Guitar -->

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ο Κασιδιαρης στριμωξε αγριως τον Βενιζελο στον τοιχο






ο κ. Κασιδιάρης κατέθεσε πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Προανακριτικής Χρήστου Μαρκογιαννάκη, στην οποία τον κατηγορεί για συγκάλυψη του σκανδάλου της «λίστας Λαγκάρντ», καθώς όπως υποστηρίζει, ο κ. Μαρκογιαννάκης του στέρησε το δικαίωμα διερεύνησης της υπόθεσης.
Μετά τον άγριο καβγά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ακολούθησε και συνέχεια, με πρωταγωνίστρια τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.


 
Ολα ξεκίνησαν όταν η κυρία Κωνσταντοπούλου έκανε παρατήρηση στον κ. Βενιζέλο γιατί καθόταν σταυροπόδι, λέγοντάς του πως αυτό είναι ασέβεια προς την επιτροπή, για να λάβει την απάντηση «Ελεος πια» από τον κ. Βενιζέλο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια εξανέστη καθώς η κυρία Κωνσταντοπούλου τον ρώταγε συνεχώς πόσους υπολογιστές έχει σπίτι του, επαναλαμβανόμενα. Της απάντησε «άπειρους», ωστόσο εκείνη επέμενε επαναλαμβάνοντας συνεχώς την ίδια ερώτηση «πόσους υπολογιστές έχετε σπίτι σας».
Ο κ. Βενιζέλος της απάντησε: «Με απόφαση του Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων χαρακτηρίζεται βασανισμός όταν κάποιος επαναφέρει πολλάκις την ίδια ερώτηση... η επανάληψη είναι βασανισμός. Είστε ένας πραγματικά θηλυκός Ιαβέρης».
Λίγο αργότερα προκλήθηκε εκ νέου ένταση στην προανακριτική με τον κ. Βενιζέλο να απευθύνεται στην κυρία Κωνσταντοπούλου λέγοντάς της: «Είσαι χυδαίο υποκείμενο, ντροπή του Κοινοβουλίου και εκπρόσωπος των φοροφυγάδων».
Κατόπιν όλων αυτών των εξελίξεων, η κατάθεση του Ευάγγελου Βενιζέλου, θα συνεχιστεί στις έξι το απόγευμα.
Ωστόσο στην απογευματινή συνεδρίαση δεν θα συμμετάσχει η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθώς έχει άλλες υποχρεώσεις και για το λόγο αυτό ζήτησε να έλθει στην επιτροπή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και την Παρασκευή το πρωί.
Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντοπούλου ανέφερε πως αν δεν γίνει δεκτό το αίτημά της αυτό θα συνιστά την απόλυτη συγκάλυψη και θα έχουν πέσει οι μάσκες.
sofokleousin

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/04/blog-post_3223.html#ixzz2PVLB6FYN

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.