Guitar -->

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 12 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

!!!!!!!!!!!!!!


Δυστυχώς ισχύει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το ψέμα τόσο πιο δύσκολα πιστεύει κανείς την αλήθεια. Το εγκληματικό ψέμα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για το πρωτογενές πλεόνασμα προκαλεί δυσκολίες για να πιστέψουμε το μέγεθος του ελλείμματος, όπως διαπιστώνεται από την ΕΚΤ, την υπεύθυνη για τον δανεισμό καθώς και για την νομισματική και χρηματική πολιτική της χώρας.


Το έλλειμμα για την Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 αντιστοιχεί σε 12,086 δις ευρώΑυτό το έλλειμμα είναι υπερδιπλάσιο του ελλείμματος του 2009 που αποτέλεσε την αφορμή για την μεγαλύτερη αρπαγή του πλούτου υπέρ των λίγων.


Στα γραφήματα του κειμένου μπορείτε να τα παρατηρήσετε όλα αυτά.

Να υπενθυμιστεί ότι η ΕΚΤ είναι μέλος της τρόικας και συγκεντρώνει τα δικά της στοιχεία για την υπό επιτήρηση χώρα μας με βάση τα οποία καθορίζονται τα νέα μέτρα. Μάλλον δεν έχει πειστεί από τα στοιχεία της κυβέρνησης για πρωτογενές πλεόνασμα.

Η εικονική πραγματικότητα για τη δήθεν διαπραγμάτευση πρέπει να τελειώσει. Tα δημοσιονομικά έχουν εκτροχιαστεί.

Υπόλογοι για τις ψευδείς ανακοινώσεις και τις αλχημείες αυτή την φορά είναι μαζί με την κυβέρνηση η ΤτΕ και ο Προβόπουλος.

Εδώ τα στοιχεία από την ΕΚΤ

kerberos-hellas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.