστεί ποτέ. Αυτοί προκαλούν τη Χρυσή Αυγή. Αυτοί την ωθούν σε ακρότητες, γιατί γνωρίζουν πώς λειτουργεί. Όταν μέσα στις ακροαριστερές οργανώσεις τής "ευαισθησίας" και του "ανθρωπισμού" περιφέρονται άπειροι έμμισθοι χαφιεδοπράκτορες, ευνόητα είναι μερικά πράγματα. Όταν ανάμεσα στις νεοταξίτικες ΜΚΟ υπάρχουν έμπειροι προβοκάτορες, τι περιμένουν τα αφελή παιδιά της Χρυσής Αυγής; Ποιος αγαθάμπουρας της Χρυσής Αυγής μπορεί να συγκριθεί με τον "ευαίσθητο" και λαθρολάγνο Κωνσταντίνου;
Δεν υπάρχει μυστήριο σ' αυτό το οποίο λέμε. Η Χρυσή Αυγή είναι το εύκολο "θύμα", γιατί ο σχεδιασμός την κάνει θύμα. Το ελληνικό κράτος έχει ιδιομορφίες και αυτές οι ιδιομορφίες μεταφέρονται και στο παρακρατικό του πρόσωπο. Το βενιζελικό μονοπώλιο της εξουσίας αναγκαστικά έχει το παρακρατικό του πρόσωπο "αριστερά". Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι το διαφορετικό. Δεν είναι δυνατόν την επίσημη εξουσία του κράτους να την έχουν οι βενιζελικοί και το παρακράτος να το ελέγχουν οι δεξιοί αντίπαλοί τους. Δεν είναι λογικό οι βενιζελικοί να έχουν τα "κλειδιά" των διορισμών στο υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και ο Πάγκαλος να "καταγγέλλει" σχέσεις αστυνομίας και Χρυσής Αυγής ...Αυτά πάνε "πακέτο".
Όποιος ελέγχει το κράτος, ελέγχει και το παρακράτος ...Δύο σε ένα, γιατί χωρίς "δεκανίκια" δεν μπορεί να λειτουργήσει καμία αντιδημοκρατική εξουσία. Οι σχέσεις δηλαδή μεταξύ αστυνομίας και Χρυσής Αυγής, που "καταγγέλλει" ο Πάγκαλος, είναι αληθείς, αλλά δεν αποδεικνύουν αυτά τα οποία ο ίδιος υπονοεί. Δημιουργούν ερωτήματα πολύ πιο περίεργα από τις προφανείς "απαντήσεις". Δεν αποδεικνύουν ότι η Αστυνομία είναι ακροδεξιά, επειδή έχει σχέση με την ακροδεξιά Χρυσή Αυγή. Προκαλούν υποψίες ότι, εφόσον η Αστυνομία είναι εκ των δεδομένων βενιζελική, μάλλον η Χρυσή Αυγή μπορεί και να μην είναι και τόσο ακροδεξιά όσο "φωνάζει" η ίδια ότι είναι. Από το φανερό και το σίγουρο υποθέτεις για το μυστικό και το αβέβαιο και όχι το αντίθετο. Το απόλυτα σίγουρο είναι ο βενιζελισμός της αστυνομίας και όχι η ιδεολογία της Χρυσής Αυγής.
Όλα αυτά τα περίεργα και τα παράδοξα είναι αποτελέσματα των ιδιομορφιών του ελληνικού παρακράτους. Στην Ελλάδα δυστυχώς τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Στην Ελλάδα οι ίδιοι άνθρωποι, οι οποίοι "βαράνε", είναι και οι ίδιοι, που "κλαίνε" πιο δυνατά και από τα θύματά τους. Αυτό είναι το όλο "παραμύθι". Οι μεγαλύτεροι θύτες είναι αυτοί, οι οποίοι παριστάνουν τα θύματα. Οι πιο σκληροί φασίστες είναι αυτοί, οι οποίοι κάνουν τους "προστάτες" της δημοκρατίας. Λογικό είναι αυτό, εφόσον με τεχνάσματα και ψέματα οι παλιοί δωσίλογοι έπρεπε να μας κυβερνήσουν "δημοκρατικά". Οι παλιοί δωσίλογοι έπρεπε να μας βάλουν στη δική τους Χούντα και μετά να μας "χαρίσουν" τη "δημοκρατία" της Μεταπολίτευσης.
Εξαιτίας του βενιζελικού μονοπωλίου στη μεταπολεμική εξουσία, το ελληνικό παρακράτος βρίσκεται "αριστερά" ...και όχι "δεξιά", όπως νομίζουν όλοι, λόγω της ΔΟΛιας προπαγάνδας των "ηρώων" των Πολυτεχνείων. Δεν βρίσκεται εκεί όπου μας "δείχνουν" οι "ήρωες" της "δημοκρατίας", αλλά στην αντίθετη πλευρά.  Ο αναγνώστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το παρακράτος πάντα βρίσκεται εκεί όπου κινούνται οι άνθρωποι της εξουσίας και άρα οι δικοί του άνθρωποι ...Εκεί όπου κινούνται οι άνθρωποι εκείνοι, τους οποίους η εξουσία πληρώνει, για να κάνουν αυτά που κάνουν. Το παρακράτος είναι αυτό που πληρώνεις, για να λειτουργεί μέσω της πρόκλησης και να εγκλωβίζει τον λαό στις γνωστές "στάνες".
Απέναντι από το παρακράτος αυτό —και άρα από τη "δεξιά" πλευρά— βρίσκονται τα χαϊβάνια ...και αυτά λειτουργούν τζάμπα. Κάθε φορά που οι βενιζελικοί θέλουν ένταση, προκαλούν τους αφελείς. Αρκούν μερικοί Τατσόπουλοι, Δραγώνες και Ρεπούσηδες και πάντα θα έχουν έτοιμους τους "πελάτες" τους. Είτε αυτοί είναι χρυσαυγίτες είτε θρησκόληπτοι είτε οτιδήποτε άλλο ακροδεξιό, είναι εύκολο να το προκαλέσουν και να το "εκμεταλλευτούν" ανάλογα με την περίσταση ...Μιλάμε για επαγγελματίες της προβοκάτσιας ...Μεροκάματο βαρβάτο βγάζουν και με αυτό ζουν ...Εύκολα πράγματα ...Μια σημαία να κάψουν ή ν' αμφισβητήσουν τον ανδρισμό κάποιου εθνικού ήρωα και θα βγουν οι "πελάτες" ν' αντιδράσουν.
Αυτοί οι "πελάτες"-χαϊβάνια πάντα τσιμπάνε με τον ίδιο τρόπο στα "δολώματα" των προβοκατόρων. Είναι τόσο "σίγουρη" η αντίδρασή τους, ώστε οι προβοκάτορες τούς χρησιμοποιούν για να τους λύνουν όλα τα προβλήματα ...Ακόμα και τα οικονομικά. Ακόμα και το star system του πνευματικού κόσμου της Μεταπολίτευσης έτσι έχει στηθεί. Όποια θεατρική παράσταση θέλουν να "ξεχωρίσει" ή όποιο βιβλίο θέλουν να κάνουν best seller, ξέρουν πού θ' "απευθυνθούν". "Μ" εις την "Ν" και βγήκαν όλοι ―δωρεαν βεβαίως― με τα δικράνια, για να κάψουν τις "μάγισσες".
Εδώ έκαναν τον Ανδρουλάκη συγγραφέα αιχμής, γιατί να μην κάνουν διάσημο και κάποιον άλλον φέρελπι σκηνοθέτη; Σε αυτούς ελπίζει και ο Τατσόπουλος για να "διακριθεί", γιατί, όπως βλέπουμε, η "πένα" του δεν τον βοηθά ιδιαίτερα. Έχει βρει το κόλπο με το twitter και τους προκαλεί μέρα-νύχτα, παραμένοντας μόνιμα στο προσκήνιο, πράγμα το οποίο δεν το πέτυχε ποτέ με τα βιβλία του ...Μια χαρά. Με τις κολοκοτρωναίικες προκλήσεις τον τσίμπησε τον βουλευτικό μισθό ....και η τέχνη μπορεί να περιμένει. Πάντα οι αφελείς φανατικοί θα κάνουν τα ίδια λάθη, εφόσον δεν έχουν πλήρη εικόνα της κατάστασης. Όμως, το μεγαλύτερο κακό είναι πως δεν μαθαίνουν μέσα από τα λάθη τους.
Όταν δεν έχεις εικόνα της κατάστασης —και άρα τη δυνατότητα να προστατευτείς πριν ενεργήσεις—, κοιτάς να δεις εκ των υστέρων τι συνέβη ...Έστω και εκ των υστέρων, κάτι να μάθεις μέσα από το λάθος σου ...Να καταλάβεις τον λόγο που όλοι —εκτός από εσένα— καταλαβαίνουν ότι είσαι χαϊβάνι. Από τις συνέπειες των πράξεών σου μπορείς να καταλάβεις πόσο λάθος είναι αυτές. Ούτε αυτό, το οποίο κάνει ακόμα κι ένας σκύλος, όταν πρέπει να επαναλάβει μια οδυνηρή γι' αυτόν ενέργεια, δεν το κάνουν οι χρυσαυγίτες, για να προστατευτούν. Κάνουν διαρκώς τα ίδια λάθη και δεν μαθαίνουν ποτέ. Μία ή δύο φορές κάνεις μια λανθασμένη κίνηση και μετά μαθαίνεις και την αποφεύγεις ...Όχι επειδή κατάλαβες εκ των προτέρων πώς και από ποιους μεθοδεύτηκε —πράγμα δύσκολο—, αλλά επειδή είδες εκ των υστέρων ποιος επωφελήθηκε από το λάθος σου — πράγμα εύκολο.
Όταν μέσα σε μια κοινωνία, την οποία την έχουν ρημάξει οι βενιζελικοί Κολεγιόπαιδες του Ψυχικού, τους δίνεις —με τις βάρβαρες πράξεις σου— πολιτισμένο "λόγο", κάπου κάνεις λάθος. Όταν επιτρέπεις στον Δένδια να εμφανίζεται σαν "υπερασπιστής" της Δημοκρατίας, υπάρχει πρόβλημα ...και αυτό το πρόβλημα το δημιουργείς ΕΣΥ. Όταν επιτρέπεις στον Μπίστη να εμφανίζεται σαν "υπερασπιστής" της ελευθερίας έκφρασης, υπάρχει πρόβλημα ...και αυτό το δημιουργείς ΕΣΥ. Όταν επιτρέπεις στον λαθροΚαμίνη να υπερασπίζεται τα "ιδεώδη" της αρχαίας Αθήνας, υπάρχει πρόβλημα ...και αυτό το δημιουργείς και πάλι ΕΣΥ. Όταν επιτρέπεις σε ένα σκουπίδι σαν τον Καψή να παριστάνει τον αγανακτισμένο "τηλεδημοκράτη", κάπου ΕΣΥ έχεις κάνει λάθος.
Έχεις κάνει τεράστιο λάθος, που δεν αφορά μόνον εσένα, αλλά λειτουργεί εις βάρος του συνόλου της κοινωνίας. Γίνεσαι —με το λάθος σου— συνένοχος των εγκληματιών, γιατί αφήνεις στα "όργανα" της προπαγάνδας να τραβάνε το "βλέμμα" του λαού από τους κλέφτες και να "βλέπουν" τα δευτερεύοντα ...Να μην βλέπουν τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά να βλέπουν εσένα ...τον βλάκα. Την πιο κρίσιμη ώρα για την ελληνική κοινωνία έρχονται οι βλάκες και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο.
Την ώρα που η πασοκικη συμμορία έχει βάλει την ελληνική "οικοσκευή" στο "καρότσι" του ΤΑΙΠΕΔ και την ρημάζει, εχθροί της κοινωνίας —από "λάθος" τους— έγιναν οι αγράμματοι χρυσαυγίτες; Την ώρα που η κυβέρνηση των δωσίλογων πρέπει να περάσει τα νέα μέτρα, καταστρέφοντας μια ολόκληρη γενιά και μια πατρίδα, καθόμαστε και βλέπουμε κάποιον ανύπαρκτο Λαγό να βρίζει; Την ώρα που πρέπει να βρίζουν όλοι τον χαφιέ Κουβέλη, ο οποίος δίνει αριστερό άλλοθι στη δικομματική συμμορία των δωσίλογων, του δίνουμε το δικαίωμα να "πουλήσει" αριστεροσύνη και δημοκρατική "ευαισθησία" στα κανάλια; Είναι ντροπή την ώρα που γκρεμίζεται η πατρίδα μας, να κάθονται οι Έλληνες και να παρακολουθούν στις τηλεοράσεις τούς ηλίθιους να μαλώνουν.
...Έλεος δηλαδή ...Ακόμα και η ηλιθιότητα έχει κάποια όρια. Την ώρα που ο κόσμος πρέπει να βλέπει τους πραγματικούς εχθρούς του, πηγαίνουν οι βλάκες κι αλλάζουν το "κάδρο"; Την ώρα που ο Λάτσης κλέβει ό,τι βρίσκει μπροστά του, ο λαός θα βλέπει τον "Γιάννη" των "απαράδεκτων" να μας εξηγεί αυτά, τα οποία γνωρίζουμε πριν τη Γαλλική Επανάσταση; Την ώρα που ο Σάλλας έχει αρπάξει την τράπεζα του αγροτικού κόσμου, ο λαός θα βλέπει την κάθε αποτυχημένη θεατρίνα να του εξηγεί τα περί βαρβαρότητας; Την ώρα που ο Τόμσεν κατακρεουργεί τις ζωές των Ελλήνων, ο λαός θα βλέπει τον Τατσόπουλο να του εξηγεί για τον Βολταίρο; Ποιος τους εμφανίζει όλους αυτούς τους "πεθαμένους" και τους "ανύπαρκτους" στο προσκήνιο; Αυτοί, οι οποίοι δεν μπόρεσαν ποτέ να "μιλήσουν" με την τέχνη τους, εξαιτίας ποιων μιλάνε για την τέχνη στα σαλόνια μας;

Γιατί πήγε εκεί η Χρυσή Αυγή; Ποιος την έστειλε εκεί; Το να συνοδεύουν μέλη της γριές, για να πάρουν τις συντάξεις τους, δεν είναι απαραίτητα κακό ...Το ν' αναλάβουν οι χρυσαυγίτες να "αξιολογούν" τα κοινωνικά φαινόμενα, είναι σίγουρα κακό. Μήπως η Χρυσή Αυγή έχει αναλάβει εργολαβικά εκτός από τις γριές να προστατεύει και τα θεία; Προστάτεψε επιτυχώς τα πολιτικά θέματα του τόπου και τώρα θα πάει και στα "ανώτερα"; Από ποιον πήρε την "εργολαβία" να προστατεύει την πίστη στον εβραιοχριστιανισμο και εμείς δεν το ξέρουμε; Δεν είχε κανέναν λόγο να πάει εκεί ένα κόμμα του ελληνικού Κοινοβουλίου. Ας πήγαιναν εκεί οι παπάδες και οι θρήσκοι άνθρωποι, οι οποίοι θα εκδήλωναν την οργή τους και την αγανάκτησή τους. Οι θρησκευτικές και οι παραθρησκευτικές οργανώσεις κρίνονται με διαφορετικά κριτήρια όταν αντιδρούν και αυτά τα κριτήρια λείπουν, όταν συμμετέχει ένα πολιτικό κόμμα, όπως είναι η Χρυσή Αυγή.
Αν ήθελαν κάποια από τα μέλη της Χρυσής Αυγής να πανε εκεί μεμονωμένα ως θρησκόληπτα άτομα, ας πήγαιναν εκεί ως τέτοιοι. Μαζικά και οργανωμένα, ως μέλη πολιτικού κόμματος, δεν είχαν δικαίωμα να πάνε ...Δεν καταλάβαμε δηλαδή ...Αν ένας θρησκόληπτος είναι ταυτόχρονα και εφοριακός, θα έπαιρνε τη σφραγίδα τής υπηρεσίας του και θα πήγαινε εκεί ως ΔΟΥ; Αυτό έκαναν οι εγκληματικά άσχετοι χρυσαυγίτες. Δημιούργησαν πρόβλημα στη δημοκρατική μας λειτουργία και όχι μόνον δεν προσέφεραν κέρδος στις θρησκευτικές οργανώσεις, αλλά υπέσκαψαν και τις προσπάθειές τους να προστατεύσουν την πίστη τους. Δημιούργησαν πρόβλημα και στη θρησκευτική λειτουργία του εβραιοχριστιανισμου με τις ηλιθιότητές τους.

Όποιος θέλει να "πουλήσει" τον κορμί του, δεν ψάχνει στον δρόμο πελάτες ...Δεν σταματάει τους περαστικούς, για να μάθει ποιος ενδιαφέρεται ...Πηγαίνει σε μια τέτοια "προχωρημένη" παράσταση, για να βρει εκεί μαζεμένους όλους τους ενδιαφερόμενους. Αυτές είναι οι μόνες παραστάσεις, όπου οι θεατές κοιτάζουν πιο πολύ στην πλατεία παρά στη σκηνή. Εκεί πηγαίνουν οι ενδιαφερόμενοι, στοχεύοντας τον "απόστολο" της αρεσκείας τους ...για το "θαύμα". Αν δεν μπορέσουν να "τσιμπήσουν" τον ακριβό "απόστολο", δίπλα είναι η Κουμουνδούρου για κάτι πιο "φτηνό" και "πολυπολιτισμικό".

Αν δεν ήταν η Χρυσή Αυγή, δεν θα μαθαίναμε ούτε για τους "δημιουργούς" τής παράστασης ...Τους ανυπόληπτους και άχρηστους "δημιουργούς", που, για να "υπάρξουν", επιδιώκουν την "πρόκληση" ...Τους ατάλαντους, που, για να τους προσέξεις, πρέπει ν' αποπατήσουν στα ιερά και στα όσια και να κρυφτούν πίσω από την "άδεια" της τέχνης. Αυτός ο Ελληνοαλβανός Λαέρτης Βασιλείου, τώρα, που μας "είπε" την "άποψή" του για τον χριστιανισμό, θα μας την πει και για το Ισλάμ; Ως Αλβανός, ακόμα κι αν είναι άθεος, έχει άποψη για τη λειτουργία του Ισλάμ μέσα στην κοινωνία ...Περισσότερη σχέση με το Ισλάμ δεν έχει η ιδιαίτερη πατρίδα του απ' ό,τι η Ελλάδα; Γιατί δεν κάνει στο επόμενο έργο του μια "πολιτική" τοποθέτηση για το Ισλάμ ενός ..."ομοφυλόφιλου" Μωάμεθ;

Όμως, όλα αυτά δεν ισχύουν, εξαιτίας της παρουσίας της Χρυσής Αυγής ...Εξαιτίας της λανθασμένης επιλογής της να βρίσκεται στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Εύλογο λοιπόν είναι ν' αναρωτιόμαστε γι' αυτά τα λάθη της ...Δεν μπορεί να είναι λάθη ...Επαναλαμβανόμενα λάθη δεν είναι λάθη ...Είναι επαναλαμβανόμενες πρακτικές και αυτές μας "οδηγούν" σε υπεύθυνους και προδότες. Άποψή μας είναι ότι κάποιοι εκμεταλλεύονται την αφέλεια και τα πάθη των παιδιών της Χρυσής Αυγής. Άποψή μας είναι ότι αυτήν την εκμετάλλευση την πετυχαίνουν εξαιτίας εσωτερικής προδοσίας, που αφήνει τα μέλη της απροστάτευτα. Θεωρούμε βέβαιο ότι υπάρχει πρόβλημα στην κορυφή της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής. Αν λοιπόν είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι οι νέοι της Χρυσής Αυγής είναι παντελώς άσχετοι με αυτά τα νεοταξίτικα παιχνίδια, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ούτε για τον Μιχαλολιάκο ούτε για τον Κασιδιάρη.
Γιατί άραγε αυτοί απουσίαζαν από το "Χυτήριο"; Εφόσον αποτελούσε κεντρική εκδήλωση του κόμματος με παρουσία βουλευτών, γιατί δεν παρέστη ο μεγάλος αρχηγός και ο υπαρχηγός του; ...Ο θαυμαστής του Χίτλερ και το "κομάντο", που δεν "πέτυχε" την "μικροκαμωμένη" Κανέλη από το μισό μέτρο; Μήπως γιατί γνώριζαν ότι επρόκειτο περί κοινής προβοκάτσιας; Μήπως για να φορτώσουν τις ηλιθιότητες στα "κατώτερα" στελέχη και οι ίδιοι να παριστάνουν εκ του ασφαλούς τους πολιτισμένους; Πώς θα μπορούσαμε να είμαστε σίγουροι για τον Μιχαλολιάκο; Αυτός, ο οποίος καταγγέλλει τον νεποτισμό και την οικογενειοκρατία στην Ελλάδα, έβαλε τη γυναίκα του βουλευτή; Σε ποιο πολιτισμένο κράτος του κόσμου αρχηγός κόμματος, που συμμετείχε σε εκλογές με λίστα, έβαλε υποψήφια τη σύζυγο του; ...Ούτε στις "Μπανανίες" δεν συμβαίνουν αυτά.
Η "υπόκλιση" στην κόρη του Εφιάλτη βγήκε πολύ αυθόρμητα, για να είναι ψεύτικη. Είναι βέβαιο ότι ο Μιχαλολιάκος γνωρίζει πράγματα, τα οποία αγνοούν οι οπαδοί του. Είναι βέβαιο ότι και ο "προστατευόμενός" του Κασιδιάρης γνωρίζει αντίστοιχα πράγματα. Πολύ γρήγορα "εγκλιματίστηκε" στα τηλεοπτικά πάνελ. Πολύ γρήγορα έμαθε να κάνει χρήσιμα "λάθη", για να παραμένει στη δημοσιότητα. Γιατί δεν τον είδαμε στην Ιερά Οδό να ωρύεται και να βρίζει μαζί με τα άλλα κομματικά "αναλώσιμα"; Μήπως γιατί τώρα κάνει το "προφίλ" του και θέλει να το κάνει διαφορετικό από αυτό των υπολοίπων; Μήπως τώρα κάνει "επενδύσεις", για να εμφανιστεί στο άμεσο μέλλον σαν πιο "λογικός" από τους ομοϊδεάτες του; ...Τις "επενδύσεις" του Βορίδη, ο οποίος ξεκίνησε με "τσεκούρια" και κατέληξε με κουστουμάκια στο Mega...
Επειδή, όταν ένας μηχανισμός φέρεται βλακωδώς, δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι είναι βλάκες και τα μέλη του, ρωτάμε ευθέως τον Μιχαλολιάκο και τον Κασιδιάρη: ...Τα "πήραν" από κάποιους, για να "φορτώσουν" τη Χρυσή Αυγή με κάθε είδους ηλιθιότητα, προκειμένου να εμφανίσουν τους κλέφτες, τους δωσίλογους και τους προδότες σαν "δημοκράτες"; ...Τα "πήραν", για να εμφανίζονται ως οι "λεπροί" της πολιτικής, προκειμένου οι "βρωμικοι" να διαφεύγουν της προσοχής μας; ...Τα "πήραν" από κάποιους, για να χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή υπέρ του δικομματισμού; ...Τα "πήραν", για να "κάψουν" τον πατριωτικό λόγο, συνοδεύοντάς τον με άναρθρες κραυγές ναζιστικού τύπου; Αν δεν τα "πήραν", να μην ξαναχρησιμοποιήσουν τη Χρυσή Αυγή για κανέναν άλλον λόγο πέρα από τα πολιτικά της καθήκοντα. Να πάνε να "υπογράψουν" στον Άρειο Πάγο ότι σέβονται το Σύνταγμα και τους νόμους και να περιοριστούν σ' αυτά που προβλέπονται από το Σύνταγμα αυτό για τα κόμματα.
Αυτή η "υπογραφή" είναι απαραίτητη τόσο για τον ίδιο τον Μιχαλολιάκο όσο και για τη λειτουργία της δημοκρατίας μας. Να μπορεί το κράτος να ελέγχει τον ηγέτη ενός πολιτικού μηχανισμού, όταν χρησιμοποιείται εκτός συνταγματικού πνεύματος. Να ελέγχεται ένας πολιτικός ηγέτης, όταν χρησιμοποιεί το κόμμα του ως "μηχανή" εξυπηρέτησης του παρακράτους. Δεν είναι δυνατόν ένας φασιστικός μηχανισμός, επειδή απλά δηλώνει δημοκρατικός για μια εβδομάδα πριν τις εκλογές, να μπαίνει στη Βουλή και από εκεί και πέρα να παραμένει απρόσβλητος ό,τι και να κάνει.
 Η ψήφος του λαού δεν πρέπει να είναι το μόνιμο "άλλοθι" για εγκληματικές δραστηριότητες. Η ψήφος του λαού έχει τη "δύναμη" να σε βάζει στη Βουλή, αλλά όχι να σε βγάζει από τον έλεγχο της Δικαιοσύνης.
Πρέπει ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να καλέσει τον θαυμαστή του Χίτλερ και ναζιστή Μιχαλολιάκο και να τον βάλει να υπογράψει ένα χαρτί πανομοιότυπο με αυτό που έχει υπογράψει και το σταλινικό ΚΚΕ των θαυμαστών του Στάλιν. Να πάει ο βουλευτής —ο οποίος είναι ταυτόχρονα και σύζυγος βουλευτή— να "υπογράψει", για να είμαστε εξασφαλισμένοι καί εμείς καί αυτοί ...Να μην ανησυχούμε για το πότε άνθρωποι βολεμένοι με κρατικούς μισθούς και θωρακισμένοι με ασυλίες θα πάρουν εντολή να κάνουν φασαρίες, προκειμένου ν' αποπροσανατολίσουν τον λαό, για να εξυπηρετήσουν τη βενιζελική συμμορία ...Να μην μας αποσπά την προσοχή η οργανωμένη χρυσαυγίτικη "μηχανή" προβοκάτσιας.

Τι υποτίθεται ότι επεδίωκε ο ΔΟΛιος εκδότης, προκειμένου να μας "σώσει"; Να συναντηθεί με τον Τσίπρα της Αριστεράς, για να συζητήσουν για το θέμα της Χρυσής Αυγής. Ένας δηλαδή μεγαλοπαράγοντας του ολέθριου βενιζελισμού, ο οποίος μας έφερε στην τραγική κατάσταση του ΔΝΤ, μας "υποδεικνύει" τους "μονομάχους". Δεν ήθελε να μιλήσει για τη Χρυσή Αυγή με τη ΝΔ ή το ΠΑΣΟΚ, αλλά με την Αριστερά. Για λόγους εντυπώσεων ήθελε προφανώς να ξαναστήσει το παλιό "σκηνικό" του Εμφυλίου ...Να αποκλείσει το ενδεχόμενο να "βλέπει" ο λαός τους δισεκατομμυριούχους βενιζελικούς και να θέλει να τους βάλει στην κρεμάλα —ως τους μοναδικούς προδότες και εχθρούς της πατρίδας— και "εφευρίσκει" νέους "μονομάχους.

Ποιοι εμφανίστηκαν ως "συγκρουόμενοι" έξω από το Χυτήριο; ...Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου. Ακριβώς αυτοί, οι οποίοι επιβεβαίωναν τους "φόβους" του Ψυχάρη ...Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και βουλευτές της Αριστεράς ...Παναγιώταρος, Παππάς, Λαγός από τη "δεξιά" μεριά και Ρεπούση, Τατσόπουλος και Μπίστης από την άλλη.Ό,τι πιο αγράμματο, βίαιο και αφελές διαθέτει η Δεξιά και ό,τι πιο προκλητικό, ανθελληνικό και χυδαίο διαθέτει η Αριστερά ...Τα ιδανικά "συστατικά" στην ιδανική "συνταγή" για "έκρηξη". Αν αυτό δεν είναι "στημένο", τότε τι είναι; ...Ο ορισμός του "στημένου" είναι αυτός. Επειδή εκείνη η σύγκρουση έγινε μακριά από το "βλέμμα" του λαού, χρησιμοποιήθηκε ως "πρόφαση", για να "μπει" και μέσα στα σπίτια. Ποιοι βρίζονταν στα τηλεοπτικά πάνελ, προκειμένου να μετακινήσουν τη "σύγκρουση" από την Ιερά Οδό μέσα στο κάθε σπίτι και άρα να φανατίσουν τον λαό; ..."Νταβατζήδες" και "Τσατσόπουλοι" ...Μπράβοι και ομοφυλολάγνοι, σύμφωνα με τη δική τους ορολογία.

Οι χρυσαυγίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι φτωχοί άνθρωποι, οι οποίοι στη ζωή τους δεν γεύτηκαν καμία ατομική "επιτυχία" ...Άνθρωποι, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να "ξεχωρίσουν" σε μια κοινωνία, η οποία αγνοεί επιδεικτικά την ύπαρξή τους και νομίζουν ότι πίσω από τη συλλογική λειτουργία και πρόκληση θα μπουν εκ νέου στον κοινωνικό "χάρτη" και θα της "υπενθυμίσουν" την ύπαρξή τους. Αυτό είναι λάθος και οδηγεί στα αντίθετα αποτελέσματα. Γιατί; Γιατί σε μια τέτοια περίπτωση περνάς έναν "Ρουβίκωνα" μετά τον οποίον δεν υπάρχει επιστροφή. Είναι σαν να παίρνεις μέρος σε gay parade —και ακόμα χειρότερα—, εφόσον για μερικούς συμπολίτες μας η εκδήλωση φασιστικών τάσεων είναι πολύ χειρότερη από την "ομολογία" ομοφυλοφιλίας ...Ο ναζισμός είναι κοινωνικό "στίγμα" ...Μία φορά αρκεί να το εκδηλώσεις και είσαι για πάντα ένας πολιτικός "λεπρός" για την υπόλοιπη κοινωνία ...Η ίδια η οικογένειά σου ντρέπεται να σε δει όταν "μεγαλουργείς".
...Κάνεις μια βλακεία, που η κοινωνία δεν θα "ξεχάσει" ποτέ ...
Όταν δεν βοηθάς εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου, δεν πρόκειται κανένας να το κάνει για λογαριασμό σου. Μόνος σου καταδίκασες τον εαυτό σου και μετά φυσικό είναι να θέλεις να "εκδικηθείς" εκείνους που γελάνε ...Φυσικό είναι να θέλεις να εκμεταλλευτείς την ομαδικότητά σου, για να πετύχεις κάποιους και να τους δείρεις. Αυτό συμβαίνει και με τους χρυσαυγίτες και αυτός είναι ένας από τους λόγους που οι ομάδες τους είναι ολιγάριθμες και έχουν μεγάλη συνοχή. Έχουν τη συνοχή των "ειδών", τα οποία προσπαθούν να "επιβιώσουν" σε μια κοινωνία "διαφορετικών", η οποία, όταν δεν τους αγνοεί, γελάει μαζί τους. "Περιμένουν" τη στιγμή που θα "δικαιωθούν" και θα "εκδικηθούν" αυτούς που τους εκτίμησαν λάθος.
Ο αναγνώστης αντιλαμβάνεται ότι οι "παρελάσεις" των χρυσαυγιτών δεν είναι ούτε τόσο "αθώες" ούτε τόσο αυτόβουλες όσο μας τις παρουσιάζουν. Γιατί; Γιατί κάποιοι εκ του πονηρού τούς αναγκάζουν να τις κάνουν με στόχο να τους δεσμεύσουν μονίμως στα συμφέροντά τους. Μιλάμε για οργανωμένη μεθόδευση, η οποία δεσμεύει ανθρώπους σε συγκεκριμένα ιδιωτικά συμφέροντα. Μιλάμε για εμπόριο αφελών "ψυχών", που —όπως συμβαίνει συνήθως— είναι ψυχές φτωχών κι απελπισμένων. Είναι παρελάσεις δημόσιας "δήλωσης" πολιτικού φρονήματος ...Μια φορά χρυσαυγίτης, για πάντα χρυσαυγίτης. Ακόμα κι αν φύγεις από τη Χρυσή Αυγή, δεν μπορείς να κάνεις καμία άλλη επιλογή στη ζωή σου. Όπου και να πας, θα σε "ακολουθεί" το "παρελθόν" και θα σε καταστρέφει. Ή θα καθίσεις σπίτι σου ή θα παραμείνεις στη Χρυσή Αυγή. Ούτε σε συνδέσμους ποδοσφαιρικών ομάδων δεν σε θέλουν.
Είναι λοιπόν προφανές πως όλοι αυτοί είναι "στημένοι". Τόσο "στημένοι", που τους πήρε "χαμπάρι" και ο Πάγκαλος στις συνεννοήσεις τους με την αστυνομία. Στην περίοδο της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης, που είδε η μεταπολεμική Ελλάδα, η οικογένεια του Μιχαλολιάκου μετράει κάθε τριάντα μέρες πάνω από 20.000 ευρώ "ζεστό" κρατικό χρήμα ...Σχεδόν ένα χιλιαρικάκι την ημέρα αποδίδει ο "πατριωτισμός" για την οικογένεια Μιχαλολιάκου ...Πιο πολλά από τον "κατακτητή" Τόμσεν βγάζει με τον "πατριωτισμό" του ο Μιχαλολιάκος
...Καλή "μπάζα" για έναν ανεπάγγελτο ιδιώτη, αλλά επαγγελματία πατριώτη ...Καλό "βόλεμα" πήρε και η γυναίκα του ως "αποζημίωση" για τα χρόνια που τον συντηρούσε. Στην Ελλάδα των εκατομμυρίων ανέργων —με τα πτυχία και τα διδακτορικά να πετιούνται στα σκουπίδια— "διακρίνεται" μια αστοιχείωτη γυναίκα. Εξαιτίας του άντρα της βρήκε "βήμα" να παριστάνει την πολιτικό. Βρήκε τον ρόλο της "προστάτιδας" των "δικαίων" της Δεξιάς που "αδικείται" στη Βουλή ...Η "Εύα Μπράουν" της Βουλής. Καλή "παράσταση" έδωσε αυτές τις μέρες στη Βουλή. "Έβρισε" τους λαθρομετανάστες, για να μας "θυμίσει" πως είναι ρατσίστρια, αλλά "έδειξε" την Αριστερά, για να μας "υπενθυμίσει" ποιον εχθρό έχουν επιλέξει τα αφεντικά της ...Εκεί φτάσαμε ...Να επιχειρεί να μας "δουλέψει" μια αστοιχείωτη γυναικούλα ...Όλη η οικογένεια στο "μεροκάματο" ...Όλοι με τα ίδια "σκονάκια" στα χέρια.
..."Ερχόμαστε", φώναξε ο μεγάλος αρχηγός, όταν μπήκε το κόμμα του στη Βουλή ..."Τρέμετε" μισθοί, συντάξεις και επιδόματα, λέμε εμείς. Θα τα "τσακίσει" όλα ο αρχηγός ...Ό,τι μπορεί θ' αρπάξει ...Όχι μόνον τη γυναίκα, αλλά και την κόρη του θα βάλει στο δημόσιο payroll

Το τέλος έρχεται.
Η απληστία δεν υπήρξε ποτέ καλός σύμβουλος για κανέναν. Ολόκληρες αυτοκρατορίες έχουν χαθεί, γιατί οι διαχειριστές τους δεν έδειξαν την απαιτούμενη αυτοσυγκράτηση. Όταν αυτή η απληστία συνδυάζεται με την αχαριστία, τότε έχεις πετύχει ένα "εκρηκτικό" κοκτέιλ, το οποίο θα σε οδηγήσει με μαθηματική ακρίβεια στη γρήγορη και απόλυτη αποτυχία. Αυτός ο συνδυασμός είναι σήμερα που χαρακτηρίζει τη βενιζελική συμμορία. Εκτός από άπληστοι αποδείχθηκε πως είναι και αχάριστοι ...Αχάριστοι απέναντι στην καλή τους τύχη. Αντί να ευχαριστούν την τύχη τους, που το '44 τη γλίτωσαν την τελευταία στιγμή από τη μήνη ενός λαού που πρόδωσαν για να πλουτίσουν, θέλουν να τον ξαναπροδώσουν, για να γίνουν ακόμα πιο πλούσιοι.
Άνθρωποι με αμύθητες περιουσίες —και προκειμένου ν' αρπάξουν έναν απόλυτα περιττό πλούτο— ρισκάρουν την ίδια τους την ύπαρξη. Έχει ανάγκη ο Λάτσης το Golden Hall; ...Όχι βέβαια ...Και όμως, απλώνει τα βρομερά του χέρια και το αρπάζει προκλητικά στην πιο δύσκολη στιγμή για τον ελληνικό λαό. Με την αθλιότητά του "υπενθυμίζει" στους πάντες πως είναι γιος δωσίλογου. Έχει ανάγκη ο Αγγελόπουλος να πάρει "φτηνό" ρεύμα; ...Όχι βέβαια ...Και όμως, αυτοί, οι οποίοι μας λεηλάτησαν με τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αρνούνται να πληρώσουν φόρους, τους οποίους επιβάλουν ακόμα σε ανέργους τα κτήνη της Τρόικας ...Μπαίνει κι αυτός στα "καμπανάκια", που θυμίζουν στους Έλληνες ποιος έκανε τι εις βάρος τους διαχρονικά.
Γι' αυτό τους λέμε αχάριστους. Αρπάζουν πλούτο άχρηστο, σαν να επρόκειτο να ζήσουν άλλα χίλια χρόνια ...κι αυτοί, λόγω ηλικίας, είναι στο "παρά πέντε". Δεν εκτιμούν το γεγονός πως όχι μόνον γλίτωσαν τα τομάρια τους, αλλά γλίτωσαν και τα κλοπιμαία τους, όταν στην Κατοχή πρόδωσαν τον κόσμο. Τη γλίτωσαν την τελευταία στιγμή ...και όταν ο κόσμος ετοίμαζε τους κόμπους στα σκοινιά που θα τους κρεμούσαν. Τώρα, όχι μόνον δεν είναι ευγνώμονες στην τύχη τους, αλλά επιχειρούν να το κάνουν για δεύτερη φορά ...Πιέζουν, συνωμοτούν, προδίδουν ...Κάνουν τα πάντα εις βάρος του λαού για λίγο κέρδος ...Άλλοι πιέζουν την κυβέρνηση να παραδώσει τα πάντα στους τοκογλύφους, για να πάρουν τη "δόση" που σώζει τις τράπεζές τους ...Άλλοι πιέζουν την Τρόικα να "ψαλιδίζει" εργατικά δικαιώματα, προκειμένου ν' αντλήσουν κέρδη εις βάρος των εργαζομένων ...Άλλοι αρπάζουν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους.
Είναι προφανές ότι τα έχουν "χαμένα". Δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται γύρω τους. Βλέπουν τις λίστες του Forbes και αγωνιούν για τη θέση τους στην κατάταξη. Δεν βλέπουν ότι το παγκόσμιο σύστημα μοιάζει με έναν "Τιτανικό" που "βουλιάζει" και αυτοί μάχονται να πιάσουν καλές θέσεις μπροστά στην "ορχήστρα". Σε λίγο καιρό θα έρθουν αντιμέτωποι με τις συνέπειές των λαθών τους, γιατί υπερεκτίμησαν τις δυνατότητές τους και υποτίμησαν τις αλλαγές των καιρών. Υπερεκτιμάνε τις δυνατότητες των αφεντικών τους ...Των υπερατλαντικών αφεντικών τους, οι οποίοι κάποτε τους έσωσαν με ένα "νεύμα" τους. Με 16 τρις χρέος οι ΗΠΑ έχουν χάσει πλέον αυτές τις "σωτήριες" δυνατότητές τους και αυτό θα φανεί στους επόμενους μήνες. Όποιος και να εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ, θα αναλάβει μια "Υπερδύναμη", η οποία θα πρέπει να "ξεχάσει" το "Υπερ...", αν θέλει να επιβιώσει ως "...δύναμη".
Οι σημερινοί αμερικανόδουλοι δωσίλογοι αυτό δεν το βλέπουν. Νομίζουν ότι τα χρήματα θα "κόβονται" από την FED μέχρι να "βουλώσουν" οι "τρύπες" των τραπεζών τους και να βολευτούν οι ίδιοι. Ο παγκόσμιος σχεδιασμός της Νέας Τάξης θα καταρρεύσει και θα παρασύρει μαζί του και τους "πλανητάρχες" στη μορφή που τους γνωρίζουμε σήμερα.
Όμως, αν οι βενιζελικοί έχουν αποκτήσει "μυωπία" και δεν μπορούν να δουν "μακριά" και πέρα από τον Ατλαντικό, εύκολα αποδεικνύεται ότι αυτήν δεν είναι η μοναδική τους πάθηση ...Είναι και "πρεσβύωπες" συν τοις άλλοις. Δεν βλέπουν "μακριά", αλλά δεν βλέπουν ούτε "κοντά" και άρα αυτά τα οποία συμβαίνουν μέσα στην ελληνική κοινωνία. Υποτίμησαν τη μόρφωση που έλαβε ο λαός στα προηγούμενα χρόνια της ευμάρειας. Υποτίμησαν τη δυνατότητα που δίνει η τεχνολογική εξέλιξη σε αυτόν τον μορφωμένο πλέον λαό να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Νομίζουν ότι ο κόσμος θα εξακολουθήσει να μαθαίνει μόνον ότι αποφασίζει να του "αποκαλύψει" το Mega, ο Sky, και ο Antenna, ενώ σήμερα έχει χαθεί το μονοπώλιο της ενημέρωσης.
Συμπεριφέρονται σαν να μην άλλαξε τίποτε στον κόσμο ...Όπως το '44, που γλίτωσαν ...Όπως τότε, που φώναζαν "λύκος" και ο λαός τρόμαζε, γιατί δεν γνώριζε τι συνέβαινε, έτσι νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν και τώρα. Κάποτε αυτό γινόταν. Ελέγχοντας το κράτος και τους μηχανισμούς του, εχειρίζοντο τον λαό σαν κοπάδι προβάτων. Όποτε ήθελαν το τρόμαζαν με ό,τι ψέμα τους βόλευε, γιατί απλούστατα η αλήθεια δεν έφτανε ποτέ στη "βάση" ...και όταν έφτανε ήταν πλέον άχρηστη. Σήμερα αυτό δεν ισχύει. Μέχρι να πείσει ο Πρετεντέρης για το "καλό" που συμφέρει τον πολίτη, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μελέτες για το ψέμα του ισχυρισμού. Οι εφημερίδες τους έπαψαν να έχουν μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης και το μόνο που καταφέρνουν είναι να πουλάνε συνταγές μαγειρικής και DVD. Οι κυριακάτικες "ναυαρχίδες" τους δεν έχουν περισσότερη επιρροή από ένα δευτεροκλασάτο Blog, το οποίο ειδικεύεται σε ειδήσεις-"κονσέρβα".
Κάποτε έστησαν ολόκληρο Εμφύλιο με ψέματα, τα οποία ποτέ δεν διασταυρώθηκαν από τον κόσμο ..."Έσφαξαν οι κομμουνιστές τον κόσμο", ούρλιαζαν οι δωσίλογοι με το που μαθεύτηκε στην Αθήνα το συμβάν του Μελιγαλά ...Το Μέγα Ψέμα, το οποίο αποτέλεσε το "θεμέλιο" τού πιο άδικου Εμφυλίου στην ιστορία των Ελλήνων ...Ψέμα, όμως, το οποίο εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τρόπος να διαψευστεί ...Ψέμα, όμως, το οποίο "πήγε" τον λαό εκεί όπου τους βόλευε. Οι δωσίλογοι έλεγχαν το κατοχικό κράτος και τα ΜΜΕ εκείνης της εποχής και διαμόρφωναν τις ειδήσεις με βάση τις δικές τους ανάγκες. Για σφαγές των κομμουνιστών μιλούσαν, ενώ στον Μελιγαλά οι απελευθερωμένοι Έλληνες πολίτες απλά έσφαξαν κάποιους από τους δωσίλογους της Πελοποννήσου. Μέχρι να μάθουν οι Έλληνες τι έγινε στον Μελιγαλά, βρίσκονταν σε Εμφύλιο και σφάζονταν μεταξύ τους. Οι δωσίλογοι κρύφτηκαν πίσω από τη Δεξιά ...και γλίτωσαν.
Από εκείνη την εποχή που γλίτωσαν παρά "τρίχα" και μέχρι τις ημέρες μας οι δωσίλογοι προσπαθούν ν' αλλάξουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Προσπάθησαν και κατάφεραν να "χτίσουν" μια σχέση με τον λαό τέτοια, που τους προστάτευε μόνιμα. Μονοπωλώντας την εξουσία για πάνω από μισό αιώνα, κατόρθωσαν κι απέκτησαν μια άμυνα σχεδόν αδιαπέραστη. "Μέθυσαν" μια σημαντική μερίδα του λαού κι αυτός "ξέχασε" με ποιους είχε να κάνει. Εκμεταλλευόμενοι το βόλεμα των κρατικών θέσεων, δημιούργησαν "γενίτσαρους" έτοιμους να θυσιαστούν γι' αυτούς. Οι πολυεκατομμυριούχοι πρώην δωσίλογοι έγιναν οι "ευεργέτες" κάποιων φτωχών και απέκτησαν την άμυνα που ήθελαν.
Με αυτόν τον τρόπο η προδοτική μειοψηφία τής Κατοχής όχι μόνον επιβίωσε, αλλά κατόρθωσε και με κρατικό χρήμα δημιούργησε εκείνες τις χρήσιμες κοινωνικές συμμαχίες, που της επέτρεπαν όχι μόνον να επιβιώνει, αλλά και να "διακρίνεται" πέρα από κάθε συναγωνισμό μέσα στην ελληνική κοινωνία. Αυτό ήταν το κατόρθωμά τους και αυτό είναι που δεν εκτίμησαν ...Υπήρξαν αχάριστοι απέναντι στην τύχη τους.Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι το πιο δυνατό τους "σημείο" είναι αυτό, το οποίο δημιούργησαν οι ίδιοι εξαιτίας της συνεχούς επαφής τους με την εξουσία και όχι η προστασία που απολάμβαναν εξαιτίας της ισχύος των αφεντικών τους.
Η προστασία των Αμερικανών ήταν θεμελιώδης τον πρώτο καιρό, αλλά μετά η σπουδαιότητά της "υποχώρησε", εφόσον δεν την είχαν ανάγκη. Μόνοι τους μπορούσαν να προστατεύσουν τους εαυτούς τους, γιατί μονοπωλούσαν την εξουσία. Αυτό ήταν το απόλυτο πλεονέκτημά τους. Ελέγχοντας την εξουσία από τη "σκοτεινή" Επταετία και μέχρι τις ημέρες μας, δημιούργησαν μια κοινωνική μερίδα "επαγγελματιών" οπαδών ...Οπαδών, οι οποίοι τους στήριζαν σε όλες τις περιστάσεις ...Οπαδών, οι οποίοι αποτελούσαν "μαγιά" για όλες τους τις εκλογικές "επιτυχίες" ...Οπαδών, οι οποίοι έκαναν τον δικό τους πανίσχυρο δικομματισμό αήττητο.
Μονοπωλώντας την εξουσία και μοιράζοντας κρατικές θέσεις και βολέματα, κατάφερναν και δημιουργούσαν εκείνους τους "ομόκεντρους" κύκλους συμφερόντων, που πάντα χρειάζεται μια ολιγομελής συμμορία, προκειμένου να μην κινδυνεύει από την κοινωνική αντίδραση. Γύρω από τους "εκλεκτούς" του Κολεγίου Αθηνών υπήρχαν ομόκεντροι κύκλοι συμφερόντων, οι οποίοι έκαναν "άτρωτο" τον σχεδιασμό τους. Αυτό ήταν το μεταπολεμικό τους επίτευγμα και αυτό έπρεπε να το διατηρήσουν ως "κόρη" οφθαλμού ...Μια "προίκα" την οποία πολλαπλασίασε ο αρχισυμμορίτης και Κολεγιόπαις Ανδρέας Παπανδρέου και ήταν ικανή να τους προστατεύσει στο διηνεκές.
Όλα αυτά τα αντιλαμβάνονταν και τα σέβονταν ως δόγμα μέχρι την "ανατολή" της Νέας Τάξης. Τότε, για έναν ακατανόητο λόγο, άρχισαν να φέρονται παράλογα. Έχοντας άγνοια των κινδύνων που συνεπάγονται οι αλλαγές των μεγάλων στρατηγικών σχεδιασμών, μπήκαν σ' αυτήν την άγνωστη Νέα Τάξη "φορτσάτοι". "Έτρεχαν" σε ένα σκοτεινό και άγνωστο περιβάλλον, το οποίο απαιτούσε τεράστια προσοχή. Ξέχασαν τη δική τους "ιστορία" και αγνόησαν όλες τις "σταθερές" της ιστορίας αυτής. Το αποτέλεσμα ήταν τραγικό. Ξεκίνησαν ένα πρωτοφανές "ξεκοκκάλισμα" της ελληνικής δημόσιας περιουσίας.
Δεν κατάλαβαν ότι με τον τρόπο αυτό "πριόνιζαν" το ξύλο πάνω στο οποίο κάθονταν. Δεν κατάλαβαν ότι, λεηλατώντας το "πλοίο" που λέγεται Ελλάδα, θα έπρεπε σε κάποια στιγμή αναγκαστικά να πετάξουν το "έρμα" των δημοσίων υπαλλήλων στη "θάλασσα", προκειμένου το "κουφάρι" αυτό να "επιπλέει. Να πετάξουν ως "έρμα" τους συμμάχους τους και άρα να ρισκάρουν την "ασπίδα" τους. Η απληστία τους κατέβαλε και έκαναν αυτό το οποίο δεν έπρεπε. Άρπαζαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και δεν "έβλεπαν" τι έρχεται. Δεν "έβλεπαν" ότι η λεηλασία αργά ή γρήγορα θα έφερνε στη χώρα το ΔΝΤ με τις γνωστές "συνταγές". Αυτά, τα οποία το ΔΝΤ προτείνει σήμερα στην Ελλάδα, ήταν προβλέψιμα, εφόσον αυτά πρότεινε όπου κι αν πήγε.
Τα αναγκαστικά μέτρα, τα οποία επιβάλει το ΔΝΤ, ήταν θέμα χρόνου να "σπάσουν" τη σχέση που είχαν καλλιεργήσει οι παλιοί δωσίλογοι με ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, το οποίο με τον άλφα ή βήτα τρόπο επιβίωνε εύκολα "κοντά" στο δημόσιο και αντιλαμβανόταν τους ίδιους σαν "ευεργέτες" του. Σήμερα αυτή η σχέση δεν ισχύει. Οι παλιοί δωσίλογοι, οι οποίοι κάποτε —μοιράζοντας κρατικούς μισθούς— κατόρθωναν και εμφανίζονταν σαν "προοδευτικοί" και "σοσιαλιστές", αναγκάζονται σήμερα σε μια αντιστροφή ιδιοτήτων. Αναγκάζονται σήμερα να φέρονται σαν οι "αντιδραστικοί", οι οποίοι στο όνομα ενός άκρατου φιλελευθερισμού περικόπτουν εργασιακά δικαιώματα. Επωφελούμενοι οι ίδιοι από το ΔΝΤ, εμφανίζονται εκ νέου ως δωσίλογοι, οι οποίοι το μόνο που προσφέρουν στον λαό είναι να μοιράζουν "απολύσεις".
 Αναπόφευκτα λοιπόν και αναγκαστικά ο περιορισμός τού "κράτους" θα τους απομονώσει από τους "συμμάχους" τους. Θα τους στερήσει την "ασπίδα" προστασίας, την οποία είχαν "στήσει" τα τελευταία πενήντα χρόνια. Αν χάσουν τη συμμαχία των κρατικοδίαιτων, μένουν ακριβώς όσοι ήταν την επομένη της αποχώρησης των Γερμανών από την Ελλάδα. Μετρημένες είναι οι οικογένειες των δωσίλογων, οι οποίες κάποτε μας πρόδωσαν και έφτασαν πανίσχυρες στις ημέρες μας. Γνωστοί και μη εξαιρεταίοι όλοι τους ...Λαμπράκηδες, Λάτσηδες, Χριστοφοράκοι, Πικραμένοι, Παπακωνσταντίνου και όλοι όσοι αναφέρθηκαν σε άλλα σημεία του κειμένου. Χωρίς την άμυνα του κρατικού μηχανισμού και των χιλιάδων "οπαδών" τους όλοι αυτοί είναι εκτεθειμένοι. Εκτεθειμένοι σε μια εποχή, όπου ξαναπροδίδουν την πατρίδα και τον λαό.
Αυτή είναι η αχαριστία απέναντι στην τύχη τους κι απέναντι σ' αυτούς που τους στήριξαν. Σήμερα —και με μόνο στόχο την "κονόμα"— γκρεμίζουν το ένα μετά το άλλο τα "στεγανά" ασφαλείας. Η αχαριστία γίνεται μίγμα με την απληστία κι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση. Νομίζουν πολλά πράγματα ότι ισχύουν, ενώ δεν ισχύουν. Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι, επειδή τελείωσαν κάποια Χάρβαρντ, είναι "ανώτεροι" από τους υπολοίπους και άρα ανίκητοι. Νομίζουν ότι, επειδή τα κατάφεραν κάποτε, θα τα καταφέρνουν πάντα ...Λάθος. Τα κατάφεραν κάποτε, γιατί με τις "πλάτες" των πανίσχυρων Αμερικανών ακόμα και γαϊδούρια να ήταν στις θέσεις τους, θα τα κατάφερναν, ενώ σήμερα αυτές οι "πλάτες" είναι ετοιμόρροπες. Οι Αμερικανοί δεν είναι αυτοί που ήταν κάποτε και δεν θα ξαναγίνουν ποτέ. Η αμερικανική αυτοκρατορία βρίσκεται στη "δύση" της και τα δουλικά της στην Ελλάδα μάλλον δεν το έχουν αντιληφθεί.
 Νομίζουν ότι μπορούν να προκαλέσουν "εμφυλιοπολεμικού" τύπου σύγκρουση, επειδή ελέγχουν τα "άκρα" του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής ...Λάθος. Τα σημερινά "άκρα" υπάρχουν, αλλά είναι οι "σκιές" των εαυτών τους. Τι σχέση έχει η γραφική Χρυσή Αυγή με τη θηριώδη, βίαιη, αγγλόφιλη βασιλική Δεξιά, η οποία κάποτε τούς "εξυπηρέτησε"; Τι σχέση έχει το δολοφονικό ΚΚΕ του Στάλιν και της KGB με το "μαγαζάκι" της Αλέκας και του Μαϊλη;
Όσο και να βρίζονται οι γραφικοί της Χρυσής Αυγής με τους έμμισθους προβοκάτορες της Αριστεράς, αυτό δεν φτάνει ...Εμφύλιοι δεν στήνονται έτσι κι ούτε απειλούνται τέτοιοι. Κάποτε ο Εμφύλιος "στήθηκε" από πανίσχυρα αφεντικά και από οπλισμένες πανίσχυρες κοινωνικές μερίδες. Στήθηκαν αιματηρές προβοκάτσιες, για να παρασυρθεί ένας λαός, ο οποίος ήταν ήδη —λόγω Κατοχής— εξοικειωμένος με την απόλυτη βία του πολέμου. Στήθηκαν προβοκάτσιες πραγματικών σφαγών και μαζικών απαγωγών. Μπλέχτηκαν οι μυστικές υπηρεσίες των υπερδυνάμεων της μετέπειτα ψυχροπολεμικής εποχής, έχοντας "υποστήριξη" ενόπλων Ελλήνων, οι οποίοι ήταν έτοιμοι να σκοτώσουν όποιον απειλούσε την επιβίωσή τους. Τώρα όλα αυτά δεν μπορούν να ξαναγίνουν.

Ολόκληρο το "χάρτινο" αυτό σκηνικό νόμισαν ότι το έχουν ισχυροποιήσει, χρησιμοποιώντας τη "φτηνή" ανθρώπινη μάζα των λαθρομεταναστών. "Επένδυσαν" στους λαθρομετανάστες, για να εξασφαλίσουν έναν μαζικό "μοχλό" πίεσης απέναντι στον ελληνικό λαό ...Έναν μοχλό, ο οποίος θα δώσει ισχύ και ρόλους τόσο στη Χρυσή Αυγή όσο και στο ΚΚΕ, προκειμένου να στηθεί ένα σκηνικό έντασης. Θεωρητικά είναι καλή "επένδυση" αυτή, αλλά πρακτικά δεν φαίνεται αποτελεσματική. Δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ σε πραγματικές συνθήκες και κανένας δεν γνωρίζει τις ιδιότητες αυτής της "ανθρωπομάζας".
Οι λαθρομετανάστες δεν έχουν πετύχει ακόμα την απαιτούμενη "ενσωμάτωση" μέσα στην κοινωνία και την οικονομία, ώστε να γίνουν επικίνδυνοι εσωτερικοί παράγοντες της χώρας και να μην εξαλείφονται με μια επιχείρηση "σκούπας". Από τη στιγμή που απέτυχαν να "ενσωματωθούν" στην εποχή της "άπλας" και αιφνιδιάζοντας τον λαό με την παρουσία τους, είναι δύσκολο να το καταφέρουν σήμερα και στην εποχή της μεγάλης κρίσης ...Στην εποχή που ο λαός αμύνεται ενστικτωδώς και κλείνει τις "πόρτες" της ενσωμάτωσης. Ως κοινωνική μερίδα, δηλαδή, οι μετανάστες είναι στην κυριολεξία "αέρας κοπανιστός" από πλευράς ισχύος. Από τη στιγμή που δεν πήραν το "μερίδιο" στην οικονομία που αντιστοιχούσε στον πληθυσμό τους και παρέμειναν "επτά νομά σ' ένα δωμά", είναι ακίνδυνοι.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να παιχτεί το παιχνίδι στη σκληρή του εκδοχή, παίζεται μια "παράσταση" σύγκρουσης μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Όλα αυτά, τα οποία βλέπουμε καθημερινά είναι αστεία πράγματα και απλά για όσο διάστημα δίνουν σε κάποιους μεροκάματα, θα συνεχίσουμε να τα βλέπουμε μπροστά μας. Ο λαός όμως σήμερα δεν μπορεί να παρασυρθεί από "παραστάσεις" σύγκρουσης. Αν κάποτε τα θαύματα κρατούσαν τρεις ημέρες στην εποχή τού ίντερνετ τα θαύματα δεν κρατάνε ούτε τρία λεπτά. Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ο λαός "συνέρχεται" από το πρώτο σοκ της προπαγάνδας και αρχίζει και διαχέεται μέσα στην κοινωνία η πληροφορία που τον προστατεύει από τους προβοκάτορες.
Η Χρυσή Αυγή είναι μια "έξυπνη" επιλογή για τη δημιουργία εντυπώσεων, αλλά μέχρι εκεί ...Αρκετή, για να πουλήσει μερικές φόρμες παραλλαγής ο Παναγιώταρος, αλλά για τίποτε παραπάνω. Για πραγματική απειλή Εμφυλίου, που να εξασφαλίζει στους διαπλεκόμενους βενιζελικούς δίοδο διαφυγής, δεν φτάνει. Γι' αυτόν τον λόγο μιλήσαμε με χαρτοπαικτικούς όρους. Η βενιζελική Διαπλοκή δημιούργησε και κράτησε τη Χρυσή Αυγή για καλό "χαρτί" και αυτό ήταν λάθος της ...Η απόλυτη "αυτοκτονία". Θέλει να κερδίσει την πιο δύσκολη "παρτίδα" που θα κληθεί να δώσει στην ιστορία της με άχρηστα "χαρτιά" στα χέρια. Παίζει "μπουρλότα" με έναν ολόκληρο λαό και κράτησε για "ατού" ένα "εφτάρι".
Η μόνη πραγματική πολιτική δύναμη αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα είναι οι "αγανακτισμένοι". Οι "αγανακτισμένοι" έδειξαν στους κυρίαρχους βενιζελικούς ένα δείγμα γραφής πολύ επικίνδυνο. Στάθηκαν πέρα από χρώματα και κόμματα και έδειξαν ότι τους "βλέπουν" όλους.  Έσπασαν τις κομματικές "αλυσίδες" και απελευθερώθηκαν. Νίκησαν ιδεολογικές "ακαμψίες" και "περπάτησαν". Ξεπέρασαν εμφυλιοπολεμικές "παρωπίδες" και "είδαν" την αλήθεια. Αυτό είναι το δύσκολο της σημερινής κατάστασης και αυτό θα κληθούν ν' αντιμετωπίσουν οι βενιζελικοί. Οι "αγανακτισμένοι" έχουν τη δύναμη και τον όγκο να απαιτήσουν συνταγματική μεταρρύθμιση και αυτό θα είναι το τέλος της βενιζελικής ολιγαρχίας ...Το τέλος του "κυνοβουλευτικού" φασισμού, ο οποίος βασάνισε έναν λαό για πάνω από μισό αιώνα και στο τέλος θέλησε να τον "σκυλέψει" και να τον πετάξει στα "σκουπίδια".
Την κρίση, ό,τι και να κάνουν, δεν θα την αποφύγουν. Ο χρόνος της ιστορίας τελειώνει. "Αδειάζει" η κλεψύδρα της ιστορίας γι' αυτούς, όπως αδειάζει ένας τεράστιος νεροχύτης με βρομόνερα. Όσο κι αν προσπαθούν να αποφύγουν το μοιραίο, είναι αδύνατον να το πετύχουν. Όσο και ν' αντισταθούν, δεν θα το αποφύγουν. Θα περάσουν από το στενό "σιφόνι" της κρίσης και εκεί θα τους περιμένουν "φίλτρα" και εκπλήξεις. Τώρα ας μετράνε τα χρήματά τους, νομίζοντας ότι θα μπορούν να "γυρνάνε" επ’ άπειρον γύρω από το "σιφόνι" αυτό ...Στο τέλος θα περάσουν αναγκαστικά. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος, που όλους μαζί θα τους φέρει αναγκαστικά αντιμέτωπους με τον κόσμο ...Απλή υδραυλική.
Καλό θα είναι όλοι αυτοί, οι οποίοι ανησυχούν, επειδή δεν καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις στις λίστες του Forbes, να αρχίσουν ν' ανησυχούν για τις λίστες εκείνες, όπου έχουν εξασφαλισμένες τις πρώτες θέσεις. Αυτές οι λίστες θα επηρεάσουν τις ζωές τους και όχι οι άλλες.


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ
Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.