Guitar -->

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

H Αγγέλα-Δωροθέα και οι ΕυρωΝαζί*


Όλα του γαμου δύσκολα και η νύμφη γκαστρωμένη 

του Σπύρου Χατζάρα 

Οι επαγγελματίες της διαφήμισης έντυσαν την Angela Dorothea Merkel με στολή Ναζί και καθάρισαν, αφού έριξαν τα πρόβατα της στάνης στον «αντιναζιστικό αγώνα». 
Είπε και ο Γιούνκερ ότι τον τρόμαξαν τα πανό που σηκώθηκαν στην Αθήνα, θύμωσε κατά της Ελλάδας, και ο πρέσβης του Ισραήλ στη Γερμανία , κ.Γιακόβ Χαντάς Χάντελσμαν, και η σούπα ήρθε έδεσε, με τον αντιναζιστή Τράγκα και τον Λαζόπουλο. Για όλα φταίνε λοιπόν οι παλαιοναζί , οι νεοναζί, οι ακροδεξιοί, ο πεθαμένος Χίτλερ και οι ρατσιστές. Άλλωστε η συντριπτική πλειοψηφία των χαζών τηλεθεατών του Μέγκα συμφωνεί με την άποψη της GPO, πως η ΕΕ εξελίσσεται σε μια ένωση κρατών «υπό την κυριαρχία της Γερμανίας». 

Μόνο που η μανδάμ Δωροθέα Μέρκελ δεν είναι ακριβώς Γερμανίδα. Ο μπαμπάς της, μετανάστευσε στην «Λαοκρατούμενη Γερμανία», από το Γκέτο της Βαρσοβίας, όπου ζούσε μαζί με άλλους αριστερούς «γερμανούς». Η οικογένεια του κ. Kazmierczak, είχε πάει στην Βαρσοβία από την Κρακοβία. Και η «Γερμανία» δεν είναι ακριβώς Γερμανία αφού σε όλα κάνει κουμάντο η Μπούντεσμπανκ. Η Κεντρική Τράπεζα. 

Οι τραπεζίτες της Νέας Υόρκης, που νίκησαν τους Ιάπωνες και τους Γερμανούς, στον σκηνοθετημένο Παγκόσμιο Πόλεμο επέβαλαν τον απόλυτο έλεγχό τους στις οικονομίες των ηττημένων λαών, με τη δημιουργία της Κεντρικής Τράπεζας της Ιαπωνίας, (BOJ), το 1948, και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας, (Deutsche Bundesbank), το 1957. Επικεφαλής της Bundesbank, είναι ένα εβραιόπουλο ο Γιένς Βάιντμαν. Αυτός δίνει τη «γραμμή» στην Άγγελλα-Δωροθέα που μας την τραγουδάει. 

H BOJ και η Deutsche Bundesbank, δεν είναι απλά η αμερικανική κατοχή, στην Ιαπωνία και τη Γερμανία. Είναι οι κλώνοι της ιδιωτικής Federal Reserve Bank, δηλαδή του σιωνιστικού καρτέλ των αγορών χρήματος. Το σιωνιστικό καρτέλ των αγορών χρήματος ελέγχει πραγματικά την κυβέρνηση των ΗΠΑ και σχεδόν κάθε κυβέρνηση του κόσμου, και αυτό είναι που δημιουργεί τις τεχνητές κρίσεις στην οικονομία των ΗΠΑ και στην Ευρωζώνη. 

Οι ίδιοι ΑΘΕΑΤΟΙ άνθρωποι, του σιωνιστικού Καρτέλ των αγορών χρήματος ελέγχουν τα ΜΜΕ, το αμερικανικό Κογκρέσο, και τους διευθυντές της Bank for International Settlements, του International Monetary Fund, της European Central Bank, της Deutsche Bundesbank, της Federal Reserve Bank, της Bank of China, κλπ κλπ, κλπ. Αυτοί οι ίδιοι ελέγχουν και τον μονόφθαλμο Αντωνάκη Ζήμενς, (των μαύρων Ταμείων), τον συνταγματολόγο Benny de Shrek , και όλη την διεφθαρμένη κομπανία. Για ο λόγο αυτό, πλην των ηλιθίων, όλοι οι άλλοι που ομιλούν περί Γερμανίας, και Μέρκελ, που διαφωνούν με την καλή Αμερική, όπως ο Σόρος και ο «ανιψιός» του ο Αξελ, ο μπλακ Λέημπελ, ο Τράγκας και ο Λαζόπουλος, είναι απλά βαλτοί.

Ήγουν Βρεκεκέξ-Ρουφιανέξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.