Guitar -->

Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Να απαλλαγούμε από τους «σωτήρες»

14.11.13


Του Μιχάλη Ιγνατίου

Δεν μπορεί κανείς να μου βγάλει από το μυαλό ότι η εν ψυχρώ εκτέλεση των δύο νεαρών υποστηρικτών της ναζιστικής οργάνωσης Χρυσής Αυγής είναι μέρος ενός υπόγειου «εμφύλιου πολέμου» που οφείλεται αποκλειστικά στο Μνημόνιο, στη φτώχεια και τη μιζέρια που οδήγησαν τον ελληνικό λαό οι πολιτικοί ταγοί του τόπου.
Ας προσευχηθούμε μόνο να μην εκδηλωθεί ανοικτά αυτός ο εμφύλιος, ιδιαίτερα σε μια κοινωνία που βράζει από δίκαιη αγανάκτηση για το μεγάλο κακό που τη βρήκε από τις 10 Μαΐου του 2010, όταν η τότε κυβέρνηση του «Τσιγγάνου* της ελληνικής πολιτικής», Γιώργου Παπαν­δρέου οδήγησε την Ελλάδα στον σκληρό μηχανισμό του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλος -καθ' ομολογίαν του- της ΧΑ ήταν μια βίαιη και άκρως προκλητική ενέργεια από μια οργάνωση η οποία αποδεικνύεται ότι λειτουργεί με τους άγραφους νόμους της σικελιανής μαφίας. Πέραν της κτηνώδους ιδεολογίας τους, τα ηγετικά της στελέχη συμμετείχαν και σε εγκληματικές πράξεις.

Η βία φέρνει αντιβία, αλληλοκατηγορούνταν ο Μακάριος και ο Γρίβας από το 1971 έως που προκάλεσαν την καταστροφή της Κύπρου. Και η αλήθεια είναι ότι όταν χτυπάς, πρέπει να περιμένεις να σε χτυπήσουν. Δύο νέα παιδιά χάθηκαν παρασυρμένα από τον Μιχαλολιάκο και τους υποτακτικούς του, οι οποίοι δεν δίνουν ούτε ένα γρόσι για τις ανθρώπινες ζωές. Θύματα αναζητούσαν για να εξυπηρετήσουν τους σκοπούς τους, και οι αδίστακτοι εκτελεστές, ρίχνοντας νερό στον μύλο τους, τα πρόσφεραν...
Η Ελλάδα πρέπει να απαγκιστρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τον ζυγό που επέβαλαν οι λεγόμενοι «διασώστες» μας. Και πρέπει να τερματιστεί πάραυτα αυτός ο θίασος που εμφανίζεται ανά τρίμηνο επί σκηνής, για να μας θυμίζει ότι στις 10 Μαΐου έβαλαν υποθήκη, πούλησαν εμάς και άλλες δυο γενιές στους δανειστές...
*Ο χαρακτηρισμός οφείλεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι από την ημέρα της εξαναγκαστικής του παραίτησης από την πρωθυπουργία, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας βρίσκεται εκτός Ελλάδος, διότι η χώρα «δεν τον χωρά άλλο», αναζητώντας στα ξένα τον... επιούσιον, ο οποίος βγαίνει με την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο διέλυσε την πατρίδα...στο χωριο μου παντως τους λενε "τουρκογυφτους"


Read more: http://tolimeri.blogspot.com/2013/11/blog-post_7725.html#ixzz2keQJ6VoJ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.