Guitar -->

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Το χρέος προς τους πολιτας είναι παράνομον και απεχθές, θα σπάσουμε τα δόντια σας προδότες.

Το πόρισμα της Αlvarez & Μarsal δείχνει κάποια από τα αίσχη που διέπραξαν οι τραπεζίτες αναφορικά με τον τζόγο στα ελληνικά ομόλογα από τα οποία βεβαίως είχαν όφελος εκ των υστέρων .

Το ερώτημα είναι που πήγαν τα 65 και πλέον δίς των καταθέσεων των πολιτών και των ρώσων. Έγιναν άνεμος και καπνός από τους τραπεζίτες , τους τραπεζικούς και τους πολιτικούς που τους καλύπτουν .



Η κλοπή αυτή δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξελιχθεί σε χρέος για τον λαό . Αυτό είναι έγκλημα και μάλιστα σε συνθήκες κατοχής της πατρίδος είναι εσχάτη προδοσία που τιμωρείται μόνο με την εσχάτη των ποινών.

Ο λαός δεν πρέπει να αναγνωρίσει κανένα χρέος που είναι προϊόν εγκλήματος και διαπλοκής . Έχει νομικό δικαίωμα να αποκηρύξει το χρέος που πάνε να του φορτώσουν ως παράνομο και απεχθές και να απαιτήσει την σκληρή τιμωρία των ενόχων.

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .


Όσο για την προσπάθεια της κυβέρνησης με τηνσυνεργασία των κομματικών συνδικάτων να φορτώσει στο χρέος του λαού τα κουρεμένα ταμεία συντάξεων , θεωρούμε ότι και αυτή η προσπάθεια συγκαταλέγεται στο έγκλημα της συγκάλυψης των κλεφτών .

Τέλος , αναφορικά με την δήλωση του αρχιδοεπισκόπου προς τους Ρώσους επιχειρηματίες ότι θα πληρωθούν οι ζημιές τους από τις μελλοντικές εισπράξεις του φυσικού αερίου ,( ...αποζημίωση μέσω της αξιοποίησης του κυπριακού υποθαλάσσιου πλούτου») έχουμε να πούμε προς τον αρχιεπίσκοπο  ότι το φυσικό αέριο ανήκει στο λαό και όχι στους ολιγάρχες για να το διαχειρίζονται σύμφωνα με τα συμφέροντα τους και ας ασχοληθει καλυτερα με τα εβραιοχριστιανικα σκατα του.
 Η πρόταση του εβραιοχριστιανου αρχιεπισκόπου είναι στην ουσία δήλωση προ-αρπαγής του φυσικού αερίου από τους κλέφτες τραπεζίτες και πολιτικούς υποστηρικτές τους. Αυτή η δήλωση θυμίζει την “προ-πώληση” του αερίου για να την στήριξη των τραπεζών που πρότεινε ο Λιλλήκας. Όλοι εν αμίλλαις αισχρές συναγωνίζονται , πολιτικοί , παπάδες  και τραπεζίτες  

Ακούστε κύριοι των σαλονιών . Το φυσικό αέριο προορίζεται να ενδυναμώσει την πολεμική ισχύ του έθνους και να υπηρετήσει το όραμα της απελευθέρωσης και της Ένωσης .

Αν νομίζετε πως ο εθνικός πλούτος είναι για τα δόντια σας βγάλτε το από το μυαλό σας γιατί θα σπάσουμε τα δόντια σας προδότες.



τομέας ιδεολογικού πολέμου

Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.