Guitar -->

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Απεργία πείνας 2000 ισλαμοφασιστων στο κέντρο δωρεαν διαμονης της Αμυγδαλέζας



Ούτε 20, ούτε 200... 2000! Σ' αυτές τις ειδήσεις, που δεν τις παίρνει το μάτι των πολλών, κρύβεται η ουσία. Μήπως κάποιοι αποφάσισαν "να αρχίσουν τα όργανα"; Τίνος ιδέα ήταν, άραγε, να κλειστούν λίγοι εκεί μέσα, ενώ οι υπόλοιποι θα κυκλοφορούν ελεύθεροι απ' έξω; Επειδή η λογική τους "μπάζει" από παντού, δεν μας πείθει. Και τώρα ποιοι τους υποκινούν στ' αλήθεια για απεργία πείνας; Και ποια είναι η ανώνυμη "ομάδα δικηγόρων";
 
Σε απεργία πείνας προχωρούν λαθραιως εισελθοντες στην Ελλαδα αλλοδαποι, οι οποίοι βρίσκονται στο κέντρο διαμονης στηνΑμυγδαλέζα, ήδη από το Σάββατο. 
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η κίνηση "Ενωμένοι Ενάντια στον Ελληνισμο και τη Φασιστική Απειλή". 

Την Κυριακή, δύο από τους απεργούς πείνας αποπειράθηκαν να αυτοκτονήσουν????. Συγκεκριμένα, ο ένας χρησιμοποίησε ένα σπασμένο τζάμι, με το οποίο έκοψε το λαιμό του και ο δεύτερος κατάπιε ένα μπουκάλι σαμπουάν, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Η ΚΕΕΡΦΑ κάλεσε σε αντιρατσιστική διαδήλωση στις Αχαρνές, στην πλατεία Αγιου Γεωργίου, το απόγευμα της Κυριακής. Επίσης αντιπροσωπεία της θα μεταβεί στην Αμυγδαλέζα για να ζητήσει άδεια επίσκεψης στους απεργούς πείνας, μαζί με ομάδα γιατρών και δικηγόρων. 

"Δύο απεργοί πείνας από τις εκατοντάδες που ξεκίνησαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Αμυγδαλέζας προχώρησαν σήμερα το πρωί σε δηθεν απόπειρα αυτοκτονίας. Ο ένας στο Μπλόκ 13 χρησιμοποίησε σπασμένο τζάμι από το παράθυρο και προσποιηθηκε οτι έκοψε το λαιμό του. Ο δεύτερος ήπιε ένα μπουκάλι σαμπουάν.  Δεν γνωρίζουμε τη εξέλιξη της υγείας τους", αναφέρεται σε ανακοίνωση της κίνησης. 

Επίσης, την Κυριακή 7 Απριλίου πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κοινοτήτων λαθρομεταναστών με κάλεσμα της ΚΕΕΡΦΑ. Συγκροτήθηκε επιτροπή αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας των στρατοπέδων συγκέντρωσης, η οποία υποστηρίζεται από την Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος, τον Πολιτιστικό Οργανισμό Μπαγκλαντές DOEL, το Σύλλογο Ενωμένων Αφγανών στην Ελλάδα, την Κοινότητα Σενεγάλης, την ASANTE, την Αιγυπτιακή Κοινότητα κ.α. 
ολος ο τριτος και τεταρτος κοσμος στην Ελλαδα

Παρέστη επίσης ομάδα δικηγόρων. 

Η επιτροπή δήλωσε την στήριξη της στο αίτημα των απεργών πείνας: "Ελευθερία τώρα από τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, νομιμοποίηση των μεταναστών, άσυλο στους πρόσφυγες". 

Συν τοις άλλοις, ζητά από τις αρχές άμεση άδεια επίσκεψης στους απεργούς πείνας μαζί με ομάδα γιατρών και δικηγόρων. 

Απευθύνει έκκληση στήριξης προς τα συνδικάτα, την ΕΙΝΑΠ, τους δικηγορικούς συλλόγους, τουςβουλευτές, τους Δημάρχους, την Διεθνή Αμνηστία, τις επιτροπές στήριξης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, να κινητοποιηθούν άμεσα. 

Μετά την κυριακάτικη αντιρατσιστική διαδήλωση στο Μενίδι με συγκέντρωση τη Πλατεία Αγίου Γεωργίου στις 17:00, μεγάλη αντιπροσωπεία θα μεταβεί στην Αμυγδαλέζα και "θα ζητήσει την είσοδο επιτροπής μέσα στο στρατόπεδο συγκέντρωσης", καταλήγει η ανακοίνωση. 

Πηγή: News.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.