Guitar -->

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Διαβαστε το ακρως ρατσιστικο κειμενο ενος ελεεινου ανθελληνα

ΑΙΣΧΡΟ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, 
ΕΝΑΣ ΒΟΘΡΟΣ ΥΒΡΕΩΝ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ 
ΑΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ 
ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

δειτε τι λεει ο αθλιος καραγκιοζης

=============


Σύμφωνα με νέα έρευνα, ο πληθυσμός της Ελλάδας γερνάει, ενώ στις άλλες χώρες οι άνθρωποι γίνονται κάθε μέρα και πιο νέοι. Φυσικά, δεν χρειάζεται καμιά έρευνα για να αντιληφθείς πως ο πληθυσμός της Ελλάδα είναι γερασμένος, αφού είμαστε περικυκλωμένοι από ραμολιμέντα και γεροσάψαλα που ψηφίζουν Σαμαρά και Βενιζέλο για να συνηθίζουν στη κόλαση και να μην τους έρθει απότομα όταν τα τινάξουν.
Το κακό με τους Έλληνες είναι πως μπορεί να γερνάνε αλλά δεν ψοφάνε με τίποτα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φτάσουν στο πρωτογενές πλεόνασμα και να βγουν στις αγορές.
Σαν να μην έφτανε που οι Έλληνες δεν πεθαίνουν, έχουμε και τους αλλοδαπούς που είναι νέοι και είναι στα ντουζένια τους και πάνε και γαμάνε δεξιά κι αριστερά αλλά πάνε από δω γαμάνε, πάνε από κει γαμάνε, και κολλάνε αρρώστιες και πάνε μετά στα νοσοκομεία μας και ρίχνουν έξω τον προϋπολογισμό των Ελλήνων που έχουν κάνει το σκατό τους παξιμάδι για να ζήσουν το success story.
Πάντως, μια που γινόμαστε γερομπισμπίκηδες, μπορούμε να διώξουμε τους αλλοδαπούς από τη χώρα και να ψοφήσουμε ομαδικά, οπότε θα το κλείσουμε το μαγαζί, η Ελλάδα θα έχει τελειώσει για πάντα και δεν θα χρειάζεται να ανησυχούμε πια για τίποτα.
(Στην Ελπίδα με αγάπη)
===========                      =============              ============
εδω ειναι η ιστοσελιδα του υβριστη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.