Guitar -->

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Η εβραια Δαμανακη που βρωμισε το πολυτεχενειο, υποκρινεται την αγανακτισμενη


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΕ ΤΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ!

Η κατάπτυστη ταξιδιωτική οδηγία της κομισιόν

Αίσθηση και αντιδράσεις έχει προκαλέσει προκλητική "ταξιδιωτική οδηγία" της Κομισιόν για τους απεσταλμένους της στην Αθήνα, την οποία αποκάλυψε η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας "Βήμα".

Το κείμενο -που χαρακτηρίζεται υπερβολικό, φοβικό και προσβλητικό για τη χώρα μας- αποτελεί έναν "κώδικα συμπεριφοράς" για τους απεσταλμένους της Επιτροπής στην ελληνική πρωτεύουσα. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται: ....


Εάν βρεθείτε κατά τυχαίο τρόπο στη μέση μιας διαδήλωσης, αποφύγετε να τραβήξετε την προσοχή και αναζητήστε καταφύγιο στην πλησιέστερη εμπορική εγκατάσταση.
  • Αν μια διαδήλωση εμποδίζει την έξοδό σας από τους χώρους συνάντησης, περιμένετε
  • Μην στέκεστε δίπλα σε παράθυρα ή στην είσοδο του κτιρίου, παρατηρώντας την διαδήλωση. Η παρουσία σας μπορεί να προκαλέσει επιθετική αντίδραση από τους διαδηλωτές
  • Ο οδηγός ταξί που θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας ή ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου ή περιπτέρου με τον οποίο θα έρθετε σε επαφή για μια μικρο-αγορά δεν χρειάζεται να γνωρίζουν ότι εργάζεστε για τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα
  • Αν ερωτηθείτε μιλήστε για το προηγούμενο επάγγελμά σας σαν να συνεχίζετε να το ασκείτε ή αναφερθείτε στο επάγγελμα ενός από τους καλύτερους φίλους σας.

Όπως μετέδωσε ο ανταποκριτής του MEGA στις Βρυξέλλες Μανώλης Σπινθουράκης, από την έδρα της Κομισιόν έλεγαν ότι σε καμία περίπτωση αυτό το κείμενο δεν αποτελεί ταξιδιωτική οδηγία, ενώ σημείωναν ότι στην Επιτροπή αποτελεί συνήθεια να υπάρχουν παραινέσεις προς ευρωπαϊκούς υπαλλήλους σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως όταν γίνονται διαδηλώσεις, π.χ. να μην φορούν τη διακριτική τους ταυτότητα.

Παράλληλα, από τις Βρυξέλλες διέψευδαν κατηγορηματικά ότι το σχετικό κείμενο συνοδεύεται από εισαγωγικό σημείωμα με αναφορές σε αναμενόμενες διαδηλώσεις με νεκρούς στην Αθήνα τον Μάρτιο.

Σε κάθε περίπτωση, το κείμενο με τις οδηγίες προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Ελληνίδας επιτρόπου στις Βρυξέλλες Μαρίας Δαμανάκη, που προέβη σε "έντονο" διάβημα προς τον πρόεδρο της Κομισιόν πορδογαλλο Ζοζέ Μπαρόζο

πηγη
http://harryklynn.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1705.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.