Guitar -->

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Δημιουργειται κινημα εναντιον των πολιτικων στην Κεφαλονια

Κάτι εκατομμύρια Έλληνες είναι μόνοι



Παρακολουθήσαμε την ομιλία ενός Γενικού Γραμματέα κόμματος, που συμμετέχει σε εκλογές και βρίσκεται εκτός Βουλής.
Είχαμε και ιδιαίτερη συνάντηση, εκθέτοντας το πρόβλημα μας, το οποίο είναι και πρόβλημα εκατομμυρίων κατεστραμμένων ανθρώπων. Κ αταθέσαμε προτάσεις.
Μας προσπέρασε , αδιάφορα.

Τον προειδοποιήσαμε ότι θα το πούμε και το λέμε:

Ο λόγος σας ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ. Υπηρετείτε μια Οικονομική Ολιγαρχία.
  • (Αυτό γιατί δεν πρέπει να παριστάνετε τους πατριώτες, σωπαίνοντας και αδιαφορώντας για την πλειοψηφία του λαού. Μη ξαναρωτήσετε γιατί δεν σας ψηφίζουμε. Κι αν έχετε αντίρρηση, σας προκαλούμε σε δημόσιο διάλογο.  Δεν αναφέρουμε το όνομα σας. Είναι η τελευταία απέλπιδα προσπάθεια μας, για διάλογο. Για να ζητήσουμε συγνώμη, αν κάνουμε λάθος. Την επόμενη φορά, που θα προσπεράσετε μιαν αλήθεια που δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε... Την επόμενη φορά, αν συνεχίσετε να αδιαφορείτε για τα εκατομμύρια των Ελλήνων, θα μιλήσουμε για προδοσία. Δεν θέλουμε να παραστήσουμε τους πολιτικούς. Τις ζωές μας, μόνο, θέλουμε να σώσουμε).

1.5 εκατομμύριο άνεργοι.
350.000 εκπατρισμένοι.
2,6 φυσικά πρόσωπα οφειλέτες στην εφορία.
524 χιλιάδες επιχειρήσεις είναι οφειλέτες στην εφορία.
370.000 ασφαλισμένοι είναι οφειλέτες στον ΟΑΕΕ.
Το 27% των δανειοληπτών δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τα δάνεια τους (πιθανός αριθμός:  300.000)
Και μαζί τους είναι όσοι άλλοι έχασαν μεγάλο μέρος των μισθών και των  συντάξεων. Και όσοι, ακόμα, θα χάσουν τη δουλειά τους, εξ αιτίας μιας προδοτικής πολιτικής ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
Και όλοι αυτοί οι αριθμοί αυξάνονται. Και δεν είμαστε αριθμοί.
Από τα στοιχεία που το καθεστώς παρουσιάζει, μόνο ένα ποσοστό 3-7% των οφειλετών μπόρεσε να ανταποκριθεί σε ρυθμίσεις. Ως πότε;

Με 23,5 δις ευρώ σε κυκλοφορία, μόνον ο Θεος κερδωος Ερμης, ο Θεος του εμποριου και του κερδους, μπορεί να εξοφλήσει πάνω από 600 δις χρέη ιδιωτών και κράτους. Ομως ο Θεος Ερμης ΔΕΝ ειναι εδω, το εδιωξαν οι γιαχωβαδες-χριστιανοι.


Κάποιοι, που παριστάνουν τους σωτήρες,  προσπερνούν, αδιαφορώντας για όλους αυτούς τους ανθρώπους.
Δεν υπάρχει ένα πολιτικό κόμμα, που να ασχολείται με την γενική επίθεση της κρατικής εισπραχτικής εταιρείας των τραπεζιτών κατά της περιουσίας , του εισοδήματος και της ζωής των πολιτών .
Δεν υπάρχει ένα κόμμα, απόκομμα, ομάδα ή κίνημα, που να μην υπακούει στην εντολή:
"Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του". Mayer Amschel Rothschild (1742- 1812)

Τι απομένει;
Η δημιουργία μιας Πολιτικής Οργάνωσης, οργάνωσης πολιτών, ενάντια στην πολυκέφαλη Εγκληματική Οργάνωση, που παριστάνει τον "εκπρόσωπο" μας.
Ο καθένας εκεί που βρίσκεται και μια μέρα θα συναντηθούμε. Για να πάρουμε την εξουσία από τους λίγους και να την επιστρέψουμε στο λαό.  Χωρίς αρχηγισμούς και ετσιθελισμούς. (Είναι απασχόληση βαρετή, αλλά αναγκαία. Δεν θέλουμε να γίνουμε Αυτοκράτορες ή Βεζύρηδες στη θέση των Βεζύρηδων. Άνθρωποι θέλουμε να γίνουμε. Άνθρωποι Ελεύθεροι σε Ελεύθερη Πατρίδα)
Κατεστραμμένοι όλων των ειδών, ας ενωθούμε.

Η πολιτική μας δράση έχει δύο μόνο στόχους. Δύο πράγματα που μπορούν να ενώσουν την συντριπτική πλειοψηφία των απελπισμένων  και περιφρονημένων πολιτών:

1. Απελευθέρωση της Πατρίδας και των ανθρώπων της, από τους τοκογλύφους ιδιοκτήτες του χρήματος, αμφισβητώντας το σύνολο του χρέους κράτους και πολιτών, ως δημιούργημα οργανωμένης απάτης.

2. Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας (ο μόνος δίκαιος τρόπος για να επιλύουμε διαφωνίες και να λαμβάνουμε αποφάσεις)

Μέσα σε αυτές τις δύο προτάσεις κλείνεται όλη η Πατρίδα.

Όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας.
Η σιωπή δεν είναι χρυσός. Είναι συνενοχή.

Είμαστε πολλοί. Είμαστε η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.
Ποιος διαφωνεί;


ΥΓ:
Καλούνται νομικοί, οικονομολόγοι και όσοι άλλοι μπορούν να βοηθήσουν στη νομική τεκμηρίωση ότι οι Έλληνες πολίτες, που έχασαν τις δουλειές τους, απώλεσαν μέρος ή όλο το μισθό τους, τη σύνταξη και το εισόδημα τους ή μετατράπηκαν σε οφειλέτες,  είναι θύματα οργανωμένου σχεδίου εγκληματικής οργάνωσης.

"Κάμε ώστε ο μικρός Κύκλος, μέσα εις τον οποίο κινιέται η πολιορκημένη πόλη, να ξεσκεπάζει εις την ατμοσφαίρα του τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ελλάδας, για την υλική θέση, οπού αξίζει τόσο για εκείνους οπού θέλουν να τη βαστάξουν, όσο για εκείνους οπού θέλουν να την αρπάξουν, και, για την ηθική θέση, τα μεγαλύτερα συμφέροντα της Ανθρωπότητος.
Τοιουτοτρόπως η υπόθεση δένεται με το παγκόσμιο σύστημα. -Ιδές τον Προμηθέα και εν γένει τα συγγράμματα του Αισχύλου.- Ας φανεί καθαρά η μικρότης του τόπου και ο σιδερένιος και ασύντριφτος κύκλος οπού την έχει κλεισμένη. 
Τοιουτοτρόπως από τη μικρότητα του τόπου, ο οποίος παλεύει με μεγάλες ενάντιες δύναμες, θέλει έβγουν οι Μεγάλες Ουσίες"
(Ελεύθεροι Πολιορκημένοι, Διονύσιος Σολωμός)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σε κατοικους Ελλαδος ΔΕΝ γινονται δεκτά τα γκριγκλις.
Εαν ειστε κατοικος εξωτερικου και δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε Ελληνικο αλφαβητο, θα μεταφραζω εγω τα σχολια και θα τα παραθετω διπλα η κατω απο το δικο σας.
Σχολια σε αλλη γλωσσα επιτρεπονται.