Guitar -->

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ! ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΜΕ ΤΣΑΠΑ‼!



Συντάχθηκε απο τον/την Mavrogenous Στις .
SYROS
ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ
Το απόγευμα της Παρασκευής, 1 Μαρτίου, βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στα Καμίνια της Ερμούπολης, ο 69χρονος Δ. Α. χτυπημένος στο κεφάλι (από γεωργικό εργαλείο) και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Μετά από ιατροδικαστική εξέταση διαπιστώθηκε ότι ο θάνατος του άτυχου άνδρα προήλθε από τα τραύματα που του προκάλεσε το γεωργικό εργαλείο με το οποίο χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να υποβληθεί σε νεκροτομή.


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας είναι η εξής:
''Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση ανθρωποκτονίας σε βάρος 69χρονου , που έγινε χθες στη Σύρο
Χθες (01-03-2013) το απόγευμα στην Ερμούπολη Σύρου, βρέθηκε νεκρός μέσα σε ισόγειο γκαράζ της οικίας του 69χρονος , ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι από γεωργικό εργαλείο, που βρέθηκε δίπλα του.
Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής καθώς και κλιμάκιο των Εγκληματολογικών Υπηρεσιών για αυτοψία, εξερεύνηση και επιστημονική διερεύνηση του χώρου.
Οι αστυνομικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη, έχει ήδη παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή και η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ερμούπολης.''

πηγη
http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.