Guitar -->

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ζωρζ Μουστακι, Μακάρι η Ελλάδα να γαμ...


«Μακάρι η Ελλάδα να γαμ... το μπουρ... την ΕΕ»



Δριμύτατη επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το διασυρμό της Ελλάδας από τον Ζορζ Μουστακί.Δριμύτατη επίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για το διασυρμό της Ελλάδας από τον Ζορζ Μουστακί.

Άφωνους άφησε τους αναγνώστες της Huffington Post ο Ελληνογάλλος τραγουδοποιός, Ζορζ Μουστακί, ο οποίος με περίσσια ωμότητα και χωρίς ίχνος αβρότητας εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στο ευρωπαϊκό οικονομικό στερέωμα:

 «Μακάρι η Ελλάδα να γαμ... το μπου...λο της Ευρωπαϊκής Ένωσης!» ανέφερε χαρακτηριστικά σε άρθρο του ο τραγουδοποιός, ο οποίος δεν παρέλειψε να εκφράσει...
τη λύπη του για τα νέα που μαθαίνει για την Ελλάδα.
«Σφίγγεται η καρδιά μου όταν μαθαίνω τα νέα της Ελλάδας» σχολίασε ο 78χρονος Μουστακί, υπενθυμίζοντας ότι η «Ευρώπη» είναι λέξη ελληνικής προέλευσης, που σημαίνει «αυτή που έχει ευρεία όραση». 
 
«Μου αρέσει αυτή η αντίδραση, επειδή την κρίση δε τη δημιούργησε ο λαός. Σε αυτόν όμως φορτώνουν το βάρος. Στο κάτω κάτω ο λαός έχει πιο ανεπτυγμένη αίσθηση πολιτικής ευθύνης από όσους βολεύονται με τις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών. Καλά θα κάνει λοιπόν η ελληνική κυβέρνηση να ανοίξει τα μάτια και τα αυτιά της».
 
Από το άρθρο του δεν απουσίασε ούτε ο φίλος του, Μίκης Θεοδωράκης, η αντίσταση κατά των χουντικών δυνάμεων και το νέο κύμα φτωχών μεταναστών, το οποίο δημιουργεί, όπως είπε χαρακτηριστικά «η ασυδοσία της ίδιας της Ευρωπαϊκής Ένωσης». 
24h NewsRoom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.