Guitar -->

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Χαρρυ Κλυνν ..«ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ…»





Τους έπιασε το «πατριωτικό» και ουρλιάζουν τα αφρίζοντα παπαγαλάκια στα  βοθροκάναλα των νταβατζήδων, «η κατάληψη του πεντάγωνου από τους εργαζόμενους των ναυπηγείων, υποδηλώνει και την κατάληψη του κράτους!» 
Τι λέτε ρε παιδιά, σοβαρά; Τελούμε υπό κατοχή  δηλαδή;
Για την κατάληψη, όμως, της χώρας από τους ευρωφασίστες επιδρομείς μούγκα στη στρούγκα τα δημοσιογραφικά εμέσματα!
Οι ύαινες της Τρόικας αλωνίζουν τα υπουργεία, υπαγορεύουν, διατάζουν, απειλούν, τρομοκρατούν και στο τέλος γίνεται πάντα το δικό τους… Αυτό που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των τοκογλύφων αφεντικών τους. Στα παλιά τους τα παπούτσια ένας ολόκληρος λαός που υποφέρει και λοιμοκτονεί. Πρωθυπουργός και υπουργοί απλώς να είχαμε να λέγαμε… Στοιχεία διακοσμητικά σε ένα εφιαλτικό σκηνικό!
Αλλά θα μου πείτε, άλλο οι εχθροί του κράτους δηλαδή οι εργαζόμενοι και άλλο οι ευεργέτες μας, δηλαδή οι  εκπρόσωποι των αποικιοτοκογλύφων!
Ακούστε λοιπόν, καναλοβοθροδημοσιογράφοι, ακούστε διαστρεβλωτές της αλήθειας, όσο υπεύθυνοι είναι οι πολιτικοί των κομμάτων που κυβέρνησαν τη χώρα για την τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Πατρίδα μας, άλλο τόσο υπεύθυνοι είστε κι εσείς… Με ότι αυτό μπορεί σημαίνει…
 
http://harryklynn.blogspot.gr/2012/10/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.