Guitar -->

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Πως όμως απλουστεύουν τα πράγματα όσο ο κόμπος φτάνει στο χτένι..


Γεωργαντζάς.jpgΖούμε την εφαρμογή του σχεδίου που η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα διάβασε δημοσίως στον Κάρολο Παπούλια. Το μεγάλο ερώτημα είναι πως μπορούμε να αποτρέψουμε την πλήρη εφαρμογή και τελική περάτωση του σχεδίου τούτου.

Τα πάντα μάλλον εξαρτώνται από το τι είδους θα είναι οι επόμενες εκλογές στην Ελλάδα. Εάν είναι πάλι εκλογές γιά κόμματα εξουσίας εντός της τυραννικής κομματοκρατίας, τότε ξέχνα την Ελλάδα, τέλος, kaput!

Εάν όμως είναι λαϊκές οι επόμενες εκλογές, είτε προς μία Συνέλευση Ελλήνων, είτε προς μία πραγματικά Ελληνική Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, τότε υπάρχουν ίσως κάποιες ελπίδες επιβίωσης του ελληνικού μας κόσμου και πολιτισμού. Άλλως πως, οι κατ' ισχυρισμόν γόνοι του Χαζαρικού Χαγανάτου (http://el.wikipedia.org/wiki/Χάζαροι), την Ελλάδα θα την τεμαχίσουν σαν σαλάμι αέρος, ακριβώς κατά τις οδηγίες που δημοσίως διάβασε η Άννα Μπενάκη-Ψαρούδα στον Κάρολο Παπούλια (http://www.youtube.com/watch?v=pVuKCZSG_SA).


πηγη
http://alfeiospotamos.pblogs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.