Guitar -->

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Κάτω η τυραννία των κομμάτων , της εκκλησίας , των τραπεζών


Όταν το Ε.ΔΗ.Κ. έλεγε ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΕΞΩ Η ΤΡΟΙΚΑ , όταν λέγαμε ότι θα έπρεπε να κλείσει η προβληματική Λαϊκή Τράπεζα και να κατασχεθούν τα περιουσιακά της στοιχεία υπέρ των καταθετών ώστε να περιοριστεί η επέκταση της οικονομικής γάγγραινας , ο κυπριακός λαός το έπαιζε αμέριμνος και αμέτοχος ή χειροκροτούσε γονυπετώς τους αθλίους ηγετίσκους της ρυπαρής κομματοκρατίας , τους υπηρέτες της εκκλησιαστικής και ιδιωτικής ολιγαρχίας-τραπεζοκρατίας.
Τώρα η τρόικα ύψωσε αδιαπέραστα συρματοπλέγματα και περιέζωσε τον κυπριακό ελληνισμό.
Η οικονομίας μας παραδόθηκε στη διαχείριση των τοκογλύφων με κεντρικό σκοπό την ισχυροποίηση του τραπεζικού ληστρικού συστήματος.

Στα πλαίσια αυτά δρομολογείται η ταχεία θέσπιση νόμων που θα επιτρέπει στους τραπεζίτες να βγάλουν στη δημοπρασία τις ενυπόθηκες περιουσίες του λαού μη εξαιρούμενης ακόμα και της πρώτης κατοικίας .
Με αυτή τη μέθοδο , η ύφεση που προκάλεσε το ίδιο το τραπεζικό σύστημα μετατρέπεται σε χρυσή ευκαιρία καταλήστευσης των λαϊκών στρωμάτων και αρπαγής των περιουσιών του λαού .
Το πολιτικό σύστημα από την άλλη στέκει στο πλευρό των ληστών τραπεζιτών αφού πρώτα υποθήκευσε την εργασία του λαού και την εθνική περιουσία.
Η ανικανότητα Χριστόφια στηριζόμενη από το αστικό ΑΚΕΛ και τους συνοδοιπόρους του κέντρου άνοιξε το δρόμο στον Αναστασιάδη που πέφτει τώρα σαν γροθιά ατσάλινη και ανελέητη στα παραγωγικά λαϊκά στρώματα.
Το σύστημα του κομματοκρατικού κοινοβουλευτισμού είναι συνυπεύθυνο και ένοχο για την οικονομική καταστροφή της πατρίδος.
Συνυπεύθυνος όμως είναι και ο λαός με τις πολιτικές και ιδεολογικές του επιλογές , για αυτό θα πληρώσει την πνευματική του υποβάθμιση με δυστυχία και σκλαβιά.
Κάτω η τυραννία των πολιτικών , των παπάδων , των τραπεζιτών.
Εθνικοκοινωνισμός τώρα.

Τομέας ιδεολογικού πολέμου
Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα – ΕΔΗΚ
Η φωνή της ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.