Guitar -->

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

SOS!!!! ΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!

=ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗ ΑΡΧΙΚΩΣ ΣΤΟ Φ/Β=
SOS!!!!
ΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ" ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!
---------------
1. ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΟΥ ΕΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΕΝ ΕΠΙΜΕΤΡΩ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ:
Α. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
Β. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Γ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!!

---------------
1η ΔΙΑΣΑΦΗΣΙΣ:
Τα πολιτικά κόμματα είναι επίσημοι θεσμικοί παράγοντες ( και μάλιστα πολύ ακριβοπληρωμένοι ) και μάλιστα οι κυρίαρχοι του πολιτεύματος! Η αναγνώριση της θρησκείας μας θα γίνει μέσω κομμάτων! Μέσω αυτών των παραγόντων, των υπουργών και του πρωθυπουργού! Και ο υπουργός που θα υπογράψει, κομματικό στέλεχος είναι και η Βουλή ΕΠΙΣΗΜΩΣ συνάθροισις ακριβοπληρωμένων κομμάτων είναι!!!!!!
Καθε ομάδα πιέσεως στα κόμματα απευθύνεται, που αλλού? ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ? Αυτός είναι ο τρόπος!! Διατί δεν επετεύχθη η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΣ ΜΑΣ??? ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΠΕΤΡΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ! Γιά πολιτικά κόμματα-πρόσωπα μιλάμε!!!!!!
Οι Μωαμεθανοί εκμεταλλεύονται τους θεσμούς! ΔΡΟΥΝ ΣΥΝΤΟΝΩΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ!!!!!
ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΛΕΜΕ!!!!!
--------------
ΑΦΟΡΜΗ ΤΩΝ ΝΥΝ ΓΡΑΦΟΜΕΝΩΝ ΑΠΕΤΕΛΕΣΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΔΩ "ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΓΙΝΕΤΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΖΥΜΩΣΙΣ-ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΙ!!!!
ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΙ ΦΙΛΩΝ ΔΙΑΤΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΗΤΟ:
-------
Δέν θέλουμε οποιαδήποτε κομματική αναφορά ή οργανωμένη κομματική παρουσία στίς δραστηριότητες τής Κοινότητος...
-------
ΣΥΓΓΝΩΜΗΝ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΕΕΤΕ ΔΥΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, 100% ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ:
--> ΑΛΛΟ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΩΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΡΑΦΩ "ΠΟΛΙΤΙΚΑ" ΚΑΝΩ κομματική αναφορά ή οργανωμένη κομματική παρουσία ΚΑΙ
--> ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΥΟΔΩΘΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ, ΝΟΜΙΜΗ, ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΣΙΔΗΛΗ ΔΡΑΣΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ (ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ??)!

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ ΟΥΔΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ!
-------
ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ ΛΕΓΩ: ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ" ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΣ!! ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΗΜΑΣΤΕ?? ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ?? ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ??
=============
ΕΠΙΜΕΤΡΟΝ
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!! ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ/ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΜΑΣ!!!
ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ!!!!!!
=========================
ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΘΟΥΜΕ!!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΕΙΚΝΥΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΔΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΟΙ (ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΟΙ ΚΛΙΝΟΥΣΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ-ΟΜΑΔΕΣ) ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΔΡΑΣΙ!!! (α) ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ (β) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, (γ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΤΟΥ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ!!!
ΚΑΘΕ ΕΠΑΦΗ ΚΑΙ ΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ή e-mail ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ, Ο ΚΑΘΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΗ!!! Ο ΑΡΙΘΜΟΣ "ΜΕΤΡΑΕΙ" (ΤΟΝΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΘΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ/ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΕΙ) !!!!!
ΕΠΙΣΗΣ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ, ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΩΘΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!!!
ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ/ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΜΑΣ!!!
ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΡΩΤΗΣΙΣ ΕΜΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ "ΓΝΩΣΤΟΤΗΤΑ"!!!!!
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΙ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!!!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΘΡΗΣΚΟΙ ΓΝΩΣΙΝ (ΑΤΟΜΑ/ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ)!!!!!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΘΗΚΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!!!!!!!
=========================
Ερώτηση κατέθεσαν στη Βουλή πριν από λίγες μέρες οι βουλευτές Μαρία Γιαννακάκη και Θωμάς Ψύρρας, ζητώντας να πληροφορηθούν για ποιο λόγο δεν άνοιξαν για προσευχή τα τζαμιά Ζιντζιρλί στις Σέρρες και Κουρσουνλού στα Τρίκαλα! Συγκεκριμένα, το ερώτημα που απευθύνεται προς τους υπουργούς Παιδείας και Πολιτισμού, διατυπώθηκε ως εξής:
«Θέμα: Απόρριψη χορήγησης άδειας προκειμένου να τελεστεί η προσευχή της Παρασκευής.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός
1. Γιατί δεν δόθηκε άδεια χορήγησης ελευθέρας εισόδου, να πραγματοποιήσουν πολιτιστική-θρησκευτική τελετή στον άνω Σύλλογο;
2. Προτίθεται το Υπουργείο να δώσει άδειες ελευθέρου εισόδου να πραγματοποιήσουν πολιτιστική-θρησκευτική τελετή οι μουσουλμάνοι, σεβόμενο και την θρησκευτική πολιτιστική παράδοση αλλά και ενισχύοντας τον τοπικό Τουρισμό»;
=======================

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.