Υπήρξε ένα ΄Εθνος ή άν Θέλετε μια φυλή. Πανάρχαιη η οποία κάποτε κυριάρχησε σε ολόκληρη την Εύκρατη ζώνη της Γαίας. Δεν υπήρξε τίποτα πρίν από αυτήν, αλλά ούτε και μετά, που να μπορέσει να σταθεί δίπλα της και να συγκριθεί μαζί της. Αυτήν την ανθρωπότητα(φυλή) είχε κατά νουν ο Ερμής ο Τρισμέγιστος όταν διετύπωσε το απόφθεγμα με δικά μας λόγια. 
 
«Μπορούμε να τολμήσουμε να πούμε ότι ο άνθρωπος είναι θνητός Θεός ή ο Θεός αθάνατος άνθρωπος». Ήταν οι Θεογέννητοι ΄Ελληνες βοηθοί και συνοδοί των Θεών που ανέλαβαν το εκπολιτιστικό έργο του εξανθρωπισμού και βελτίωσης του χθόνιου  Προμηθεϊκού όντος. Τότε επί βασιλείας του Ουρανού από το 75.000 προ κοινής χρονολόγησης που απλώθηκαν σε ολόκληρη την περιοχή που προανέφερα. Τα ίχνη της παρουσίας τους ανιχνεύονται από, κατά κανόνα φωτισμένους επιστήμονες, που αποφασίζουν και βρίσκουν το κουράγιο να πολεμήσουν το κατεστημένο, το οποίο απαγορεύει την οποιαδήποτε αναφορά σε παλιότερες χρονολογίες από αυτές που έχει θέσει σαν απώτατο όριο ύπαρξης του ανθρώπου. Οι πρόγονοί μας άναψαν ένα πανίσχυρο φώς γνώσεων και πνευματικής καλλιέργειας στην Ηλιογέννητη χώρα μας δημιουργώντας έναν απαράμιλλο πολιτισμό με επιτεύγματα δυσθεώρητα και αξεπέραστα.
Δεν ξέρω για ποιόν ακριβώς λόγο ή για ποια αιτία η φυλή αυτή αφέθηκε στην συνέχεια μόνη και αβοήθητη χωρίς επίβλεψη και συμπαράσταση αφού μετά το μεσουράνημά της, αφέθηκε να κατρακυλήσει στην αφάνεια και να δημιουργηθεί μετά από πολλές περιπέτειες διώξεις και εξευτελισμούς το θνησιγενές σημερινό κρατικό μόρφωμα, κάτω από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του διεθνούς Σιωνισμού ο οποίος κατορθώνει έχοντας διεισδύσει σε ολόκληρη την επικράτεια και κατέχοντας καίριες θέσεις με την βοήθεια και ανοχή των εγχώριων συνοδοιπόρων και συμπαθούντων, να οδηγήσει στα πρόθυρα της διαλύσεώς του και της βιολογικής του εξόντωσης.
Μόνοι αντιμέτωποι με μια παγκόσμια κατακραυγή, μιάς ανθρωπότητας ευεργετημένης από τον πολιτισμό μας, αλλά μνησίκακης, ζηλότυπης και εκδικητικής, η  οποία έχει υποκύψει στα νάματα της απληστίας και της λατρείας του χρήματος, δια των φανερών και κρυφών κυβερνητών της προσπάθησε και πέτυχε μετά από πολλά χρόνια προσεκτικής εργασίας και προετοιμασίας να παγιδεύσει με δόλο έναν ολόκληρο λαό ο οποίος εκ κατασκεύης δεν χρησιμοποίησε ποτέ,  αυτό το ποταπό ιδίωμα. Οι κατά καιρούς ηγέτες του (εκλεγμένοι υποτίθεται από τον λαό) αλλά σαφώς εντολοδόχοι κρυφών εντολών, χρηματιζόμενοι και προφανώς έχοντας υποστεί κάποιες αλλαγές, κινήθηκαν προδοτικά εναντίον του λαού και της χώρας της οποίας είχαν αναλάβει την διαχείριση φέρνοντάς την στο επιθυμητό διατεταγμένο σημείο.
΄Ενας λαός προδομένος, καθημαγμένος, αποπροσανατολισμένος, τρομοκρατημένος, έχοντας υποστεί αλλεπάλληλα συντριπτικά πλήγματα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, αδυνατεί να αντιληφθεί και να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της συμφοράς που τον κεραυνοβόλησε. Στερημένος ενός φυσικού χαρισματικού ηγέτη, έχασε το μέτρο του καλού και του κακού, παραπαίοντας ανερμάτιστος στις ροές των ανέμων που έχουν αφεθεί ανεξέλεγκτοι επάνω από την έρημη χώρα, έχοντας χάσει το ηθικό του, ακούγοντας το πλάνο τραγούδι των Σειρήνων-πολιτικών οι οποίοι εξακολουθούν να τον εξαπατούν εκμεταλλευόμενοι την σύγχισή του. ΄Εχοντας υιοθετήσει και βασίσει την ενημέρωσή του σε κίβδηλα μέσα μαζικής ενημέρωσης, άγεται και φέρεται.  Έχει απολέσει την όποια ευθυκρισία του και αδυνατεί να κατανοήσει το συμφέρον του. ΄Εχει μετατραπεί σε ένα άβουλο όν, ζεστό στο ψέμα και κρύο στην αλήθεια. ΄Όπως έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν, από το πουθενά έλαμψε φώς σωτηρίας. Απλώθηκε χέρι βοηθείας. Η απελπιστική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει δεν του επιτρέπει να καταλάβει το συμφέρον του και να αυτοβοηθηθεί. ΄Όλα έχουν μαυρίσει γύρω του.΄Οσοι Ελληνες έχουν απομείνει διατηρώντας μια σπίθα λογικής και κρίσης συσπειρώνονται σε ένα αγώνα άπελπι εναντίον ενός πανισχύρου συστήματος το οποίο εξουσιάζει και καταδυναστεύει λαούς και ιδεολογίες. Το σκότος εναντίον του φωτός. Αν ο υπέρτατος επιθυμεί την κονιορτοποίηση μας για κάποιους μη ορατούς λόγους, ας γίνει το θέλημά του και ας σκορπισθεί η τέφρα μας στο διάστημα από όπου προήλθαμε. Αν όμως .... ΄Όπως πιστεύουμε, όλο αυτό αποτελεί μια δοκιμασία μας ..... Τότε η Νέμεσις έχει τον λόγον. Οι ύβρεις υπήρξαν τεράστιες προς την συμπαντική νομοτέλεια.. Γένοιτο!!!!
Αστερίων(ΚΒ)