Guitar -->

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Περιεργο ατυχημα στην Ροδο

ΕΚΤΑΚΤΟ :ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ Ο "ΤΖΑΚΣΟΝ" ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΕΣΑΚΗΣ!!!!ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟ ΣΕ ΥΠΟΠΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ! <ΒΙΝΤΕΟ +ΦΩΤΟΣ>






Ένα ΄υποπτο τροχαίο έγινε προ ολίγον ημερών στην ψαροπούλα με αποτέλεσμα να βρίσκετε διασωληνωμένος ένας συμπατριώτης μας, και λέμε ύποπτο τροχαίο γιατί ο συμπολίτης μας είναι ό  μάρτυρας που χάριν στην ομολογία του βρίσκετε στης φυλακές η
φόνισσα της γνωστής προ δεκαπενταετίας υπόθεση ανθρωποκτονίας του αστυνομικού που δολοφονήθηκε μετά από παραγγελία της συζύγου του σε συνεργασία με τον  εραστή της!!!

Πρίν 20 ημέρες που ήταν και η δίκη για έφεση που έκαναν τα "τέκνα"της, ο Μιχάλης αρνούμενος να αλλάξει την κατάθεση του για να αποφυλακιστεί η μάνα τους ξυλοκόπησαν άγρια τον Μιχάλη μετά την δίκη, σε κεντρικό σημείο της Ιαλυσού !!! Ιδού και η φωτογραφίες μετά από τον ξυλοδαρμό !!!



Οι δράστες για περίεργο λόγο διαφεύγουν την σύλληψη που δεν είναι άλλοι από τους υιούς της κατηγορουμένης φόνισσας!!!
Τα τέκνα της από ότι καταλαβαίνετε κάνουν αγώνα να αποφυλακίσουν την δολοφόνο του πατέρα τους!!!
Μπορεί όμως να συνδέονται αυτά τα δύο περιστατικά και εννοούμε της απειλές και τους ξυλοδαρμούς του Μιχάλη από τους υιούς της κατηγορουμένης φόνισσας με το ύποπτο  τροχαίο που έλαβε χώρα προ ημερών όταν Αλβανός παραβίασε στόπ και κτυπώντας  τον Μιχάλη τού έσπασε το κρανίο και βρίσκετε τώρα στην εντατική υποβοηθούμενος με τεχνικά μέσα?? ναι υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο διότι ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται, αν υποθέσουμε πως τα παιδιά της έχουν πάρει από το σατανικό μυαλό της μάνας τους τότε όλα είναι πιθανά!!!
Για κακή τους τύχη όμως ο Μιχάλης ζεί ακόμα και υπάρχει η ελπίδα να συνέλθει στης επόμενες 20 μέρες !!!
Τώρα ώς προς την εξέλιξη της υπόθεσης οι αστυνομικοί και ανακριτές θα πρέπει να ψάξουν την υπόθεση καλά,πρέπει ο Αλβανός να ανακριθεί σκληρά,για να δούμε τι κρύβει αυτή κατάσταση ,και ως δεύτερον οι υιοι της κατηγορουμένης πρέπει να ανακριθούν σκληρά αν θέλουμε να ομιλούμε για δικαιοσύνη και απόδοσης αυτής από αυτούς που υπηρετούν αυτό το λειτούργημα!!!

Τώρα ο συμπατριώτης μας είναι σε καταστολή,και πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη εκεί που πρέπει,ποιός είναι ο Αλβανός και ποιός ο ρόλος του?????ερευνήθηκε?????τίποτα έτσι στο ντούκου πάλι κύριοι?????
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.