Guitar -->

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Διακομματική συγκάληψη στην τραγωδία που έρχεται.

 Ένα βίντεο που πρέπει να ακούσετε και να διαδώσετε!

ΣΗΜΙΤΗΣ=εβραιος
Γαπ-μινεικο=εβραιος
καραμαν αλης=τουρκος
βενιζελος/τουρκογλου=τουρκος

 Έχω κτυπήσει πολλές φορές τον κώδωνα του κινδύνου, στην τραγωδία που έρχεται - ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα - και μάλιστα ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ και καλώ τους Έλληνες να αφυπνιστούν επιτέλους και να προετοιμαστούν. 
"Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ"!   ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! 
Ίσως πολλοί, δυστυχώς οι περισσότεροι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει αυτά που πολύ σύντομα έρχονται στην πατρίδα μας. Αυτά που δεν θα ακούσετε σε κανένα από τα τσοντοκάναλα της προπαγάνδας και της διαπλοκης, γι αυτά που εις βάρος του ελληνικού λαού σχεδιάστηκαν, θα τα ακούσετε στο ηχητικό βίντεο που ακολουθεί. Κρατείστε στη μνήμη σας τα ονόματα που συμμετέχουν στην πολύ  σημαντική συζήτηση που ακολουθεί.... 


Ένας δημοσιογράφος, ο κ. Κώστας Ουίλς (στην δημοσιογραφική πιάτσα, το όνομά του είναι συνώνυμο με το ΗΘΟΣ), ο γνωστός οικονομολόγος κ. Λαβδιώτης, ο ΜΟΝΟΣ που μέχρι σήμερα έχει μιλήσει για το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας, και ο Γιώργος Σαρρής, ο άνθρωπος που αποκάλυψε το τεράστιο σκάνδαλο του τραπεζικού συστήματος, που διαπλεκόμενο με τους πολιτικούς ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ (και η σιωπή είναι συνενοχή), εις βάρος των ελλήνων πολιτών. 
Ακούστε το βίντεο που ακολουθεί. Οι αλήθειες και οι αποκαλύψεις, είναι συγκλονιστικές και επιτέλους ας τις λάβουμε σοβαρά υπόψη, για να προετοιμαστούμε για τα επερχόμενα.. 
Τουλάχιστον, ας μην μας βρουν και αυτή τη φορά, απροετοίμαστους. Κι ας τις λάβουμε σοβαρά υπόψη, όταν σε λίγους μήνες, προκηρυχθούν εκλογές. 
Αυτοί που θα ψηφίσουν κάποιο από  τα νυν κοινοβουλευτικά κόμματα, μην τολμήσουν στην συνέχεια να εκφέρουν άποψη ή οργή για όσα θα συμβούν.... Γιατί θα είναι και οι ίδιοι υπόλογοι και συνένοχοι.

Read more: http://tolimeri.blogspot.com/#ixzz2PJq7BYNC




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.