Guitar -->

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Ούτε οι Ούννοι δεν την είχαν επιφέρει τετοια καταστροφη οπως του πασοκ

Γ.Κοντογιώργης, Ολοκληρωτικός βιασμός της ελληνικής κοινωνίας από τις δυνάμεις της ολιγαρχίας και το σύστημα της κομματοκρατίας







Παρέμβαση του Καθηγητή Πολιτικής Επιστήμης και πρώην πρύτανη του Παντείου Πανεπιστημίου κ. Γιώργου Κοντογιώργη, στις 16.11.2013, στην εκπομπή "Καλημέρα ΣΚΑΪ" και στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά. 

Αλαζονική και ανάλγητη η πολιτική τάξη συμπεριφέρεται έναντι της κοινωνίας ως εάν της οφείλει την εξουσία. Βιάζει σε βαθμό διαρκείας  την κοινωνία και την οδηγεί εκ συστήματος στην εξαθλίωση και στη συρρίκνωση. Ενοχοποιώντας την για τις "επιλογές" της, ομολογεί την ολιγαρχική της πολιτεία και την λεηλατική της λειτουργία, δίκην καταγωγίου. Η καταστροφή που προκάλεσε με όχημα το "τριτοκοσμικό" κράτος στον ελληνισμό ούτε οι Ούννοι δεν την είχαν επιφέρει στο παρελθόν. Δυστυχώς γι'αυτούς η καταστροφή αυτή είναι μετρήσιμη και γι'αυτό οι ολιγάρχες αποστρέφονται τη σύγκριση του τώρα με το παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.